Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

110 percheziţii în Capitală şi în alte nouă judeţe la o grupare de evazioniști

Publicat

in

Procurorii DIICOT fac marți dimineaţă 110 percheziţii în Capitală şi în alte nouă judeţe, printre care Brăila, Constanţa, Tulcea, Bacău şi Braşov, transmite B1 TV.Descinderile sunt la o grupare de evazionişti.

Suspecţii, spun anchetatorii, făceau băuturi alcoolice din spirt medicinal. Prejudiciul estimat în acest dosar este de 5 milioane de euro. Cei vizaţi de anchetă vor fi audiaţi de procurori.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Donald Trump a cerut concretizarea unui program de investiţii de 2.000 de miliarde de dolari, pentru susţinerea costurilor scăzute la creditare

Publicat

in

De

Preşedintele SUA Donald Trump a cerut din nou marţi concretizarea unui program de investiţii de 2.000 de miliarde de dolari, care ar fi susţinut de costurile scăzute de creditare, pentru modernizarea infrastructurilor americane, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Cu ratele dobânzilor la zero în Statele Unite, a venit momentul pentru proiectul nostru de lege privind infrastructurile aşteptat de zeci de ani”, a scris Trump pe Twitter.

CITEȘTE ȘI: Tipul de haine pe care coronavirusul REZISTĂ cel mai mult/ STUDIU

Acest program, a cărui sumă de 2.000 de miliarde de dolari a fost deja avansată de preşedinte, trebuie să fie potrivit afirmaţiilor acestuia ”foarte vast şi ambiţios”.

Miliardarul republican susţine de la campania sa prezidenţială ideea unui efort naţional finanţat de sectorul public şi cel privat pentru renovarea infrastructurilor în Statele Unite.

Acest plan de investiţii ar viza drumuri, poduri, reţele de apă, resurse energetice şi internet de mare viteză. Cu toate acestea, mulţi aleşi republicani privesc acest mega-proiect cu o oarecare reticenţă.

Construite mai ales în anii ’50 -’70, infrastructurile americane au fost mai puţin sau chiar prost întreţinute şi numeroase dintre acestea se află în stare precară.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Apărarea antiaeriană a armatei siriene a ripostat la tirurile de rachete ale aviaţiei israeliene

Publicat

in

De

Apărarea antiaeriană a armatei siriene a intrat în acţiune marţi după tiruri de rachete ale „aviaţiei israeliene” împotriva unor ţinte din centrul Siriei, a transmis agenţia oficială de presă siriană Sana, notează AFP, potrivit Agerpres.

Agenţia nu a precizat natura poziţiilor vizate în cursul serii în provincia Homs, dar a informat că „apărarea antiaeriană a doborât un număr de rachete înainte de a-şi atinge ţinta”.

De la începutul conflictului din Siria vecină, în 2011, Israelul a efectuat numeroase raiduri în Siria contra forţelor regimului de la Bagdad, dar şi aliaţilor acestuia, Iranul şi Hezbollahul libanez, inamici ai statului evreu.

„Aviaţia militară israeliană a tras mai multe rachete înspre zona la est de Homs”, a afirmat o sursă militară citată de Sana, precizând că tirurile au fost efectuate din spaţiul aerian al Libanului vecin.

CITEȘTE ȘI: Tipul de haine pe care coronavirusul REZISTĂ cel mai mult/ STUDIU

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a raportat despre raidurile israeliene, informând că au avut ca ţintă „aeroportul militar Shayrat”. Forţe iraniene sunt prezente pe acest aeroport, potrivit OSDO.

Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a armatei israeliene a refuzat să comenteze „informaţii ale mediilor străine”.

Statul evreu, care confirmă rareori operaţiunile sale din Siria, avertizează frecvent că se va opune ca Siria să devină un cap de pod al Teheranului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend