Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

ITM Argeș a dat amenzi de 400.000 lei pentru pentru munca la negru

Publicat

in

În luna decembrie, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș au efectuat un număr de 241 controale la agenții economici, aplicând 70 de sancțiuni pentru neregulile depistate. Valorea amenzilor aplicate a fost de 465.800 de lei. Pe partea de Relații de Muncă, în scopul diminuării fenomenului muncii fără forme legale, au fost efectuate 212 controale, iar la 25 de firme au fost găsite persoane care lucrau fără forme legale de angajare. Numărul persoanelor depistate ca muncind la negru în firmele verificate a fost de 39.  Valoarea totală a amenzilor aplicate de inspectorii ITM Argeș a fost de 390.000 lei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

BUSSINES

Mobila lemn masiv de calitate, la prețuri accesibile

Publicat

in

Mobilierul din lemn masiv de calitate, la prețuri accesibile, este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă frumusețea și durabilitatea lemnului în locuința lor, fără a depăși bugetul disponibil. Achiziționarea mobilierului din lemn masiv nu trebuie să fie un lux inaccesibil. Există o varietate de opțiuni disponibile pe piață, care oferă calitatea și rezistența lemnului masiv, la prețuri accesibile. Folosind tehnici de producție eficiente și materiale durabile, producătorii de mobilier pot oferi soluții accesibile, fără a compromite calitatea. Astfel, vei putea găsi piese de mobilier din lemn masiv, cum ar fi mese, scaune, dulapuri sau comode, la prețuri avantajoase. Alegând mobilier din lemn masiv de calitate, vei beneficia de durabilitate și rezistență în timp. Lemnul masiv este cunoscut pentru stabilitatea sa și capacitatea de a rezista uzurii zilnice. Astfel, investiția în mobilier din lemn masiv se va dovedi a fi una pe termen lung, oferindu-ți satisfacție și confort pentru mulți ani înainte.

Durabilitate și rezistență în timp

Durabilitatea și rezistența în timp sunt două caracteristici definitorii ale mobilierului din lemn masiv de calitate. Atunci când alegi mobila lemn masiv, te asiguri că vei avea piese care vor rezista în timp și vor păstra aspectul lor frumos și intact pentru mulți ani înainte.

Lemnul masiv este cunoscut pentru stabilitatea sa și capacitatea de a rezista uzurii zilnice. Este un material dur și rezistent, care poate face față greutății și utilizării frecvente. Astfel, indiferent dacă este vorba despre o masă de bucătărie, un dulap sau o comodă, mobilierul din lemn masiv va rezista testului timpului.

Un alt avantaj al durabilității mobilierului din lemn masiv este capacitatea sa de a fi restaurat și recondiționat. Dacă apar zgârieturi sau deteriorări minore în timp, mobilierul din lemn masiv poate fi ușor reparat și reîmprospătat. Aceasta îi conferă o durată de viață extinsă și posibilitatea de a-i menține aspectul original.

Pe lângă durabilitatea sa, mobilierul din lemn masiv oferă și rezistență în timp în ceea ce privește stilul și designul. Lemnul masiv are un aspect atemporal și elegant, care nu se demodează niciodată. Indiferent de trendurile actuale în materie de design interior, mobilierul din lemn masiv va aduce o notă de rafinament și naturalețe în locuința ta.

În concluzie, durabilitatea și rezistența în timp sunt aspecte esențiale ale mobilierului din lemn masiv de calitate. Alegând acest tip de mobilier, te poți bucura de piese care vor rezista în timp, păstrându-și frumusețea și funcționalitatea. Investiția în mobilier din lemn masiv este, prin urmare, una pe termen lung, care îți va aduce satisfacție și confort în locuința ta pentru mulți ani înainte.

Frumusețe naturală în locuința ta

Frumusețea naturală este unul dintre cele mai apreciate aspecte ale mobilierului din lemn masiv. Această caracteristică distinctivă aduce un farmec aparte în locuința ta, creând o atmosferă caldă și primitoare. Mobilierul din lemn masiv emană autenticitate și se integrează perfect în diverse stiluri de design interior, de la clasic la modern sau rustic.

Lemnul masiv are o textură și o culoare naturale, care adaugă un aspect cald și plăcut oricărui spațiu. Fie că este vorba despre o masă de dining din lemn masiv, o comodă sau o bibliotecă, mobilierul din lemn masiv aduce un sentiment de conexiune cu natura în propria ta locuință.

Fiecare piesă de mobilier din lemn masiv are unicitatea sa datorită grăunțelor și nuanțelor specifice ale lemnului. Fie că preferi lemnul cu o textură fină sau unul cu o textură mai rustică, mobilierul din lemn masiv poate fi ales în funcție de preferințele tale estetice și de stilul casei tale.

Frumusețea naturală a mobilierului din lemn masiv nu se limitează doar la aspectul său exterior. Lemnul masiv este un material care se îmbunătățește în timp, dezvoltând o patină frumoasă și adâncă. Acest proces de îmbătrânire îi conferă mobilierului din lemn masiv o valoare adăugată în timp, transformându-l într-o piesă cu o poveste și cu o personalitate aparte.

Cu mobila din lemn masiv, poți crea un decor cu adevărat unic și deosebit în locuința ta. Indiferent dacă preferi un aspect clasic și elegant sau unul mai rustic și autentic, mobilierul din lemn masiv va aduce o frumusețe naturală care va atrage privirile și va încânta simțurile tale.

În concluzie, frumusețea naturală a mobilierului din lemn masiv este un element esențial în crearea unui interior cu personalitate și stil. Alegând mobilier din lemn masiv, aduci în locuința ta un cadru autentic și plin de farmec, care va fi admirat și apreciat de toți cei care te vor vizita.

O investiție pe termen lung

Investiția în mobilierul de calitate este întotdeauna una pe termen lung, iar mobilierul din lemn masiv nu face excepție. Alegând mobilierul din lemn masiv, faci o investiție în durabilitate, valoare și funcționalitate pe termen lung.

Piesele de mobilier din lemn masiv sunt construite pentru a rezista în timp și pentru a face față uzurii zilnice. Lemnul masiv este un material dur și rezistent, care poate face față greutății și utilizării frecvente fără a se deteriora. Aceasta înseamnă că mobilierul din lemn masiv va rămâne în condiții bune și funcțional pentru mulți ani înainte, fără a necesita înlocuire sau reparații majore.

Pe lângă durabilitatea sa, mobilierul din lemn masiv are și capacitatea de a fi restaurat și recondiționat. Dacă apar zgârieturi sau deteriorări minore în timp, mobilierul din lemn masiv poate fi ușor reparat și reîmprospătat. Aceasta îi conferă o durată de viață extinsă și posibilitatea de a-i menține aspectul original. Astfel, investiția inițială în mobilierul din lemn masiv se va dovedi a fi una pe termen lung, deoarece piesele vor rezista și vor păstra frumusețea lor în timp.

O altă dimensiune a investiției pe termen lung în mobilierul din lemn masiv este valoarea sa. Mobilierul din lemn masiv este considerat un simbol al calității și eleganței și este apreciat de-a lungul timpului. Acest tip de mobilier nu se demodează și nu își pierde valoarea în timp, ci dimpotrivă, poate crește în valoare datorită calității și autenticității sale. Astfel, investiția în mobilierul din lemn masiv poate fi considerată și o investiție financiară pe termen lung, deoarece piesele pot fi valorificate și apreciate în timp.

Fie că vrei să îți amenajezi casa sau biroul, mobilierul din lemn masiv este o alegere inteligentă și durabilă. Investiția în mobilierul de calitate înseamnă că nu vei fi nevoit să înlocuiești piesele în câțiva ani și că vei putea bucura de ele pentru mulți ani înainte. În plus, având în vedere valoarea și frumusețea sa, mobilierul din lemn masiv poate adăuga un plus de rafinament și eleganță în orice spațiu.

Eleganță și calitate la prețuri accesibile

Eleganță și calitate sunt două caracteristici esențiale când vine vorba despre mobilier, iar mulți oameni cred că acestea vin la un preț ridicat. Cu toate acestea, mobilierul de calitate și elegant nu trebuie să fie inaccesibil din punct de vedere financiar. Există o mulțime de opțiuni pe piață care oferă eleganță și calitate la prețuri accesibile.

Un mod de a găsi mobilier elegant și de calitate la prețuri accesibile este să explorezi diferitele opțiuni de cumpărare. Uneori, magazinele de mobilă pot oferi reduceri sau promoții speciale, astfel încât să poți achiziționa piesele dorite la un preț mai avantajos. De asemenea, poți căuta și în magazinele online, unde poți găsi o gamă largă de mobilier la prețuri competitive.

Un alt aspect de luat în considerare este să alegi mobilierul din materiale durabile, dar mai puțin costisitoare. De exemplu, mobilierul din lemn masiv este considerat a fi de înaltă calitate și elegant, dar poate fi mai scump. În schimb, mobilierul din lemn stratificat sau din lemn compensat poate oferi un aspect similar la un preț mai accesibil. Este important să te asiguri că materialele folosite sunt de calitate și rezistente pentru a te bucura de mobilierul achiziționat pe o perioadă mai lungă de timp.

Un alt mod de a economisi bani și a obține mobilier elegant și de calitate la prețuri accesibile este să cumperi de la producători locali sau mici afaceri. Spre exemplu, Ronex Prod, din Bucuresti. Aceștia pot oferi produse de înaltă calitate la prețuri mai mici decât brandurile mari, deoarece nu au costurile suplimentare asociate cu brandul și marketingul. De asemenea, poți găsi piese unice și personalizate care să se potrivească perfect stilului tău și spațiului în care le vei amplasa.

Alegând mobilierul cu atenție și comparând prețurile și calitatea, poți găsi cu ușurință piese elegante și de înaltă calitate la prețuri accesibile. Nu trebuie să renunți la eleganță și calitate din cauza bugetului restrâns. Cu puțină cercetare și răbdare, poți găsi mobilierul perfect care să reflecte stilul tău și să se potrivească în bugetul tău.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Monica Badea și Ioana Pintea – Duo-ul dinamic care revoluționează lumea publicității în România

Publicat

in

În lumea publicității, există nume care rămân în memoria colectivă datorită impactului lor semnificativ. Monica Badea și Ioana Pintea sunt două astfel de nume, care, împreună, au format cea mai puternică echipă de vânzări de advertising din România. Aceste două tinere profesioniste au reușit să redefinească modul în care publicitatea este percepută și vândută în țara noastră, aducând un suflu nou și inovator într-un domeniu în continuă schimbare.

Un tandem de succes

Monica și Ioana nu sunt doar colege, ci și parteneri de încredere, care își completează reciproc abilitățile și cunoștințele. Monica, cu pasiunea ei arzătoare pentru publicitate și cu o abilitate naturală de a comunica și negocia, a reușit să se claseze pe primul loc în industria competitivă a vânzărilor de advertising. Pe de altă parte, Ioana, cu transformarea sa remarcabilă de la asistent manager la unul dintre cei mai buni oameni de vânzări de publicitate, a adus o perspectivă unică și inovatoare echipei.

Revoluționând piața publicității sub îndrumarea CEO-ului Eko Group, Eduard Petrescu

Sub îndrumarea CEO-ului Eko Group, Eduard Petrescu, Monica și Ioana au încheiat contracte de anvergură care au schimbat fața publicității în România. Cu o viziune clară și o strategie bine definită, duo-ul a negociat cu succes acorduri cu mari companii din România pentru amplasarea de totemuri digitale în lobby-urile locațiilor. Aceste totemuri, cu un design modern și tehnologie de ultimă generație, au devenit puncte de atracție în locațiile în care au fost amplasate, oferind o vizibilitate maximă brandurilor care au ales să se promoveze prin intermediul lor. Mai mult, promovarea digitală pe totemurile Eko Group din locațiile premium din București a adus o valoare adăugată imensă, consolidând rețeaua Eko Group ca fiind una dintre cele mai căutate pentru promovare în locații premium.

Dedicare și profesionalism

Ceea ce diferențiază cu adevărat această echipă de vânzări este dedicarea lor necondiționată. Monica și Ioana nu sunt doar profesioniste, ci și pasionate de ceea ce fac. Oricine le-a întâlnit poate confirma faptul că muncesc cu pasiune, că le place ceea ce fac și că sunt mereu în căutare de noi oportunități și soluții pentru clienții lor. Ele nu văd obstacole, ci doar provocări pe care sunt gata să le depășească.

Pentru Monica și Ioana, fiecare client este unic și merită o abordare personalizată. Ele înțeleg nevoile și cerințele clienților și sunt mereu pregătite să ofere soluții personalizate care să aducă valoare adăugată brandurilor pe care le reprezintă.

Monica Badea și Ioana Pintea sunt fără îndoială două dintre cele mai strălucite minți din lumea publicității din România. Prin profesionalismul, pasiunea și dedicarea lor, ele au reușit să aducă Eko Group în prim-planul industriei publicitare, stabilind noi standarde de excelență și inovație. Cu fiecare contract încheiat și cu fiecare totem digital amplasat, ele demonstrează că succesul nu vine doar din talent, ci și din muncă asiduă, determinare și o viziune clară asupra viitorului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend