Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ACUM ! Accident grav în Curtea de Argeș – barbat lovit in plin de o masina

Publicat

in

In urma cu putin timp, un grav accident a avut loc in Curtea de Arges, pe strada 1 Decembrie, langa supermarket 7 din 7. Un barbat in varsta de 71 ani din Albestii de Arges care a incercat sa traverseze neregulamentar a fost lovit in plin de o masina SKODA OCTAVIA care se indrepta spre manastire. Soferul masinii spune ca barbatul i-a aparut brusc in fata, a incercat sa franeze imediat dar , efectiv nu a putut evita sa-l loveasca. Barbatul a fost trantit la pamant si a suferit rani grave. La fata locului s-au deplasat echipajele medicale care l-au transportat la urgenta Spitalului Municipal din Curtea de Arges. Politia a sosit si ea la fata locului si a demarat cecetarile pentru a stabili circumstantele producerii accidentului .

Circulatia pe strada 1 Decembrie a fost blocata total circa 30 minute.

”Polițiștii rutieri au procedat la efectuarea cât mai rapidă a cercetării locului faptei, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs și reluarea cu rapiditate a traficului, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, susțin reprezentanții IPJ Argeș

Revenim cu detalii…

Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Incendiu devastator la Băiculești – Gospodărie făcută scrum, pericol de explozie

Publicat

in

De

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Băiculești, satul Zigoneni.
Aceștia s-au deplasat la locul solicitării cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, constând că flăcările se manifestau generalizat o magazie, un garaj și un adăpost pentru păsări, toate cu suprafața totală de aproximativ 100 mp, existând și posibilitatea de propagare la o casă din apropiere.
Din interiorul construcțiilor, pompierii au evacuat trei butelii de gaz.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, de la un cablul electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Citeste mai mult

ACTUAL

Americanii isi vad interesul: importa in continuare ingrasaminte din Rusia

Publicat

in

Desi declara ca nu vrea sa alimenteze masinaria de razboi a Rusiei, presedintele Joe Biden face exact pe dos. Cel putin in privinta ingrasamintelor din Rusia. In timp ce europenii au probleme cu ingrasamintele, pentru ca au impus sanctiuni Rusiei, americanii isi vad nestingheriti de afaceri in Rusia. Chiar proprietarul unei mari fabrici de produse agricole din SUA s-a declarat socat de atitudinea administratiei americane. Statele Unite nu au inclus nici pana cum ingrasamintele pe lista produselor din Rusia supuse sanctiunilor. Motivul e simplu: nu e in interesul firmelor americane agricole. Mai multe informatii aici https://newsin.ro/duplicitatea-americanilor-importa-in-continuare-ingrasaminte-din-rusia/

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend