Conecteaza-te cu noi

INFO IMOBILIAR

Stil și funcționalitate într-un singur produs

Publicat

in

Caloriferele baie portprosop negre Purmo imbina perfect designul modern cu funcționalitatea practică !

Da! Ofera o soluție elegantă și eficientă pentru încălzirea băii dumneavoastră. 

Cu finisajul lor negru mat, caloriferele Purmo se potrivesc perfect cu o varietate de stiluri de amenajare, de la minimalist la industrial. Liniile lor curate și simple vor adăuga o notă de eleganță și rafinament băii dumneavoastră. 

Funcționalitate Practică 

Pe lângă aspectul elegant, caloriferele Purmo oferă și o funcționalitate practică. Barele orizontale permit uscarea rapidă și eficientă a prosoapelor, oferind un plus de confort în baia dumneavoastră.

Eficiență Energetică 

Caloriferele Purmo sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, care asigură o conductivitate termică excelentă. Acest lucru le face extrem de eficiente din punct de vedere energetic, oferind o încălzire rapidă și uniformă a băii dumneavoastră. 

Durabilitate si garantie 

Caloriferele Purmo sunt construite pentru a dura. Producatorul austriac ofera garantie 10 ani. Sunt acoperite cu o vopsea specială care le protejează de coroziune și zgârieturi, asigurând o utilizare îndelungată. 

Varietate de Opțiuni 

Purmo oferă o gamă largă de calorifere baie portprosop negre, disponibile în diferite dimensiuni și modele. Puteți alege modelul perfect care se potrivește nevoilor și spațiului dumneavoastră. 

Concluzie 

Caloriferele baie portprosop negre Purmo sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să îmbine stilul modern cu funcționalitatea practică. Cu designul lor elegant, eficiența energetică și durabilitatea, caloriferele Purmo vă vor oferi un plus de confort și eleganță băii dumneavoastră. 

Beneficiile Utilizării Caloriferelor Baie Portprosop Negre Purmo: 

 • Design modern și elegant 
 • Funcționalitate practică 
 • Eficiență energetică 
 • Durabilitate 
 • Varietate de opțiuni 

Cum să Alegeți Caloriferul Baie Portprosop Negru Purmo Potrivit: 

 • Dimensiune: Măsurați spațiul disponibil din baia dumneavoastră și alegeți un calorifer de dimensiuni potrivite. 
 • Putere: Alegeți un calorifer cu o putere suficientă pentru a încălzi eficient baia dumneavoastră. 
 • Model: Alegeți un model care se potrivește cu stilul de amenajare al băii dumneavoastră. Racordare mediana sau racordare clasica stanga dreapta. 

Calorifer baie Purmo – Soluția Ideală pentru Încălzirea Băii Dumneavoastră 

Purmo este un producător de calorifere din Austria cu renume mondial, cu o experiență de peste 60 de ani. Compania oferă o gamă largă de calorifere de înaltă calitate, care se disting prin designul elegant, funcționalitatea practică și eficiența energetică. 

Alegeți caloriferele baie portprosop negre Purmo și bucurați-vă de un plus de stil, confort și eficiență în baia dumneavoastră! 

Citeste mai mult

INFO IMOBILIAR

Rolul și importanța covoarelor în amenajarea casei

Publicat

in

Oamenii care nu vor să renunțe la covoare se vor bucura cu siguranță că aceste accesorii nu se demodează. Și, cu siguranță, covoarele sunt asociate cu moliciunea sub picioare și un interior confortabil. Deși minimalismul domnește astăzi în multe case, acesta ar trebui să includă un plus funcțional precum un covor. De ce nu ar trebui să renunți la el și ce covor să alegi?

Mai sunt covoarele la modă?

Când este vorba despre covoare, le poți numi cu încredere accesorii atemporale. Mulți oameni le aleg datorită funcționalității și valorii estetice a unor astfel de textile. Dovada că covoarele rămân în top sunt tendințele în schimbare pe care le promovează, printre care covoare moderne, cu design scandinav sau geometric. De ce nu ar trebui să renunți la covoare, indiferent de tipul de design interior?

 • izolează fonic camera, suprimă zgomotul și îmbunătățesc acustica interioară
 • adaugă căldură și confort aranjamentului
 • izolează de frig
 • captează particulele de praf din aer, ceea ce le face mai ușor de îndepărtat (prin aspirare)
 • reîmprospătează aranjamentul, îi conferă caracter sau completează stilul interior, adăugând eleganță.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care un covor ar trebui să rămână o piesă de mobilier esențială. 

Covoare moderne – locuri din casă unde nu trebuie să lipsească?

Livingul si dormitorul sunt cu siguranță două camere din casă în care folosirea unui covor are mai multe avantaje decât dezavantaje. Cu toate acestea, merită să le alegi și în biroul de acasă, în camera copiilor, deoarece izolează fonic spațiul. Mai mult, în astfel de încăperi, covorul este ușor de curățat, ceea ce este de mare importanță pentru persoanele cărora le pasă de soluții practice. 

Care covoare pentru dormitor sunt cele mai bune? În primul rând, cele în culori calde care adaugă confort. Pe de altă parte, în living, trebuie să aibă nu doar culoarea potrivită, ci și un model – elegant, potrivit stilului aranjamentului, la modă și atemporal în același timp. 

Covoarele pentru sufragerie pot fi la modă, dar cel mai important lucru este amenajarea de ansamblu. Ar trebui să cauți covoarele pentru a crea o combinație armonioasă a tuturor elementelor de design. Din fericire, o selecție largă de covoare la modă de pe The Home, create de branduri europene apreciate, îți permite să obții acest efect fără prea mult efort. 

Un covor este un decor discret, dar are funcții funcționale și decorative importante. Atunci când îl alegi pentru interiorul tău, te poți ghida atât după tendințe, cât și după principiile generale ale designului interior, care ar trebui să fie atemporal, frumos și unic în același timp.

Citeste mai mult

INFO IMOBILIAR

Cum să adaugi valoare casei tale: Renovări cu impact mare și costuri mici

Publicat

in

Transformarea casei tale nu trebuie să fie o aventură costisitoare. Cu puțină creativitate și câteva ajustări strategice, poți adăuga valoare semnificativă locuinței tale, fără a epuiza resurse financiare foarte mari. Îmbunătățirile exterioare și interioare descrise în acest articol sunt concepute pentru a te inspira să vezi potențialul nedeclarat al casei tale. Fie că este vorba de revitalizarea fațadei, înfrumusețarea grădinii sau modernizarea interiorului, aceste renovări cu impact mare și costuri mici pot transforma casa ta într-un spațiu mai plăcut și mai valoros.

Îmbunătățiri exterioare

Vopsirea fațadei

Un strat proaspăt de vopsea poate face minuni pentru aspectul exterior al casei tale. Alegerea culorilor potrivite nu doar că reîmprospătează fațada, dar poate și accentua elementele arhitecturale unice. Nuanțele deschise pot ajuta la reflectarea luminii soarelui, făcând casa să pară mai mare și mai primitoare, în timp ce o ușă de intrare colorată poate deveni un punct focal atrăgător.

Amenajarea grădinii

Nu subestima puterea unei grădini bine întreținute. Chiar și cele mai simple modificări, cum ar fi tăierea regulată a ierbii, plantarea de flori colorate sau adăugarea de lumini solare pe alei, pot transforma grădina într-un spațiu exterior atractiv. Pentru cei cu spațiu limitat, jardinierele suspendate sau plantele de apartament pot adăuga o pată de culoare și vitalitate.

Îmbunătățiri ale intrării

Prima impresie contează. O ușă de la intrare vopsită într-o culoare vibrantă, însoțită de un covoraș nou și câteva ghivece cu plante, poate face intrarea ta să iasă în evidență. Înlocuirea numărului casei cu un design modern sau adăugarea unei cutii poștale cu aspect unic sunt detalii mici care contribuie la creșterea apelului vizual al casei tale.

Toate aceste îmbunătățiri exterioare nu doar că adaugă valoare estetică casei tale, dar pot și crește valoarea de piață, făcându-o mai atractivă pentru potențialii cumpărători. În plus, acestea creează un mediu exterior plăcut și primitor, îmbunătățind calitatea vieții zilnice pentru tine și familia ta. 

Îmbunătățiri interioare

Renovarea interiorului casei tale poate fi, de asemenea, realizată cu buget redus, dar cu un impact semnificativ asupra atmosferei și confortului locuinței. Prin câteva schimbări bine gândite, poți adăuga valoare și funcționalitate locuinței tale.

Vopsirea pereților

Unul dintre cele mai simple și eficiente moduri de a transforma interiorul casei este printr-un strat nou de vopsea. Culorile deschise și neutre pot face spațiile să pară mai mari și mai luminoase, în timp ce un perete cu accent poate adăuga profunzime și interes vizual camerei. E recomandata utilizarea vopselelor ecologice pentru a menține un mediu sănătos în casă.

Îmbunătățirea iluminatului

Iluminatul adecvat poate schimba complet atmosfera unei încăperi. Înlocuiește vechea iluminare cu LED-uri moderne și eficiente energetic pentru a economisi bani pe termen lung și pentru a oferi casei tale o lumină caldă și primitoare. Experimentează cu diferite niveluri de iluminat, cum ar fi lampi de podea sau spoturi, pentru a crea zone cu atmosferă specifică în fiecare cameră.

Actualizarea mobilierului și pardoselii

Nu este întotdeauna necesar să înlocuiești tot mobilierul pentru a reîmprospăta designul interior. Uneori, schimbarea țesăturii unei canapele sau adăugarea de noi huse poate revitaliza mobilierul existent. În ceea ce privește pardoseala, covorul nou sau plăcile de vinil autoadezive pot oferi un aspect nou fără costurile unei renovări complete a pardoselii.

Fiecare dintre aceste îmbunătățiri interioare contribuie la crearea unui spațiu mai plăcut și mai valoros, fără a necesita un buget substanțial. Prin adoptarea unei abordări concentrate și selecționarea îmbunătățirilor care aduc cea mai mare valoare pentru tine și familia ta, poți transforma casa într-un cămin modern și primitiv, gata să-ți întâmpine fiecare zi cu un nou nivel de confort și stil.

Renovarea băii

Baia deține un rol crucial în rutina zilnică. Renovarea acesteia nu trebuie să fie costisitoare pentru a adăuga valoare și confort locuinței tale. Iată câteva idei care care te-ar putea ajuta:

Instalarea unei cădițe duș compozit este o decizie inteligentă pentru modernizarea băii. Aceasta nu doar că oferă spațiului un aspect contemporan, dar este și extrem de durabilă și ușor de întreținut. Suprafața netedă, rezistentă la pete și zgârieturi, face din cădița de duș din compozit o opțiune valoroasă pentru orice baie.

Pentru familiile numeroase sau pentru cei care împart baia în cuplu, instalarea unui lavoar dublu poate simplifica considerabil rutina matinală. Acesta nu doar că adaugă un plus de stil și modernitate băii, dar și eficientizează utilizarea spațiului, permițând mai multor persoane să se pregătească simultan. 

În plus, schimbări mici, cum ar fi adăugarea unor rafturi suspendate sau a unor elemente de decor pot adăuga valoare și funcționalitate băii tale.

In concluzie, fiecare îmbunătățire menționată în acest articol are potențialul de a transforma casa ta într-un spațiu mai valoros și mai primitor pentru tine și familia ta. În același timp, prin implementarea acestor strategii, te poți asigura că locuința ta își va crește valoarea pe piață. 

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend