Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

„Inovație și Siguranță în Noul Standard al Securității Românești: NEW AKORD SECURITY SRL Sub Conducerea lui Valentin Dumitrache”

Publicat

in

Într-o transformare radicală a peisajului securității publice din România, prin eforturile susținute ale companiei NEW AKORD SECURITY SRL, sub conducerea vizionară a CEO-ului și proprietarului Valentin Dumitrache, am asistat la o revoluție în ceea ce privește peisajul securității publice din România. Compania a adus în prim-plan soluții inovatoare și tehnologii de vârf, marcând o transformare semnificativă.De la sisteme non-letale destinate polițiștilor, la parteneriate educaționale și colaborări strategice, acest articol detaliază angajamentul companiei de a redefini modul în care se asigură climatul optim de ordine si siguranta .

„Inovație și Siguranță în Noul Standard al Securității Românești: NEW AKORD SECURITY SRL Sub Conducerea lui Valentin Dumitrache”

Sisteme unice pe piața din România destinate polițiștilor

Într-o mișcare inovatoare ce redefinește conceptul de siguranță publică, compania NEW AKORD SECURITY SRL, sub conducerea CEO-ului și proprietarului Valentin Dumitrache, a introdus sisteme revoluționare pe piața din România destinate exclusiv polițiștilor. Aceste sisteme reprezintă o premieră în țară, datorită caracteristicilor lor inovatoare și tehnologiei avansate menite sa asigure gestionarea situatiilor din teren cu potential violent mult mai sigur si eficient, protejand atat integritatea fizica a operatorilor, cat si pe cea a persoanelor civile.

Această inițiativă marchează un pas semnificativ în direcția modernizării și eficientizării forțelor de ordine.

Companie românească propune autorităților sisteme non-letale inovatoare

NEW AKORD SECURITY SRL, sub conducerea dedicată a lui Valentin Dumitrache, se remarcă printr-o inițiativă cu adevărat impresionantă: introducerea sistemelor non-letale pe piața românească, o premieră în colaborare cu autoritățile de aplicare a legii. Inspirată de utilizarea acestor tehnologii în cadrul forțelor de poliție americane, compania dorește să ofere alternative eficiente și umane în gestionarea situațiilor de conflict. Astfel, polițiștii vor fi echipați cu mijloace ce minimizează riscul de vătămare, evidențiind o abordare modernă și responsabilă în asigurarea securității publice.

Dispozitivul Bola Wrap – un instrument de elita pentru unitatile de elita si cele de interventii speciale

S-a marcat un moment istoric în lupta împotriva infracționalității, odată cu dotarea unei forțe de elita cu celebrul dispozitiv Bola Wrap, dezvoltat inițial pentru poliția americană. Valentin Dumitrache, CEO-ul și fondatorul NEW AKORD SECURITY SRL, se mândrește că a contribuit la aducerea acestui dispozitiv inovator în dotarea forțelor de ordine din România. Bola Wrap, care utilizează tehnologia de imobilizare partiala de la distanta printr-o coarda de kevlar, reprezintă un instrument suplimentar pentru impunerea legii și asigurarea securității, oferind o alternativă sigură, non-letala pentru toate părțile implicate.

Soluții unice pentru prevenirea și de-escaladarea conflictelor

Într-o epocă în care protecția oamenilor și soluțiile eficiente sunt esențiale, NEW AKORD SECURITY SRL, sub îndrumarea lui Valentin Dumitrache, aduce în prim-plan soluții non-letale unice pentru prevenirea și diminuarea conflictelor. Abordarea inovatoare a companiei aduce un răspuns concret la provocările actuale cu care se confruntă forțele de ordine, cu accent pe minimalizarea riscurilor și asigurarea protecției atât a polițiștilor, cât și a cetățenilor. Aceste tehnologii reprezintă o investiție semnificativă într-un viitor mai sigur și mai stabil.

Echipamentele Byrna pentru autoapărare în România

Un sentiment sporit de siguranță și protecție este acum la îndemâna cetățenilor datorită echipamentelor Byrna pentru autoapărare, prezentate oficial în România de către NEW AKORD SECURITY SRL. Această inițiativă sub conducerea lui Valentin Dumitrache demonstrează angajamentul companiei față de securitatea individului și oferă soluții eficiente și moderne pentru situații de pericol. Aceste echipamente reprezintă un pas important către autonomia personală în protejarea împotriva potențialelor amenințări.

Echipamente non-letale de top pentru sprijinul polițiștilor

Într-o perioadă în care tehnologia și inovația domină domeniul siguranței publice, NEW AKORD SECURITY SRL se impune ca un partener de încredere pentru polițiștii români, oferindu-le cele mai eficiente echipamente non-letale disponibile în întreaga lume. Valentin Dumitrache, CEO-ul companiei, pune accent pe angajamentul față de profesionalism și securitate, punând la dispoziția forțelor de ordine instrumente moderne pentru gestionarea situațiilor de risc, fără a pune în pericol viețile părților implicate.

Eficienta descurajare a atacatorilor prin soluțiile New Akord Security

În fața provocărilor crescânde legate de siguranță, NEW AKORD SECURITY SRL, sub îndrumarea lui Valentin Dumitrache, oferă soluții eficiente pentru descurajarea atacatorilor. Compania prop

une cele mai performante echipamente, testate și utilizate de către profesioniștii din domeniul securității publice. Aceste instrumente inovatoare reprezintă un răspuns clar și pragmatic la necesitatea de a proteja atât personalul de ordine, cât și cetățenii în fața riscurilor potențiale.

Aplicații practice ale echipamentelor New Akord Security

Experiența practică demonstrează utilitatea și eficacitatea echipamentelor oferite de NEW AKORD SECURITY SRL, conform declarațiilor unor reprezentanți ai structurilor locale de ordine publică. Prin parteneriatul cu compania, aceștia au avut oportunitatea de a testa diverse scenarii, confirmând astfel beneficiile echipamentelor non-letale în gestionarea situațiilor de risc. Aceste testimoniale evidențiază impactul pozitiv pe care îl aduce inovația adusă de NEW AKORD SECURITY SRL în sprijinul eforturilor de menținere a ordinii și siguranței.

Exo2 – Revoluționând intervențiile speciale

Într-o colaborare îndrăzneață între NEW AKORD SECURITY SRL și forțele de intervenții speciale, compania românească a pus la dispoziție dispozitivul Exo2, cel mai inovator sistem de stingere a persoanelor incendiate. CEO-ul Valentin Dumitrache subliniază importanța acestui dispozitiv, care nu numai că poate salva vieți, dar adaugă și o dimensiune crucială în abordarea situațiilor critice. Această inovație reprezintă un pas semnificativ în modernizarea și eficientizarea intervențiilor de urgență.

Viziunea companiei pentru securitatea non-letală

NEW AKORD SECURITY SRL, sub conducerea lui Valentin Dumitrache, își propune să aducă o schimbare semnificativă în abordarea securității publice. Compania pune accent pe dezvoltarea soluțiilor non-letale pentru apărare, prevenire și de-escaladare a conflictelor. Scopul principal este să ofere forțelor de ordine mijloace eficiente și profesionale pentru a gestiona situațiile cu potențial ridicat de risc, cu impact minim asupra persoanelor implicate. Această misiune subliniază angajamentul către siguranța și integritatea fizica atât a fortelor de ordine, cât și a cetățenilor.

Inovația ca factor distinctiv al NEW AKORD SECURITY SRL

Într-un interviu cu CEO-ul companiei, Valentin Dumitrache, acesta subliniază diferențierea distinctă a NEW AKORD SECURITY SRL față de competitori. Soluțiile propuse si implementate de companie reprezintă inovații unice la nivel global și se situează printre cele mai eficiente echipamente pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de risc. Portofoliul extins al companiei acoperă nevoile atât ale profesioniștilor din domeniul siguranței publice, cât și ale persoanelor fizice care caută o protecție suplimentară. Această abordare integrală evidențiază angajamentul către excelență și siguranță.

Electroșocuri și implicațiile cardiace: expertiza medicala

Într-o analiză pertinentă, un medic specialist a analizat impactul utilizării dispozitivelor profesionale cu electroșoc în situatii ce o impun. Deși voltajul acestor dispozitive poate fi înalt, amperajul scăzut asigură o interacțiune sigură cu mușchiul cardiac. Chiar dacă 50.000 de volți par impresionanți, oamenii sunt în realitate capabili să conducă electricitatea – de aceea avem instinctul să ne ferim de prizele deschise sau să nu atingem obiecte metalice în ele, care ne-ar putea provoca un șoc.

În ciuda tensiunii ridicate a acestor dispozitive, amperajul relativ scăzut este ceea ce le permite să imobilizeze fără a pune în pericol viața (spre deosebire de impactul unui fulger, care adesea duce la deces, deoarece trimite o cantitate exponențial mai mare de tensiune și amperaj printr-o victimă, la niveluri pe care corpul uman nu le poate suporta).

Pistolul cu electrosocuri furnizează impulsuri scurte pe secundă, cu un curent mediu de 2 miliamperi, mai mic de aproximativ 3 ori decât curentul unui stimulator cardiac. Acesta generează un câmp electric care stimulează celulele nervoase numite neuroni alfa-motori să trimită un impuls electric. Impulsul călătorește către mușchi, provocând contracții musculare scurte și susținute.

Acest punct de vedere aduce o perspectivă științifică mai clara asupra funcționării și riscului minim reprezentat de folosirea acestora, spulberand o parte din miturile create in jurul dispozitivelor cu electrosoc si oferind o bază solidă pentru utilizarea lor responsabilă în situații reale .

Parteneriat pentru viitor între NEW AKORD SECURITY și Universitatea Ovidius

Într-un efort de a integra noile tehnologii în pregătirea viitorilor polițiști, NEW AKORD SECURITY SRL și Universitatea Ovidius din Constanța au semnat un parteneriat inovator. Acest acord permite studenților universitari, viitori polițiști locali, să aibă acces la cele mai noi dispozitive neletale în cadrul instruirilor tactice. Valentin Dumitrache, CEO-ul companiei, subliniază că acest parteneriat asigură pregătirea viitoarelor generații de polițiști cu cele mai avansate mijloace pentru gestionarea situațiilor de risc, adaptându-i la cerințele tehnologiei și provocărilor actuale.

În concluzie, eforturile susținute ale CEO-ului și proprietarului Valentin Dumitrache, alături de echipa NEW AKORD SECURITY SRL, au transformat compania într-un pilon al inovației și eficienței în domeniul securității publice. Prin introducerea unor soluții non-letale de excepție pe piața românească, compania a demonstrat angajamentul față de protecția și siguranța atât a polițiștilor, cât și a cetățenilor. Inovațiile aduse de companie, în parteneriat cu autoritățile și instituțiile de învățământ, au creat un nou standard în ceea ce privește gestionarea situațiilor de risc și prevenirea conflictelor.

Astfel, NEW AKORD SECURITY SRL, sub îndrumarea lui Valentin Dumitrache, a marcat o nouă eră în industria securității, aducând soluții non-letale eficiente, tehnologii avansate și o abordare responsabilă în asigurarea ordinii și protecției publice. Această evoluție remarcabilă reprezintă nu doar o realizare pentru companie, ci și o schimbare pozitivă în direcția creșterii siguranței pentru întreaga comunitate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Noul logo al Facebook, subiect de ironii si glume

Publicat

in

Schimbarea – ca si inexistenta – decisa de compania Meta pentru Facebook este subiect de critici, glume si ironii. Practic, logo-ul e la fel, s-a schimbat doar putin nuanta de albastru si litera f, insa modificarile sunt insesizabile. Expertii in marketing sunt de parere ca Meta ar fi trebuit sa treaca sub tacere aceasta asa-zisa schimbare de logo, care, practic nu e vizibila. Dar compania condusa de Mark Zuckerberg a vrut sa iasa in evidenta si a trimis un comunicat de presa pentru a explica aceasta schimbare. In plus, internautii din toate colturile lumii au ironizat “noua” sigla Facebook, inclusiv cu meme haioase. Toate informatiile aici https://smartfuture.ro/facebook-si-a-schimbat-logo-ul/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce avere are Dumitru Buzatu. Încasa venituri ca președinte al CJ Vaslui, venituri din pensie, indemnizație de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei

Publicat

in

Preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, prins vineri seară în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de peste un milion de lei, încasa venituri ca preşedinte de CJ, venituri din pensie şi indemnizaţie de la Parlament pentru limită de vârstă, care anul trecut au totalizat peste 330.000 de lei, conform celei mai recente declaraţii de avere.

Buzatu are mai multe terenuri în localitatea Zapodeni, din Judeţul Vaslui, achiziţionare în 2018: 33.614 metri pătraţi de teren agricol, 708 metri pătraţi încadraţi la ”alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil” şi 709 metri pătraţi de teren intravilan, la modul de dobândire fiind trecută menţiunea ”altele”.

El mai deţine proprietăţi imobiliare în judeţul Suceava, la Şaru Dornei – peste 60.000 de metri pătraţi de teren agricol, mari suprafeţe de pădure, dobândite prin cumpărare în anii 2008 şi 2018, unele deţinute în co-proprietate.

În 2006, a mai devenit proprietarul a peste 1000 de metri pătraţi de teren agricol şi a 580 de metri pătraţi de teren intravilan, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Vaslui, la modul de dobândire fiind trecută tot menţiunea ”altele”.

Are cinci construcţii în Zapodeni, cele mai mari având 520 de metri pătraţi, 386 de metri pătraţi şi 196 de metri pătraţi, iar celelalte fiind sub 100 de metri pătraţi.

Buzatu are un autoturism Lada fabricat în 2008, o şalupă fabricată în 2010, o rulotă Buerstner tip 4752 din 1984 şi un Mercedes Benz din 1979.

În 2022 i-a donat fiului său Tudor Buzatu teren agricol, teren intravilan şi o casă de locuit.

Buzatu are acţiuni la SC Acip Perla SR, Lîn valoare de 200 de lei.

El are trei conturi bancare în lei deschise în 2010 şi 2011, totalizând aproximativ 100.000 de lei şi o datorie de 205.202 lei la SC RALFI IFN SA, creditul fiind contractat în 2021 şi scadent în 2026.

În ultimul an fiscal, Dumitru Buzatu a încasat – 164.268 de lei reprezentând indemnizaţia de preşedinte de CJ, pensie pentru limită de vârstă de 95820 lei şi 73372 reprezentând ”indemnizaţie limită de vârstă” de la Parlamentul României, acestea totalizând 333.460 de lei, conform news.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend