Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

PNL and USR notify CCR about Law on modification and completion of Law on judicial organization

Publicat

in

NATIONAL

Prima Doamnă a României, mesaj pentru români în prima zi de Paște

Publicat

in

De

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Paştele ordotox, deşi ea şi soţul ei au sărbătorit în urmă cu mai bine de o lună.

”Lumina, Înţelepciunea şi Puterea lui Hristos să vă îmbrăţişeze! Cristos a înviat!”, a scris Carmen Iohannis pe contul său oficial de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis şi el un mesaj de Paştele ordodox, în cursul zilei de sâmbătă, potrivit News.ro.

”Sărbătoarea Sfintelor Paşti ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranţă în puterea tămăduitoare a credinţei şi a rugăciunii. În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a adăugat că ”Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace şi bună înţelegere”.

Soţii Iohannis au sărbătorit Paştele în urmă cu mai bine de o lună, la Sibiu. Cei doi au luat parte la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Citeste mai mult

NATIONAL

A murit actorul britanic Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul inelelor”

Publicat

in

De

Actorul britanic Bernard Hill, cunoscut mai ales pentru rolurile din „Titanic” şi „Stăpânul inelelor”, a murit duminică, la vârsta de 79 de ani, informează BBC.

Bernard Hill l-a interpretat pe căpitanul Edward James Smith în „Titanic”Foto: East Bristol Auctions / SWNS / SWNS / Profimedia

El l-a interpretat pe căpitanul Edward Smith în filmul premiat cu Oscar din 1997 „Titanic”.

Un alt rol important a fost cel al regelui Théoden în trilogia „Stăpânul inelelor”.

Dar rolul care l-a făcut cunoscut a fost cel al lui Yosser Hughes în serialul dramatic din 1982 „Boys from the Blackstuff”.

Agentul său, Lou Coulson, a confirmat pentru BBC News că actorul a murit la primele ore ale dimineții. O declarație din partea familiei sale este așteptată în curând.

Bernard Hill urma să revină pe micile ecrane în sezonul doi al serialului „The Responder”, o dramă BBC cu Martin Freeman în rolul principal, care începe să fie difuzată duminică.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend