Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Program de NLP in Romania, acreditat la nivel european. Invata sa eviti blocajele mentale si emotionale!

Publicat

in

In contextul in care societatea moderna intampina din ce in ce mai multe probleme in viata personala, sociala si profesionala, cauzate in mare parte de stres, psihologii din Romania considera ca una dintre cele mai bune metode de redresare a situatiei este asa-zisa “programare neurolinvistica” (NLP).

Potrivit specialistilor, tehnicile NLP ii ajuta pe oameni sa evite blocajele, sa-si optimizeze comunicarea cu cei din jur, sa scada considerabil nivelul de stres si sa-si gaseasca echilibrul in viata. In Romania, astfel de cursuri inedite de Programare Neurolingvistica sunt organizate de Centrul Educational PsiHolistArt si vor avea loc in perioada 18 septembrie 2015 – 20 martie 2016, in Bucuresti si Timisoara, urmand ca acest proiect sa se extinda si in alte orase mari din Romania. Programul de dezvoltare personala este atestat de Asociatia Romana de Programare Neurolingvistica si European Association of NLP si este elaborat si sustinut dupa toate rigorile internationale.

In cadrul cursului, cei prezenti vor afla mecanismele cu ajutorul carora functioneaza mintea umana, prin cele 5 simturi, vor invata cum sa constientizeze legaturile intre minte (ganduri) si corp (emotii) si controlul acestora si vor realiza exercitii de cunoastere a modului de perceptie a propriilor trairi. In continuare, specialistii le vor prezenta cursantilor celebrele tehnici de ancorare, prin care putem accesa rapid stari in care functionam mai bine, precum stare de eficienta, de incredere, de calm etc., importanta limbajului, tehnici hipnotice si multe altele.

“Programarea neurolingvistica este, de departe, cea mai eficienta si profesionista metoda de dezvoltare personala, intrucat efectele benefice ale programului se pot observa pe toate planurile vietii. NLP ne ajuta sa evitam blocajele, ne ajuta sa comunicam mai eficient, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. In cadrul programului am reusit sa ajutam sute pe profesionisti sa-si foloseasca abilitatile noi pentru motivarea proprie si a celorlalti, sa gestioneze mult mai eficient stresul, sa-si imbunatateasca creativitatea si sa gaseasca rezolvari in luarea deciziilor dificile. Cursurile de NLP sunt ideale pentru cei care au functii de conducere, lucreaza in HR, vanzari, in consultanta sau sunt traineri, dar si pentru oamenii care vor mai mult de la viata”, declara psihologul Lidia Cotosman, coordonatorul programului educational.

Cei interesati se pot inscrie pe website-ul http://www.psiholistart.ro/cursuri/nlp+practitioner, pot cere informatii la numerele de telefon 0721.517.672 / 0745.388.046 sau prin e-mail office@psiholistart.ro / ioanaflavia@psiholistart.ro.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

Comunicate de Presa

Peste 100 de tineri din întreaga lume au cântat și au dansat pe scena IFLC 2023

Publicat

in

O explozie de culoare și talent la Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), desfășurat joi seara pe scena Lumina Sport Arena din București. Festivalul, ajuns la a 21 a ediție, a adus la București peste 100 de copii din 11 țări ale lumii, care au cântat și au dansat pentru pace și iubire în lume, în fața celor peste 1000 de spectatori, care i-au răsplătit cu aplauze călduroase. 

Evenimentul,  organizat de Lumina Instituții de Învățământ, în parteneriat cu Asociația pentru Dialog și Valori Universale, a fost prezentat de îndrăgita actriță Tily Niculae, care a dat un farmec special festivalului.

„În această seară vom asista cu toții la o sărbătoare a culturii și a bucuriei de a trăi. Copii din întreaga lume ne vor transmite mesaje de pace, fraternitate și toleranță. Vor cânta împreună cântece de prietenie și de iubire față de omenire . Chiar dacă limbile noastre sunt diferite, limbajul „iubirii” este întotdeauna același. După cum a spus un poet, „Există o cale invizibilă din inimă la inimă, care merge din suflet la suflet „. Este limbajul care leagă inimile și ne aduce împreună. Este limbajul iubirii!

Copiii vor cânta pentru o lume nouă, o lume mai bună ! O lume în care nu există sânge și lacrimi, în care oamenii se trezesc în pace și liniște, în care mamele nu plâng și în care copiii se joacă bucuroși. Cu acest scop ne-am adunat cu toții  în această seară și vă mulțumesc tuturor pentru ca ați răspuns invitației noastre.”, a declarat președintele Asociației pentru Dialog și Valori Universale, domnul Mustafa Oz, în deschiderea IFLC 2023.

Timp de circa doua ore, cântăreți și e dansatori din diferite colțuri ale lumii au cântat în limba lor natală sau în limba engleză, aducând multă emoție în rândul publicului. Tineri artiști din Albania, Moldova, Franța, Indonezia, Macedonia, Bulgaria, Germania, Ucraina, Kazahstan și România au obținut aplauze puternice pentru cântecele lor minunate sau pentru dansurile  extraordinare.

Surpriza serii a fost oferită de un grup de dansatori din Kenya, care au dansat binecunoscutul dans Călușul Românesc. Exotismul momentului artistic și performanța tinerilor dansatori kenyeni au fost răsplătite cu ropote de aplauze.

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), un eveniment cultural internațional de amploare, se organizează în fiecare an în 20 de țări, România fiind una dintre gazdele alese pentru această manifestare artistica unică în peisajul cultural românesc și internațional. În fiecare an, mii de elevi din circa 170 de țări participă la spectacolele organizate în cadrul Festivalului Internațional de Limbă și Cultură.

Citeste mai mult

Comunicate de Presa

Campania de prevenire a consumului de substanțe interzise “Supradoză de visuri spulberate”, ediția a II-a

Publicat

in

În perioada 20-21 noiembrie, Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americane, în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog, a organizat cea de-a II-a ediție a campaniei “Supradoză de visuri spulberate” dedicată înțelegerii de către tineri a nevoii de a preveni consumul de substanțe interzise.

Campania a debutat luni, 20 noiembrie, de la ora 11:00, în Aula Magna a Universității Româno-Americane, unde experții antidrog, psihologii, medicii și juriștii au venit să răspundă tuturor întrebărilor tinerilor.

  • Psihologii specializați au vorbit despre dependență și cum pot tinerii să prevină pierderea controlului asupra vieților lor. Foștii dependenți și-au spus poveștile de viață ca reper pentru a înțelege ce e mai eficient: să previi sau să combați. Studenții de la Facultatea de Drept din cadrul URA au invitat participanții să se alăture proiectului inițiat de ei și să contribuie la crearea conținutului platformei online #FiiResponsabil dedicată prevenției.  
  • Ediția curentă a campaniei include și o serie de workshop-uri desfășurate în paralel pe tema ”Gândește de două ori”, susținute de psihologii și doctorii de la Agenția Națională Antidrog.
  • În plus, pe 20 noiembrie participanții au avut parte de multe surprize – concursuri cu premii și provocări cu Simulatoare pentru Conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor și a alcoolului și Ochelari virtuali pentru simularea stărilor generate de consum de droguri (holul principal URA, corp B, de la ora 12:30). 
  • În a doua zi de eveniment, pe 21 noiembrie, holul principal al Universității Româno-Americane a fost pentru participanți platforma ideală de a afla lucruri noi despre cum pot privi #altfel tentațiile, provocările periculoase ale unor prieteni și cum pot alege #independența fără #dependete.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend