Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

EXCLUSIV ! Deputatul Radulescu dupa decizia DNA: " Clar e lucratura cuiva. Sunt nevinovat si nici nu ma gandesc la demisie !"

Avatar

Publicat

in

CATALIN RADULESCU: "Continui sa cred ca e o lucratura a cuiva, nu neaparat politica, desi in spatele acesteia ar putea fi implicat cineva din politica. Nu pot sa bag mana in foc ca acest cineva e din PSD"

CATALIN RADULESCU: “Continui sa cred ca e o lucratura a cuiva, nu neaparat politica, desi in spatele acesteia ar putea fi implicat cineva din politica. Nu pot sa bag mana in foc ca acest cineva e din PSD”

Dupa ce in urma cu putin timp procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de deputatul PSD Cătălin Rădulescu, acuzat de efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția și dare de mită în formă continuată, parlamentarul argesean facut si primele declaratii imediat dupa iesirea din sediul DNA. Chestionat de redactorii PROFIT acesta a spus ca se considera nevinovat si ca este victima unor ” lucraturi”.

” Mari comentarii nu am de facut. Am fost chemat la DNA si m-am prezentat alaturi de avocatul meu. Mi s-a adus la cunostinta de tot ceea ce au decis dar … nu sunt vinovat cu nimic. Nu am cum, deoarece in ultimul an firma mea nu a avut lucrari sau contracte cu institutii publice, cu statul, nu s-a facut nimic de genul asta. Mi se pare ciudat si impotriva firii restrictia ca sa nu vorbesti pentru si in numele companiei tale desi esti proprietarul acesteia. Continui sa cred ca e o lucratura a cuiva, nu neaparat politica, desi in spatele acesteia ar putea fi implicat cineva din politica. Nu pot sa bag mana in foc ca acest cineva e din PSD, dar am din ce in ce mai mult convingerea ca e si ceva politic la mijloc”, a spus Catalin Radulescu.

Intrebat de redactorii PROFIT daca ia in calcul o eventuala demisie din Parlament, dupa decizia procurorilor DNA de astazi care il pun in postura de inculpat intr-un dosar de dare de mita in forma continuata,  Catalin Radulescu a fost ferm: ” Nici nu ma gandesc la asta pentru ca, repet, nu am de ce atat timp cat ma stiu nevinovat. In plus, daca nu au facut asta ministrii sau altii care au fost numiti in functii de ce as face-o eu ca ales !”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

UN ARGEȘEAN A VÂNDUT UN PORSCHE CARE NU-I APARȚINEA – A fost reținut pentru camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârşirea infracţiunilor de camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals, şi au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Piteşti.
Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie 2020, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism, aparţinând unei persoane din Merișani, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din București.
Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la faptul că el este proprietarul autoturismului, folosind în scopul comercializării un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport întocmit în fals, respectiv având ștampila și semnătura organului fiscal de la locul de domiciliu al proprietarului, falsificate.
În cursul lunii noiembrie 2020, autoturismul a fost identificat în municipiul București și ridicat, aflându-se în custodia poliției.
Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Pitești, la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, dar și un autoturism, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DOAR 30 DE CAZURI NOI DE COVID-19 IN ARGEȘ, ASTAZI

Roxana BURCEA

Publicat

in

Prefectura Argeș ne informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, astăzi la nivelul județului Arges s-au inregistrat 30 de cazuri noi de covid-19

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 0;
-persoane ieșite din carantină instituționalizată: 1.500;
-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 1.523, dintre care 650 în carantină la domiciliu și 873 în izolare;
-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 38.687;
-persoane internate în spital: 217 (ieri 239);
-persoane internate la ATI: 31 (ieri 26);
-persoane vindecate: 18.339 (ieri 18.213);
-persoane diagnosticate pozitiv: 19.804 (ieri 19.774);
-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 30 (ieri 18);
-număr teste RT-PCR efectuate în spitalele publice: 81.121 (354 în ultimele 24 de ore)
-număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19: 5220 (891 în ultimele 24 de ore);
-persoane decedate de la începutul pandemiei: 592 (ieri 592).

Datele despre incidența pe localități, prezentate sub forma unei hărți interactive, sau prin grafice, precum și multe alte informații utile, despre situația epidemiologică și despre măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, sunt disponibile accesând site-ul: https://www.covidarges.ro/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend