Conecteaza-te cu noi

STIREA TA

Daca esti un cititor cu atitudine. Aici ai posibilitatea de a posta sub forma unei stiri informatiile tale si sau comunicate de presa. Postarea ta va aparea ca o stire veritabila si va ajunge peste tot.

Ai surprins imagini care pot fi transformate intr-o stire ? Ai un pont care poate deveni un subiect in ziar ? Ai ceva de spus despre ceea ce se intampla in aceasta tara ? Crezi ca poti face o analiza a unei situatii actuale ? Te-ai simtit umilit de un angajat al statului platit din banii tai ? Un medic, un politist, un functionar din primarie, din prefectura sau din orice alta institutie a statului si-a aratat nesimtirea pe nervii si banii tai ?

Te provocam sa faci pe ziaristul chiar aici, unde poti publica rapid o stire scrisa de tine !

Nu iti cerem datele tale personale, asiguram confidentialitate Nu trebuie sa ne dai adresa ta de email dar, daca ai curaj, poti sa semnezi la sfarsitul descrierii macar cu un pseudonim.

Poți folosind formularul de mai jos sau trimite acum prin Facebook sau WhatsApp

NOTA: Stirea va fi publicata instantaneu pe site, la categoria STIREA TA si ACTUAL si o vei putea vedea imediat dupa ce ai dat ” ADAUGA STIREA „ sau TRIMITE MESAJ !

ESTI GATA ? FOLOSESTE FORMULARUL DE MAI JOS.

ATENTIE ! Te rugam sa completezi CAMPURILE NECESARE – Titlu, continut si foto.

Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Te rugam selecteaza imagini !

ATENTIE ! Stirile trebuiesc insotite de poze sau clipuri video. Clipurile video se trimit la adresa redactia@ziarulprofit.ro sau prin serviciile de transfer fisiere.

1 Comentariu

1 Comentariu

  You must be logged in to post a comment Login

  Lasa un comentariu

  Publicitate

  Curtea de Argeș

  Publicitate

  Câmpulung