Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

Monica Niculescu și Klara Zakopalova, în semifinale la turneul de dublu de la Hobart

Publicat

in




Monica Niculescu și Klara Zakopalova s-au calificat joi, în semifinalele probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis WTA de la Hobart, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Monica Niculescu si Klara ZakopalovaPerechea româno-ucraineană s-a impus joi, în sferturile de finală, în trei seturi, în fața perechii formată din japonezele Shuko Aoyama și Miki Miyamura.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au câștigat primul set cu 6-2, l-au pierdut pe al doilea cu 4-6, dar s-au impus cu 10-5 în super tie-break.

În semifinale, Niculescu și Zakopalova vor juca cu perechea formată din Yung-Jan Chan și Janette Husarova, cap de serie numărul patru.

Accederea în semifinale, le asigură Monicăi Niculescu și Klarei Zakopalova, un cec în valoare de 3,435 de dolari și 110 puncte WTA.

Este pentru a doua oară în 2014, când Monica Niculescu și Klara Zakopalova se califică în semifinale la dublu, după cea de la Schenzhen.


Bio Cosmetics.ro









0 comentarii   | 43 vizualizari



Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

MONDENITATI

Dupa patru ani, Eminem scoate un nou album

Publicat

in

“The Death of Slim Shady (Lovitura de gratie) este primul disc al rapperului, 52 de ani, din ultimii 4 ani. Albumul are un trailer care a dat nastere multor comentarii. Este vorba despre scena unei crime, relatate de toate posturile de stiri. Iar cel ucis este Slim Shady, alter ego-ul rapperului. Albumul va fi lansat in lunile urmatoare. Finalul clipului de prezentare arata un barbat cu fata si vocea modificate digital. El spune „Era doar o chestiune de timp pentru Slim Shady”, cuvinte interpretate ca un semnal clar ca Eminem va renunta, poate definitiv, la Slim Shady, antieroul incorect politic, cu un discurs ireverentios. Mai multe informatii aici https://www.ucoz.ro/eminem-scoate-un-nou-album-the-death-of-slim-shady/

 

Citeste mai mult

LIFESTYLE

Cât timp durează efectul acidului hialuronic în buze și când trebuie să refaci procedura?

Publicat

in

De

Visul de a avea buze pline, senzuale și conturate este unul la care o mulțime de femei aspiră. Dacă în trecut mărirea buzelor cu acid hialuronic nu era văzută cu ochi tocmai buni, astăzi a devenit o obișnuință printre femei. De ce? Pentru că cele mai multe persoane aleg procedurile moderne de injectare cu acid hialuronic cu scopul de a-și defini conturul buzelor sau pentru corectarea asimetriilor de formă. Cu alte cuvinte, scopul este unul pur estetic și personal. Dar cât durează efectul acidului hialuronic în buze și când este necesară o nouă procedură? Descoperă în continuare.

Pentru ce proceduri se folosește acidul hialuronic?

În prezent, acidul hialuronic poate fi utilizat pentru o varietate de proceduri estetice. În general, persoanele aleg proceduri de injectare acid hialuronic pentru volumetrie facială, ameliorarea cearcănelor, umplerea ridurilor sau mărirea buzelor. Pentru a nu ne îndepărta de subiect, în ceea ce privește injectarea în buze, acidul hialuronic ajută la accentuarea formei naturale a buzelor, ridicarea colțurilor exterioare ale gurii, corectarea ridurilor radiare din jurul gurii, mărirea buzei inferioare sau ridicarea liniei superioare a buzei, dar și pentru corectarea asimetriilor de formă și volum pentru un aspect mai armonios.

Cât timp rezistă acidul hialuronic în buze?

Efectual acidului hialuronic în buze este temporar și variază de mai mulți factori. În primul rând, procedura de mărire cu acid hialuronic buze trebuie realizată de profesioniști pentru a se asigura distribuirea uniformă a produsului și rezultate durabile. De asemenea, tipul de acid utilizat influențează și el efectul. Acidul hialuronic reticulat augmentează buzele și umple ridurile, rezistând o perioadă mai îndelungată de timp. În schimb, cel nereticulat se dispersează mai rapid în piele și este folosit de regulă pentru hidratarea buzelor. Un alt factor care influențează efectul acidului este metabolismul fiecărei persoane. Fiecare organism metabolizează acidul în ritmul său. Anumite organisme îl absorb mai rapid, ceea ce înseamnă că efectul va fi unul mai scurt. Cu toate acestea, în medie, efectul acidului hialuronic în buze poate dura între șase luni și doi ani.

Cum îți dai seama că ai nevoie e o nouă procedură?

Pe măsură ce acidul hialuronic este absorbit de organism, volumul buzelor va scădea treptat. Ridurile fine din jurul gurii reapar, iar conturul buzelor va fi mai puțin definit. Așadar, specialiștii recomandă refacerea procedurii odată ce efectul inițial începe să se estompeze. Acest lucru se poate manifesta la câteva luni de la tratament sau mai multe. Nu este o regulă scrisă, pentru că fiecare persoană este unică, iar organismul poate absorbi mai rapid sau mai încet acidul. Totodată, refacerea procedurii variază și în funcție de preferințele individuale.

Acidul hialuronic reprezintă o soluție ideală pentru conturarea buzelor, corectarea asimetriilor, ridicarea colțurilor exterioare ale gurii sau corectarea ridurilor radiare din jurul gurii. Injectat într-o clinică dermatologică, sub atenta supraveghere a specialiștilor, conferă un aspect natural și atrăgător buzelor. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că procedura este una temporară și necesită filler periodic pentru menținerea rezultatelor.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend