Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Apare harta digitalǎ a municipiului Curtea de Argeş  

Avatar

Publicat

in

In proiectul de buget pentru anul 2017 al municipiului Curtea de Argeş, la capitolul investiţii probabil, va apǎrea şi un proiect inedit i-am putea spune dar mai mult decât necesar dacǎ se ia în considerare de faptul cǎ municipiul este, sau ar trebui sǎ fie unul regal.

Conducerea oraşului a confirmat faptul cǎ se va face o hartǎ digitalǎ a municipiului care sǎ cuprindǎ în special traseele şi atracţiile turistice din zonǎ. Dacǎ investiţiile în acest sens vor continua, ideea cu care a venit consilierul local Mǎdǎlin Marinescu şi anume ca aceastǎ hartǎ sǎ se regǎseascǎ atât în aplicaţii pentru telefoanele mobile cât şi în zonele centrale ale municipiului, va fi pusǎ, de asemenea în practicǎ cât se poate de repede.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend