Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ce înseamnă să lucrezi #LikeABosch?

Publicat

in

Conceptul Work #LikeABosch definește modul de lucru din cadrul Bosch și reafirmă angajamentul ferm al companiei pentru bunăstarea angajaților săi, subliniind în același timp focusul pe dezvoltarea generațiilor următoare, care primesc sprijin încă de pe băncile școlilor pentru a-și urma visurile.

Bosch are 800 de poziții deschise în cadrul companiei,Foto: Bosch

Deși suntem într-o perioadă marcată de incertitudine și diverse provocări, Bosch continuă să-și mărească echipa din România atrăgând specialiști în diverse domenii care sunt gata să îmbrățișeze valorile companiei și să dezvolte tehnologii și servicii care îmbunătățesc calitatea vieții tuturor.

În acest moment, Bosch are 800 de poziții deschise în cadrul companiei, care se adresează specialiștilor în inginerie software, hardware, mecanică și ingineria fiabilității în industria automotive, vorbitorilor de limbi străine, dar și specialiștilor în contabilitate, gestiune, achiziții sau logistică.

Oferta Bosch nu se adresează doar profesioniștilor cu experiență, ci și tinerilor aflați la început de drum sau chiar celor care nu sunt convinși încă de calea pe care trebuie să o urmeze în viețile lor profesionale. Bosch oferă în fiecare an peste 1,000 de oportunități juniorilor, tinerilor absolvenți, studenților și chiar elevilor. Aceștia au ocazia de a-și îmbunătăți experiența profesională, de a afla ce înseamnă să lucrezi într-o companie de talie mondială sau să își înceapă carierele în cadrul Bosch.

Investiția în dezvoltarea profesională a tinerilor a fost întotdeauna o prioritate strategică pentru Bosch, de aceea, în ultimii zece ani, compania a investit în parteneriate cu cele mai importante universități din România. Astfel, Centrul de Inginerie din Cluj derulează trei programe de masterat și mai multe cursuri academice în colaborare cu universități locale de renume, precum Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai, și are o colaborare strânsă și cu Universitatea Politehnică din București.

În plus, Bosch sprijină studenții să se familiarizeze cu diverse subiecte chiar din timpul studiilor și a creat programe personalizate, precum programul de internship Working Student sau una dintre Academiile Bosch dezvoltate de locațiile din Timișoara și Blaj.

Începând cu anul 2013, peste 500 de elevi au beneficiat de o educație profesională orientată spre piață prin sistemul de școală duală, pregătirea în domenii specifice desfășurându-se în unitățile de producție Bosch din Blaj și Cluj.

Procesul de învățare continuă și după angajarea la Bosch pentru că dezvoltarea angajaților se bazează pe două principii fundamentale, life-long learning (învățare continuă) și self-learning (autonomie în învățare). Aceste principii se traduc prin încurajarea extinderii gamei de abilități prin accesarea unor programe de creștere profesională, dar și prin adaptarea acestor programe la stilul și programul fiecărui individ.

Altfel spus. Bosch își încurajează angajații să se dezvolte profesional și le pune la dispoziție toate uneltele de care au nevoie, însă le permite acestora să treacă prin acest proces în ritmul lor.

Există programe de dezvoltare pentru experți și lideri de echipe agile sau proiecte. Angajații pot să-și schimbe aria funcțională, locația sau țara. Indiferent de direcția aleasă, compania oferă suport pentru ca fiecare angajat să-și atingă scopul. În fiecare an, peste 600 de angajați din cadrul organizației participă la diferite programe de leadership. De asemenea, fie că discutăm despre programe pentru viitorii lideri ai organizației, așa cum este Junior Managers Program (JMP), de programe de leadership pe zona de producție, pentru colegi aflați la prima poziție de leadership sau de alte programe pentru dezvoltare, toate acestea reflectă trei paliere importante din cultura organizațională Bosch: Leading my Business, Leading Others, Leading my Self.

Nu în ultimul rând, să lucrezi #LikeABosch înseamnă să ai alături o echipă de leadership curajoasă și încrezătoare ce depune constant eforturi pentru a crea o cultură organizațională deschisă și primitoare, asigurându-se că toată lumea beneficiază de șanse egale.

Pentru Bosch este o prioritate să ofere o experiență valoroasă candidaților și angajaților, iar promisiunea de angajator Bosch reflectă nevoile acestora și viziunea pe termen lung a companiei.

Articol susținut de Bosch

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO halucinant: Un politician controversat confundă, în mesajul de Paște, Învierea Domnului cu Nașterea lui Iisus

Publicat

in

De

Candidatul liberal la Primăria Valea Mare din Olt, Dan Gheorghe, a încurcat grav sărbătorile fundamentale ale creștinătății, vorbind despre “Nașterea Domnului” în mesajul său transmis în Noaptea de Înviere.

Dan Gheorghe a încercat să impresioneze printr-un mesaj video, filmat pe o canapea, cu o lumânare aprinsă în față și un coș de ouă vopsite alături. Totuși, liberalul a confundat sărbătorile, exprimând urări pentru Crăciun, în loc de Paște.

“Este Noaptea de Înviere, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății! Lumina Sfântă, simbol al biruinței binelui asupra răului și Nașterea lui Iisus Christos să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Să aveți sufletul curat, trupul sănătos și să petreceți clipe minunate alături de cei dragi. Tot ce este rău să piară din viața noastră, iar binele să ne unească, să ne facă mai drepți și mai atenți la nevoile celorlalți. Vă doresc sănătate și un Paște Fericit! (…)”, a transmis Dan Gheorghe.

El nu este la prima aventură politică în PNL, anterior căutând faima în cadrul USR, fiind chiar președinte al organizației municipale Slatina, potrivit Gazeta Nouă.

O pată neagră din CV-ul său este aceea că a ocupat funcția de director economic atunci când fosta fabrică „Textila” din Slatina a fost vândută. În mod bizar, el a rămas proprietar al halelor unde funcționează un centru comercial (bazar) și un celebru supermarket.

Citeste mai mult

NATIONAL

Ismail Haniyeh acuză Israelul că sabotează eforturile pentru un armistiţiu în Gaza

Publicat

in

De

Liderul mişcării palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, a acuzat duminică Israelul că sabotează eforturile de mediere în vederea unui armistiţiu în Gaza asociat cu o eliberare a ostaticilor deţinuţi în teritoriul palestinian, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Haniyeh a afirmat într-un comunicat că premierul israelian Benjamin Netanyahu vrea să “inventeze justificări constante pentru a continua agresiunea, a extinde (…) conflictul şi a sabota eforturile mediatorilor şi ale diferitelor părţi”.
Reprezentanţi ai mediatorilor – Qatar, Egipt şi Statele Unite – se află la Cairo, unde o delegaţie a Hamas s-a deplasat sâmbătă şi duminică pentru discuţii suplimentare privind un armistiţiu.

Oferta mediatorilor, prezentată Hamas la sfârşitul lunii aprilie, prevede un armistiţiu temporar combinat cu eliberarea prizonierilor palestinieni deţinuţi de Israel în schimbul eliberării ostaticilor răpiţi în timpul atacului Hamas din 7 octombrie 2023, care a declanşat războiul.

Dar, cu câteva ore înainte de reluarea negocierilor de duminică de la Cairo, un oficial Hamas a declarat că mişcarea sa “nu va accepta în niciun caz un acord care nu prevede în mod explicit încetarea războiului”.

Hamas a abordat discuţiile cu “seriozitate şi pozitivitate”, dar a pus sub semnul întrebării “sensul unui acord dacă primul rezultat nu este o încetare a focului”, a explicat Haniyeh, care se află la Doha.

El a adăugat că Hamas “rămâne dornic să ajungă la un acord cuprinzător”, “în etape”, “care să pună capăt agresiunii, să garanteze retragerea (Israelului) din Gaza şi să conducă la un acord serios privind schimbul” de ostatici deţinuţi în Gaza şi de prizonieri palestinieni.

Israelul “nu poate accepta” cererea Hamas, a declarat anterior Benjamin Netanyahu, după ce a jurat să anihileze mişcarea islamistă palestiniană în urma atacului din 7 octombrie.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend