Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIOLENȚE ELECTORALE ÎN ARGEȘ – O femeie acuză că a fost la un pas de a fi omorâtă de un viceprimar PSD

Publicat

in

PNL Argeș susține că președintele CJ Ion Mînzînă și PSD Argeș s-au transformat într-o gașcă de agresori. “Un lider al PSD a lovit azi o femeie din echipa PNL Argeș. Agresorul e Voinea Constantin, viceprimarul comunei Rătești”, anunță liberalii argeșeni fără a da însă detalii suplimentare despre femeia agresată.

Din informațiile verificate de redacția nopastră, victima acestei agresiuni este Lavinia Năstase, fost consilier al Alinei Gorghiu. Ea a confirmat incidentul și, mai mult, susține ca a fost la un pas de a fi omorâtă.

“Viceprimarul din Rătești nu mi-a nimerit tâmpla cu cheia ca să mor pe loc dar a reușit să îmi rupă parte din deget și să îmi provoace numeroase contuzii. Azi avusesem un presentiment și fusesem la Politia din Leordeni unde șeful de acolo o are pe soție angajată la Rătești”, a spus Lavinia Năstase

Liberalii argeșeni au sărit în apărarea Laviniei: “Domnule Mînzînă, știu că politica fesenistă și pesedistă vă caracterizează, că sunteți disperat că veți pierde alegerile. Dar asta nu vă dă dreptul să loviți cetățenii care au altă opțiune politică. Vă solicit să condamnați public gestul colegului dumneavoastră agresor, Voinea Constantin, viceprimarul comunei Rătești, și să îl excludeți din PSD!”, susține PNL Argeș.

Citeste mai mult

ACTUAL

Nicolae Velcea: Dacă lucrările sunt neconforme, la final vom face toate demersurile legale și nu vom achita niciun ban firmei executante

Publicat

in

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, deși este la primul mandat, a reușit în cei patru ani să facă investiții fără precedent în localitate, fiind pe primele locuri în ceea ce privește atragerea de fonduri guvernamentale și europene. Cu toate acestea, mai ales în această perioadă de campanie electorală, unii dintre adversarii politici distorsionează adevărul, încercând să manipuleze opinia publică prin minciuni. Este și cazul unora care pun la îndoială lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor din oraș, încercând să inducă lumea în eroare. Pe rețelele sociale circulă un clip video în care se prezintă ca finalizat un tronson de drum aflat încă în lucru, de fapt. Nicolae Velcea este însă categoric și spune că orice lucrare executată în Ștefănești care nu va fi conform cerințelor nu va fi achitată:

“Lucrarea este încă în derulare, are termen de execuție 12 luni din data de 04.04.2024. Recepția nu a fost efectuată și nu am făcut nicio plată către firma care execută investiția. După terminarea acesteia se va face recepția finală, iar dacă lucrările sunt neconforme vreau să îi asigur pe cetățeni că vom face toate demersurile legale și nu vom achita niciun ban firmei executante. Ca de obicei, nu facem rabat la calitate! Lucrările de modernizare a străzilor se plătesc doar dacă sunt bine executate!”, a declarat primarul Nicolae Velcea.

Material publicat de către Uta Media Network SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA PERSOANE CERCETATE PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ – Uite pe cine a săltat mascații

Publicat

in

La data de 29 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au efectuat 26 de percheziții domiciliare, în județul Argeș și municipiul București, în 7 cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală.

În cinci dintre cauze, în urma cercetărilor a reieșit că, în perioada 2021 – 2023, reprezentanții mai multor societăți comerciale ar fi comercializat, prin intermediul magazinelor proprii, mărfuri achiziționate de la un complex comercial de tip cash&carry, ca persoane fizice, fără să fi înregistrat achizițiile realizate și veniturile obtinuțe, modalitate prin care a fost prejudiciat bugetul de stat cu 1.486.191 de lei.

Într-o altă cauză penală, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2022-2023, o persoană fizică ar fi comercializat, în mod repetat, autoturisme second-hand, provenite din altă țară, în valoare de 1.293.525 de lei, fără a declara veniturile realizate, aducând, astfel, un prejudiciu bugetului de stat, estimat la 245.669 de lei.

În cea de-a șaptea cauză penală a reieșit că o persoană, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi declarat fictiv sediul social și ar fi omis, în totalitate, înregistrarea operațiunilor comerciale efectuate, în vederea sustragerii de la efectuarea verificărilor financiare, fiscale și vamale.

7 persoane vor fi conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend