Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CRIMĂ ȘOCANTĂ LA CURTEA DE ARGEȘ – Și-a ucis soția zdrobindu-i capul cu ciocanul de șnitele

Publicat

in

Crimă terifiantă la Curtea de Argeș! Un bărbat din Curtea de Argeș a fost arestat după ce și-a ucis soția într-un mod brutal, zdrobindu-i capul cu ciocanul de snitele. Crima a avut loc sămbătă, 6 aprilie, în casa din cartierul Capul Dealului unde cei doi soți locuiau

Victima, Mihaela F. o asistentă medicală în vârstă de 39 de ani, a fost căsăpită, efectiv, de soțul ei, un barbat de 43 ani care a mai avut antecedente penale a suferit si condamnări. Din primele cercetări, se pare că soțul, aflat în stare de ebrietate, a lovit-o pe soția sa cu ciocanul de snitele în timpul unui conflict domestic. Bărbatul a încercat să ascundă fapta, spunând cadrelor medicale și poliției că soția sa a căzut și s-a lovit la cap. Bărbatul chiar a avut curaj să-și aducă soția plină de sânge si cu capul zdrobit la urgenta Spitalului din Curtea de Argeș.

Ulterior, anchetatorii au descoperit urme de sânge pe ciocanul de snitele din bucătărie, precum și alte dovezi care îl incriminează pe soț. Bărbatul a fost reținut duminică pentru tentativă de omor. Luni seara însă, Mihaela F. a pierdut lupta cu viața la Spitalul Județean din Pitești, astfel că bărbatul a fost arestat pentru 30 zile pentru omor calificat.

Familia și prietenii au rămas șocați de modul in care femeia a fost ucisa. Trupul neinsuflețit al Mihaelei F se află încă la IML Argeș. Potrivit rudelor, Mihaela va fi înmormântată în cimitirul din Noapteș, cartierul in care s-a născut și a copilărit.

Cazul a șocat comunitatea din Curtea de Argeș, fiind o tragedie care evidențiază încă o dată gravitatea problemei violenței domestice.

Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Velcea: Dacă lucrările sunt neconforme, la final vom face toate demersurile legale și nu vom achita niciun ban firmei executante

Publicat

in

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, deși este la primul mandat, a reușit în cei patru ani să facă investiții fără precedent în localitate, fiind pe primele locuri în ceea ce privește atragerea de fonduri guvernamentale și europene. Cu toate acestea, mai ales în această perioadă de campanie electorală, unii dintre adversarii politici distorsionează adevărul, încercând să manipuleze opinia publică prin minciuni. Este și cazul unora care pun la îndoială lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor din oraș, încercând să inducă lumea în eroare. Pe rețelele sociale circulă un clip video în care se prezintă ca finalizat un tronson de drum aflat încă în lucru, de fapt. Nicolae Velcea este însă categoric și spune că orice lucrare executată în Ștefănești care nu va fi conform cerințelor nu va fi achitată:

“Lucrarea este încă în derulare, are termen de execuție 12 luni din data de 04.04.2024. Recepția nu a fost efectuată și nu am făcut nicio plată către firma care execută investiția. După terminarea acesteia se va face recepția finală, iar dacă lucrările sunt neconforme vreau să îi asigur pe cetățeni că vom face toate demersurile legale și nu vom achita niciun ban firmei executante. Ca de obicei, nu facem rabat la calitate! Lucrările de modernizare a străzilor se plătesc doar dacă sunt bine executate!”, a declarat primarul Nicolae Velcea.

Material publicat de către Uta Media Network SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA PERSOANE CERCETATE PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ – Uite pe cine a săltat mascații

Publicat

in

La data de 29 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în județul Argeș și municipiul București, în 7 cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală.

În cinci dintre cauze, în urma cercetărilor a reieșit că, în perioada 2021 – 2023, reprezentanții mai multor societăți comerciale ar fi comercializat, prin intermediul magazinelor proprii, mărfuri achiziționate de la un complex comercial de tip cash&carry, ca persoane fizice, fără să fi înregistrat achizițiile realizate și veniturile obtinuțe, modalitate prin care a fost prejudiciat bugetul de stat cu 1.486.191 de lei.

Într-o altă cauză penală, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2022-2023, o persoană fizică ar fi comercializat, în mod repetat, autoturisme second-hand, provenite din altă țară, în valoare de 1.293.525 de lei, fără a declara veniturile realizate, aducând, astfel, un prejudiciu bugetului de stat, estimat la 245.669 de lei.

În cea de-a șaptea cauză penală a reieșit că o persoană, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi declarat fictiv sediul social și ar fi omis, în totalitate, înregistrarea operațiunilor comerciale efectuate, în vederea sustragerii de la efectuarea verificărilor financiare, fiscale și vamale.

7 persoane vor fi conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend