Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

Oficial! Încep și în Argeș exproprierile pentru autostrada Sibiu – Pitești

Avatar

Publicat

in

Discuții importante la sediul Instituției Prefectului Argeș! În această după-amiază, s-a desfașurat o primă ședință organizatorică inițiată de către reprezentanții CNAIR, la care au participat reprezentanți ai primăriilor Bascov, Băiculești, Budeasa, Mălureni, Merișani, Curtea de Argeș, respectiv ai OCPI și Direcția Silvică Argeș.

Scopul întâlnirii de la Prefectura Argeș a fost ca cei de la CNAIR să aducă lămuriri factorilor locali menționați mai sus, în ceea ce urmează să se întreprindă, pentru a se reuși obținerea tuturor documentelor necesare promovarii hotărârii de Guvern de expropriere, pe coridorul viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești: intabularea coridorului de expropriere – act obligatoriu necesar la obtinerea autorizatiei de construire, întocmirea documentațiilor cadastrale și emiterea hotărârilor de stabilire a despăgubirilor – necesare pentru ca persoanele expropriate să își poată încasa despăgubirile.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

BUSSINES

De ce sunt coșurile gourmet cadouri ideale de Crăciun în mediul de afaceri

Avatar

Publicat

in

În perioada Sărbătorilor de iarnă, an de an se obișnuiește în mediul de afaceri să se ofere recompense mai mult sau mai puțin formale partenerilor de business, clienților VIP și mai ales angajaților. A oferi cadouri reprezintă o formă elegantă de mulțumire pentru colaborare, cu speranța unei relații cel puțin la fel de bune și pentru anul următor. Cel mai rafinat gest, potrivit în orice fel de relație de afaceri, este oferirea de coșuri cadou, mai exact cosuri gourmet, cu produse premium și de lux, asociate spiritului Crăciunului (potrivit și pentru alte sărbători, desigur).

De ce sunt coșurile gourmet cadouri ideale de Crăciun în mediul de business? Tocmai pentru că reprezintă un cadou universal, un gest potrivit indiferent de tipul de colaborare, indiferent cine este cel care oferă și cel care primește (relații de coordonare sau de subordonare, pe ambele direcții, de exemplu de la management spre angajați, dar și de la angajați spre șefi). Contează însă mult eticheta acestui cadou și aici ne referim la conținut pe de o parte (alegerea produselor, tipul acestora, dar și prestanța brandurilor), iar pe de altă parte la modul de ambalare, care desăvârșește cadoul.

Publicitate

“Firmele care colaborează cu un partener specializat în cadouri gourmet rafinate pentru mediu de business, așa cum este gourmetGIFT, rezolvă fără griji, în cele mai bune condiții, acest managament al cadourilor de Crăciun, un element care poate aglomera altfel agenda oricum aglomerată în această perioadă foarte productivă a anului pentru cele mai multe companii. Avem parteneri care apelează la noi încă de la începutul toamnei, pentru a se asigura că au pregătite din timp cadourile perfecte pentru Sărbătorile de iarnă, coșuri gourmet pentru angajați, parteneri de afaceri, dar și clienți speciali. Oferim inclusiv consultanță, recomandări bazate pe experiența noastră de peste 10 ani, putem personaliza cadourile. În acest context contează mult gestul, dar și mai mult contează modul în care gestul se produse, coșul cadou trebuie să fie de o eleganță și de un rafinament desăvârșite, atât estetic, dar și din punct de vedere al conținutului, de la etichete la gusturi și arome”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.

Este dificil să pregătești cadouri inspirate pentru relații profesionale, însă cadouri de Craciun precum aceste coșuri gourmet de Crăciun reușesc să valideze perfect toate cerințele asociate domeniului de business. Interesant este că astfel de coșuri cadou sunt de fapt apreciate de oricine, pot fi oferite cu succes și în relații personale, de familie. În ansamblu, oferirea de coșuri cadou semnifică grijă, empatie, recunoștință, mulțumire, apropiere, ceea ce însuflețește relațiile de afaceri, despre care putem spune că uneori sunt rigide și tensionate.

Gesturi umane de acest fel sunt foarte importante, pentru că în spatele unei afaceri evident că oamenii sunt cei care fac lucrurile să funcționeze, de ei depinde ca relația să funcționeze cu succes pentru business. Oferirea de coșuri cadou gourmet de către o companie, cu o ocazie care poate fi considerată o sărbătoare de familie, umanizează brandul în cauză și îl face mai plăcut în respectivele relații comerciale.

gourmetGIFT este cel mai mare magazin online de cosuri si cadouri exclusiviste din Romania, ajungând la un portofoliu foarte mare de clienți în cei peste 10 ani de activitate, atât companii mari (corporate), cât și IMM-uri. Indiferent de buget, se găsesc soluții potrivite pentru cadouri gourmet, coșuri cadou premium, produse atent selecționate din întreaga lume – selecţii de băuturi bine, cafea (compania este chiar importator și distribuitor Excelsior și Trucillo), ciocolată, bomboane, tablete, dulceţuri, în cele mai inedite combinaţii. Clienţii corporate pot beneficia și de serviciul “personal engraving” care permite, la cerere, gravarea siglei companiei pe fiecare cadou oferit.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Implicarea primarului Vasile Preda dă roade: 3 familii din Valea Danului primesc 75.000 lei pentru instalarea de sisteme fotovoltaice – VEZI LISTA

Avatar

Publicat

in

De

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat zilele acestea o nouă listă cu 65 de beneficiari ai programului de finanțare ce dă posibilitatea primirii unui ajutor consistent de la stat, pentru instalarea de panouri fotovoltaice în gospodăriile izolate. Printre beneficiari se numara si 3 familii din comuna Valea Danului care au obtinut aceasta finantare cu sprijinul primăriei prin edilul Vasile Preda. Astfel, primaria Valea Danului, a intocmit documentația necesară pentru cele trei familii si a depus proiectul si cererea de finantare in urma cu un an, mai exact la data de 05.07.2019. După analiza atenta a dosarului depus de primarul Vasile Preda, AFM a decis sa finanteze cele trei familii cu un total de 75.000 lei pentru cumpărarea și instalarea de panouri fotovoltaice. Asta inseamna ca in, scurt timp, cele trei gospodarii din Valea Danului vor beneficia gratuit de sistemul care le va asigura sursa de curent gratuită. Iata care sunt cele trei familii din Valea Danului care vor avea curent electric gratuit urmare a finanțării aprobate de AFM.

  1. Plesa Vasile, sat Borobanesti, pct “Acasa” – 25.000 lei
  2. Lupu Ion, sat Borobanesti, pct “Ivaneasa”- 25.000 lei
  3. Gheorghe Marian, sat Borobanesti, pct “Frasin” – 25.000 lei

Reamintim că, prin programul AFM, cei ce dețin gospodării izolate și neracordate la rețeaua electrică națională pot solicita autorităților o finanțare nerambursabilă de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 25.000 lei (inclusiv TVA), pentru cumpărarea și instalarea de panouri fotovoltaice. Banii nu se primesc toți odată, ci eșalonat, pe toată durata implementării proiectului, și sunt gestionați de către primăria de care aparține respectiva gospodărie.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend