Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cum să porți la modă ghetele de iarnă de la Timberland? 5 idei de outfit-uri

Publicat

in

​Încălțăminte iconică de culoare galbenă, pantofi worker sau o versiune în stil outdoor? Indiferent de modelul ales pentru iarnă de la Timberland, știi că primești o încălțăminte mereu de actualitate. Totuși, te întrebi cu ce să asortezi versiunea aleasă? Nu-ți face griji – mai jos vei găsi 5 propuneri, care te pot inspira să creezi ținute în stilul tău!

Cum să porți ghetele de iarnă de la TimberlandFoto: Sizeer

Încălțăminte marca Timberland cu pantaloni

Aceasta este una dintre cele mai clasice alegeri pentru a purta ghetele de iarnă de la Timberland. Se va potrivi atât cu ținutele pentru bărbați, cât și cu cele pentru femei. Nu ești sigur ce pantaloni să porți cu ghetele de la Timberland? Totul depinde de caracterul întregii ținute și de modelul pe care îl alegi. Pentru versiunea clasică, îți recomandăm câteva opțiuni. În primul rând, pantalonii conici, unde partea inferioară a acestora poate fi introdusă în gheată. Cu toate acestea, poți opta și pentru variante mai lejere, cum ar fi pantalonii largi, chino sau jogger. Pantalonii cu croială dreaptă trebuie să-i îndoi, astfel încât să se termine chiar înainte de partea superioară a încălțămintei. În cazul pantalonilor de trening, aranjează-i în așa fel, încât manșeta să fie la limita cu gulerul pantofului. Nu uita de șosetele înalte și călduroase – depinde de tine dacă alegi varianta simplă sau cu imprimeu. Pe deasupra, pune-ți un hanorac, o cămașă sau un pulover, în funcție de stil.

Încălțăminte marca Timberland în versiune feminină

Cu toate acestea, fie că ai în garderobă ghetele Timberland Premium 6 Inch, Cortina Valley Chelsea sau Field Trekker Mid, le poți purta și într-un look girly. Optează pentru colanții opaci și alege o fustă midi sau o rochie vaporoasă. Ce zici de o rochie de trening de la Nike, adidas sau Puma? Una care seamănă cu croiala alungită a unui hanorac clasic. Aceste tipuri de propuneri vor adăuga lejeritate și o vibrație urbană stilului tău. Rochiile vaporoase sunt ideale pentru un look romantic, în timp ce hainele tricotate și rochiile mulate cu guler înalt sunt perfecte pentru ținute mai casual. Adaugă un palton din lână sau o geacă matlasată mai lungă. Completează outfit-ul cu accesorii practice, cum ar fi o căciulă, un fular sau un rucsac urban.

Încălțăminte de la Timberland în ediție specială

Majoritatea propunerilor de încălțăminte iarnă Timberland sunt perfecte pentru stilul formal. Le poți folosi nu numai pentru muncă, întâlniri importante și evenimente de familie. Asortează bocancii clasici cu blugi negri sau pantaloni albaștri, dar alege un top mai formal. Poartă-i cu bluză neagră tip golf și un sacou elegant sau cu un tricou basic și un pulover de culoare neutră. Combină rochia în nuanțe discrete cu accesorii precum bijuterii, o curea sau o geantă. Completează-ți look-ul cu accesoriile potrivite, cu coafura și machiajul preferat, pentru un aspect extravagant și confortul pe care îl oferă încălțămintea de iarnă de la Timberland. De asemenea, pentru astfel de ținute poți alege modele, precum Tilliston 6 Inch DBl WR, Allington 6In Lace Up sau – pentru un look masculin- Killington Chukka ori Crestfield Chelsea.

Sporty look cu încălțămintea de la Timberland

Stilul formal nu este singura modalitate de a crea ținute interesante cu încălțămintea de la Timberland. Este atât de universală, încât își poate găsi cu ușurință locul în outfit-urile cu un finisaj sportiv. Poți s-o porți cu pantaloni de trening? Sigur că da! De asemenea, te vei simți confortabil într-un hanorac cu glugă cu logo-ul brandului tău preferat. Ce zici de un trening și ghete de la Timberland? Este un duo perfect! Completează-ți look-ul cu o geacă de iarnă cu glugă și accesorii călduroase. Cu acest look, fiecare weekend va fi o plăcere. În plus, stilul sportiv este în tendințe acum, așadar acest look va face furori în oraș. Pui pariu?

Modelele de la Timberland ideale pentru ținutele de zi cu zi

Propunerile de încălțăminte cu logo-ul copacului se vor regăsi cu ușurință în orice stil de zi cu zi, indiferent de natura acestuia și de ocazia pentru care este ales. După cum ai reușit să vezi mai sus, modelele brandului pot fi purtate cu pantaloni eleganți, cu blugi clasici, dar și cu pantaloni jogger. De asemenea, se potrivesc bine cu o rochie sau o fustă. Totodată, poți crea ținute sport, casual și elegante. Depinde de tine și de accesoriile cu care alegi să le porți. Pentru purtarea de zi cu zi, combină încălțămintea marca Timberland cu blugii și bluza ta preferată disponibil pe https://sizeer.ro/branduri/timberland. Este o alegere bună pentru serviciu, pentru ieșirile cu prietenii, dar și pentru o după-amiază de relaxare. În showroom-urile Sizeer și în magazinul online vei găsi o ofertă largă de pantofi și haine de iarnă de la Timberland pentru a crea ținute interesante.

Articol susținut de Sizeer

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Cronica de carte: Povești cu prințese roșii

Publicat

in

De

Cea mai recentă carte a Laviniei Betea- Prințesele roșii. Femei și bărbați, părinți și copii în ideologia și cotidianul românesc (Editura Corint. Istorie. Autori români, București, 2024- este dedicată, în egală măsură, iubitorilor de istorie și de psihologie. Și aceasta fiindcă volumul însuși se prezintă ca o îngemănare de a celor două discipline.

Laviniei Betea- Prințesele roșii. Femei și bărbați, părinți și copii în ideologia și cotidianul românescFoto: Editura Corint

Refăcând, foarte adesea cu lux de amănunte, un complex, chiar contradictoriu context istoric, cel al unei Europe care, între 1917 și 1990, a cunoscut una dintre marile nenorociri ale secolului- dictatura, teroarea comunistă- detaliind felul în care respectiva dictatură a înțeles și instrumentalizat nu tocmai inocent, ci, cel mai frecvent, din rațiuni ideologice și chiar din interesele personale ale vârfurilor nomenclaturii , rolul femeii, Lavinia Betea urmărește destinul tragic al câtorva dintre femeile desemnate prin sintagma prințesele roșii. E vorba despre fiica lui Stalin, Svetlana Alliluyeva, despre una dintre cele două fiice ale lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, actrița veleitară Lica Gheorghiu, despre Zoe Ceaușescu și despre mult mai puțin cunoscutele surori Sârbu. Adică Victoria, Elena și Marusia. Apar însă în poveste și bărbați, alții decât tații protagonistelor, adică frați sau foști iubiți ai acestora care, într-un fel sau altul, au împărtășit și ei, fie și numai tangențial, statutul de victime Ca , de pildă, ceilalți copii ai lui Stalin ori soții și iubiții Licăi ori ai Zoei. Tot la fel cum apar și alte femei. De la Nadejda Kruspkaia, vigilenta, drastica soție a lui Lenin la, la un moment dat, extrem de celebra și chiar libertina doamnă Kollontai. De la nefericitele soții ale lui Stalin la neconturata și infidela tovarășa de viață a lui Dej și presupusele lui amante la cealaltă fiică a primului lider comunist absolut al României- Tanți. Apare, nici nu se putea altfel,. și Elena . Savanta de renume mondial. Care, ca și într-o carte anterioară a aceleiași Lavinia Betea (Tovarășa. Biografia Elenei Ceaușescu), este desfăcută, mătrășită de toutes pièces. Nu lipsesc sumare referințe la China din vremea lui Mao. Personal aș fi dorit să găsesc și povestea Ludmilei Jivkova, fiica liderului comunist bulgar, ori pe aceea a Iovankăi Broz. Poate într-o carte viitoare.

Povestea spusă de Lavinia Betea începe odată cu Manifestul Partidului Comunist. Care vorbea despre fantoma ce bântuie Europa, frază ce, cum bine a observat cu ani în urmă Gabriel Liiceanu în studiile sale din cartea O idee care ne sucește mințile, anunța deja, firește involuntar, sfârșitul comunismului. Deloc scutit de probleme de familie, ajutat financiar de Engels, Marx a profețit victoria comunismului într-un areal care nu prea s-a dovedit a fi în conformitate cu cel al Rusiei țariste. Cum marea majoritate a foștilor supuși ai țarului se confruntau cu o sărăcie lucie, femeilor nu le prea ardea de politică. Ele erau preocupate de chivernisirea puținului ce asigura familiilor lor traiul. La reconfigurarea rolului lor în societate au meditat însă drastica soție a lui Lenin și mult mai libertina Aleksandra Kollontai. Reformularea rolului femeii a fost una dintre temele majore de reflecție și de acțiune pe toată durata comunismului european. Egalitatea în drepturi dintre femei și bărbați, justa reprezentare a femeii în toate domeniile vieții publice, emanciparea și promovarea acesteia, teme indubitabil corecte, au fost însă frecvent instrumentalizate.

Dacă nici Stalin și nici Dej nu admiteau existența cuplurilor în rândul primelor rânduri ale factorilor de decizie, dacă Stalin era extrem de restrictiv în privința chiar a destinului fiilor și fiicei lui odată ajunși la vârsta maturității, dacă surorile Sârbu, la fel ca, de pildă Ana Pauker, au plătit cu asupra de măsură pozițiile câștigate ân arhitectura comunistă (una dintre ele a devenit soția lui Ștefan Foriș) cu totul alta a fost situația Licăi Gheorghiu ca și cea a Zoei Ceaușescu. Lor le sunt consacrate cele mai consistente și mai interesante capitole ale cărții, adică Lica, prințesa lui Dej, respectiv, Ceaușeștii, “o celulă de bază a societății”. Iar respectivele capitole sunt completate cu două interviuri. Primul cu Mândra Gheorghiu, una dintre fiicele Licăi Gheorghiu și a primului ei soț, Marcel Popescu. Interviu în care aceasta își laudă bunicul și își face în toate felurile mama care înțelegem că nu s-a potolit nici după căderea ei în dizgrație. Fapt petrecut îndată după moartea celui căruia baronii, dar și Nicolae Ceaușescu, s-au grăbit, în primăvara lui 1965, să promită că îi vor eternize memoria. Eternitatea a durat până în 1968, când, după modelul patentat în 1956 de Hrusciov, Ceaușescu și-a făcut praf și pulbere predecesorul. Operațiunea e util și eficient documentată de Lavinia Betea. Cel de-al doilea interviu e cu profesorul Dinu Angelescu. Primul soț al Zoei Ceaușescu. Pus cumva în antiteză cu cel de-al doilea soț. Profesorul Mircea Oprean. ) Citeste restul articolului pe Contributors.ro

Citeste mai mult

NATIONAL

Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că a agravat problema drogurilor în București: a retras polițiștii din proximitatea școlilor

Publicat

in

De

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat miercuri că cea mai mare problemă a Bucureştiului, astăzi, este fenomenul drogurilor care a scăpat de sub control, el criticându-l pe primarul în funcţie, Nicuşor Dan, că a retras poliţiştii din proximitatea şcolilor, din parcuri şi locuri publice.

”Cea mai mare problemă a Bucureştiului, astăzi, este acest fenomen al drogurilor care a scăpat de sub control, în special în ultimii ani de zile. Undeva la peste 80% din drogurile ilicite se consumă în Bucureşti, consumul s-a triplat în ultimii 10 ani de zile. Ce poate face Primăria Generală şi nu a făcut în ultimii ani. Ai Poliţia Locală, ca instrument al primarului, care asigură ordinea publică. Nicuşor Dan a retras poliţiştii din proximitatea şcolilor, a retras poliţiştii din parcuri şi locurile publice”, a declarat la Antena 3 Sebastian Burduja, potrivit news.ro.

Sistem de monitorizare video împotriva drogurilor

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a mai spus că se poate face şi un sistem de monitorizare video în zonele sensibile din Capitală, unde se întâmplă în general astfel de tranzacţii. Burduja a precizat că mai trebuie să faci un lucru, care nu ţine neapărat de consumul de droguri ci şi de modul în care arată Bucureştiul.

”Eşti obligat să reabilitezi casele dărăpănate din acest oraş unde astăzi sunt focare pentru dealerii de droguri şi consumatorii de droguri”, a subliniat el. ”Problema drogurilor nu se poate rezolva de azi pe mâine şi de către o singură instituţie. Când mă refer la Primăria Generală, trebuie să ai un om de dialog, care să facăechipă şi cu ministrul de Interne şi cu Agenţia Naţională Antidrog, şi cu Ministerul Educaţiei pentru programele de prevenţie, şi cu ministerul Sănătăţii”, a subliniat Burduja.

Nicușor Dan, vinovat de felul în care arată orașul

Sebastian Burduja l-a criticat pe Nicuşor Dan pentru modul în care arată centrul oraşului, precizând că primarul general ”nu are grijă de lucrurile simple”.

”Dacă oraşul ar arăta curat, îngrijit, un infractor nu comite astfel de fapte într-un loc public curat. Este teoria ferestrelor sparte, e validată de sociologici, de zeci de ani de zile”, a completat Sebastian Burduja.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend