Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Este un calorifer electric baie o alegere bună?

Publicat

in

Din seria de provocări pe care o aduce cu sine sezonul rece face parte și asigurarea confortului termic în fiecare încăpere a locuinței. Baia este locul în care simți cea mai mare nevoie de căldură, de confort termic, iar dacă te afli în căutarea unei soluții eficiente și moderne în același timp, caloriferul electric ar putea reprezenta o soluție perfectă și pentru tine. Dacă este așa cu adevărat, dar care sunt și avantajele pe care le oferă acest dispozitiv inovator vei afla din acest articol.

Eficiență energetică, design deosebit

Un calorifer electric baie este proiectat în așa fel încât să reprezinte o sursă eficientă de obținere a confortului termic în această încăpere. Modelele de calorifere electrice sunt echipate cu elemente care au rolul de a încălzi rapid dispozitivul, astfel că acesta începe să funcționeze imediat ce este pornit. Acest lucru se traduce, înainte de toate, prin obținerea unei eficiențe energetice înalte, iar în acest fel vei reuși să faci economii semnificative la factura de electricitate. Trebuie să știi și că acest model de calorifer, cel electric, este proiectat să funcționeze doar în momentul în care vei avea nevoie de el.

Despre caloriferele electrice se poate spune, în același timp, că reprezintă o soluție ideală în ceea ce privește obținerea decorului dorit. Sunt numeroase modele de calorifere electrice pentru baie, iar unul dintre cele mai cunoscute este cel cunoscut sub denumirea de portprosop electric.

Ce este un portprosop electric?

Portprosopul electric este un calorifer electric pentru baie, conceput special pentru uscarea prosoapelor. În același timp, scopul precis al acestuia rămâne acela de a încălzi încăperea, însă funcția suplimentară de uscare a prosoapelor este cea care îi oferă și denumirea. Portprosopul electric, prin designul pe care îl are, reprezintă însă o combinație perfectă între confort și eficiență pentru baia ta.

Portprosopul electric te va ajuta nu numai să obții un plus de confort, dar și să economisești energie. Acesta oferă, în plus, o notă de inovație în rutina zilnică din această încăpere, baia. De la încălzirea prosoapelor la obținerea nivelului de confort termic dorit, avantajele pe care le oferă acesta sunt numeroase, astfel că poți alege un astfel de calorifer electric pentru amenajarea băii.

Caloriferele electrice – dar și portprosoapele electrice, cu precădere, reprezintă alegeri populare în rândul acelora care doresc să amenajeze o baie modernă, în care să aibă parte de confort termic și, de ce nu, de prosoape calde.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend