Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ministrul Justitiei din Belgia: scandal la petrecerea aniversara

Publicat

in

Cativa invitati au urinat pe masina de politie, in care se aflau oamenii legi veniti sa asigure securitatea evenimentului. Vincent Van Quickenborne a implinit 50 de ani, iar aceasta frumoasa varsta l-a gasit in postul de minstru al Justitiei in guvernul federal belgian. A dat o petrecere la el acasa, in gradina, doar cu barbati. Singura prezenta feminina a fost sotia lui. Insa cativa cheflii au provocat un adevarat scandal, care a ajuns in presa. Au urinat pe masina de politie, iar politistii prezenti s-au scandalizat. Presa a numit acest scandal Pipigate. Ministrul Justitiei spune ca nu a stiut ce fac invitatii sai. Greu de crezut. Toate informatiile aici https://ghimpele.ro/scandal-in-belgia-dezmat-total-la-o-petrecere-data-de-ministrul-justitiei/

Citeste mai mult

ACTUAL

ACCIDENT GRAV IN ARGEȘ! MOTOCICLIST rănit!

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Pitești, strada Nicolae Bălcescu, în care sunt implicate o motocicletă și un autoturism.

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, motociclistul, în vârstă de aproximativ 52 de ani, care prezintă traumatisme la nivelul feței și la membrul inferior stâng. În urma acordării primului ajutor calificat de către paramedicii SMURD, victima este transportată la spital.
Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire ale incendiilor.

Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Percheziții de amploare în Argeș, la afaceriștii cu lemne – Un Ocol Silvic, firme și persoane au fost luate la puricat

Publicat

in

De

În dimineața zilei de 09 mai a.c., polițiștii Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în baza autorizării din partea instanței competente, au pus în executare 20 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș, la sediul unui ocol silvic, la sediile unor operatori economici de profil, precum și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracțiuni de tăiere, furt și comercializare ilegală de arbori.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de material lemnos din fondul forestier național, abuz în serviciu, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări s-a stabilit că, din noiembrie 2023 și până în prezent, cu complicitatea unor lucrători silvici din cadrul unui ocol silvic privat, mai multe persoane ar fi tăiat, fără respectarea regimului silvic, arbori din fondul forestier național, de pe raza localității Mihăești, pe care i-ar fi sustras și comercializat ilegal.

Anterior dispunerii activităților de percheziție domiciliară, au fost realizate mai multe depistări în trafic, ale unor persoane care transportau material lemnos cu autoutilitare, fără respectarea normelor legale specifice.

19 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, al jandarmilor argeșeni, dar și al reprezentanților Biroului Județean Argeș al Gărzii Forestiere Ploiești.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend