Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Ioan Mircea Pașcu îl atacă dur pe Victor Ponta!

Publicat

in

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, ironizează transferurile din PSD către Pro România. Deranjat că presa a titrat că organizația Satu Mare a PSD a fost pulverizată după ce Ponta a transferat nu mai puțin de trei consilieri și un deputat la Pro România, Pașcu face mișto de situație pe Facebook.

“Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat că trei consilieri județeni de la Satu Mare au trecut la Pro România. Mutarea vine la scurt timp, după ce deputatul de Satu Mare, Octavian Petric, a trecut la Pro România. Practic, în acest moment, Victor Ponta a pulverizat organizația PSD Satu Mare.”

Nu știu despre ce “pulverizare” o fi vorba, poate doar a palincii de pe lângă cârnații, slana și, eventual, boacele (sarmale) oferite protocolar marelui lider, aflat prin trecere prin urbe.

Căci Organizația PSD Satu Mare nu stă în trei consilieri municipali, după cum nu a stat nici într-un deputat, fugit cu arme și bagaje în partidulețul respectivului mare lider, pt că nu se mai “regăsește în valorile promovate de PSD Satu Mare”?!

Să fim serioși și să ne păstrăm simțul proporțiilor și al … umorului!”, scrie Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

FIX ÎN PIX | Atenție: Ion Georgescu a băgat fisa! Urmează spălarea și albirea ?

Publicat

in

Nu știu cum se face dar cam toate previziunile mi se adeveresc. Spuneam într-o emisiune televizata, acum aproape 2 luni, că plecarea lui Alin Călinescu de sub aripa PSD direct pe trambulina PNL catre primăria Mioveni reprezinta, de fapt, o afacere dubioasă între edilul Georgescu și trupa Alinei Gorghiu în urma căreia ambele părți ies în câștig. Sau ar trebui…

La momentul acela multi imi spuneau: ” Coane, ești nebun!” iar eu le replicam ” Aveți răbdare și veți vedea că Alin Călinescu este moneda de schimb prin intermediul careia Georgescu va primi o curățire impecabilă în justiție”. Eh, prinsă cu agitația preelectorală, lumea nu a observat că aproape instant după ce moneda de 1 Călinescu a fost oferită de Georgescu, deciziile magistraților s-au schimbat imediat. Clar, moneda de 1 Călinescu e valoroasă, avea un curs de schimb extrem de favorabil și pentru PNL, și pentru fostul edil. La un moment dat, Ion Georgescu, prin aparițiile sale pe FB, a crescut inteligent, recunosc, valoarea monedei de 1 Calinescu. Ba, mai mult, cu referire către foștii săi colegi din PSD dar și cu viclenia-i specifică, fostul edil dădea de înțeles că e foarte posibil să candideze pentru încă in mandat, tranformând totul intr-un fel de licitatie tensionată la maxim cu doi ofertanți: hai, care dă mai mult? PNL, o dată, PNL de două ori…. Adjudecat de PNL. Adjudecat, judecat?

Hmmm… Ieri seară a venit confirmarea că Ion Georgescu a bătut palma pentru 1 Călinescu supraevaluat cu PNL, partid care are pâinea și cuțitul în justiția din România. Iar Georgescu are belele mari cu legea dar și o vârstă la care trebuie să stea la umbra nucului, nu la cea a zidului. “Votați Alin Călinescu”, mesajul clar transmis asear[ de Georgescu, va aduce PNL cel puțin 1000 de voturi iar edilului o foarte posibilă spălare de păcate prin sălile de tribunal. Alina Gorghiu va continua la Ministerul Justitiei până spre toamnă dar, drace, PSD va rămâne la butoane pe local tot până in toamnă… Cea din 2028. Pe 9 iunie, seara, ar putea începe adevăratul război cu de toate dacă Alin Călinescu NU va câștiga primăria Mioveni. Dar dacă va câștiga? Ion Georgescu băgat fisa! Urmează spălarea și albirea acestuia?

Citeste mai mult

ACTUAL

VIOLENȚE ELECTORALE ÎN ARGEȘ – O femeie acuză că a fost la un pas de a fi omorâtă de un viceprimar PSD

Publicat

in

De

PNL Argeș susține că președintele CJ Ion Mînzînă și PSD Argeș s-au transformat într-o gașcă de agresori. “Un lider al PSD a lovit azi o femeie din echipa PNL Argeș. Agresorul e Voinea Constantin, viceprimarul comunei Rătești”, anunță liberalii argeșeni fără a da însă detalii suplimentare despre femeia agresată.

Din informațiile verificate de redacția nopastră, victima acestei agresiuni este Lavinia Năstase, fost consilier al Alinei Gorghiu. Ea a confirmat incidentul și, mai mult, susține ca a fost la un pas de a fi omorâtă.

“Viceprimarul din Rătești nu mi-a nimerit tâmpla cu cheia ca să mor pe loc dar a reușit să îmi rupă parte din deget și să îmi provoace numeroase contuzii. Azi avusesem un presentiment și fusesem la Politia din Leordeni unde șeful de acolo o are pe soție angajată la Rătești”, a spus Lavinia Năstase

Liberalii argeșeni au sărit în apărarea Laviniei: “Domnule Mînzînă, știu că politica fesenistă și pesedistă vă caracterizează, că sunteți disperat că veți pierde alegerile. Dar asta nu vă dă dreptul să loviți cetățenii care au altă opțiune politică. Vă solicit să condamnați public gestul colegului dumneavoastră agresor, Voinea Constantin, viceprimarul comunei Rătești, și să îl excludeți din PSD!”, susține PNL Argeș.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend