Conecteaza-te cu noi

SPORT

Irina Begu învingătoare în primul tur al turneului de la Hobart

Publicat

in

Jucătoarea de tenis Irina Begu a trecut în primul tur al turneului WTA de la Hobart de jucătoarea engleză Heather Watson cu scorul de 6-1 6-4. Un început bun al jucătoarei din țara noastră care ne face să fim încrezători pentru rezultate foarte bune în primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Din păcate pentru noi, Ana Bogdan, prezentă și ea la acest turneu a fost învinsă de jucătoarea din Tunisia O. Jabeur cu scorul de 6-7 2-6.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Mâine începe Raliul Argeșului 2024 – VEZI PROGRAMUL COMPLET AL CURSELOR 

Publicat

in

Raliul Argeşului, un spectacol pe patru roți plin de adrenalină începe mâine, joi, 9 mai. Ediţia din acest an a Raliului Argeşului se va desfăşura în perioada 9 – 11 mai, organizatorii anunţând mai mulţi kilometri de probă specială.

Și-au anunțat participarea 66 de echipaje din cinci țări: România, Bulgaria, Italia, Franța și Danemarca. Raliul Argeșului debutează joi, cu prezentarea echipajelor, în centrul municipiului Pitești, lângă Primărie. Vedetele competiției sunt românii Simone Tempestini și Sergiu Itu, campionii en-titre, care își vor apăra titlul național la bordul unui Porsche 997RGT. Cei doi au câștigat, de altfel, patru din ultimele cinci ediții ale Raliului Argeșului.

Nu va lipsi de la start Valentin Porcișteanu, alături de copilotul său, Dan Dobre. Cei doi vor ”alerga” pe un Mitsubishi Lancer Evo IX.

PROGRAM COMPLET

Joi, 09 mai 2024

▪14:00-18:00 Shakedown Albota

▪ 19:30: Start Festiv și Prezentarea echipajelor în Piața Primăriei din Pitești

Vineri, 10 mai 2024: Ziua 1 de concurs

▪ 13:53 PS 1 Transfăgărășan 1

▪ 14:16 PS 2 Barajul Vidraru 1

▪ 16:09 PS 3 Godeni

▪ 17:22 PS 4 Superspeciala Pitești

Sâmbătă, 11 mai 2024: Ziua 2 de concurs

▪ 10:23 PS 5 Berevoiești

▪ 11:56 PS 6 Lacul Vidraru

▪ 12:29 PS 7 Piscul Negru

▪ 15:27 PS 8 Transfăgărășan 2

▪ 15:50 PS 9 Barajul Vidraru 2 Power Stage

▪ 20:30 Festivitatea de premiere în Piața Primăriei din Pitești

Citeste mai mult

SPORT

PSG, Dortmund, Real Madrid și Bayern luptă pentru calificarea în finala Champions League

Publicat

in

Patru echipe au mai rămas în cursa pentru calificarea în finala Champions League. Meciurile retur sunt programate marți și miercuri, iar deznodământul se anunță interesant. Vom vedea o finală germană în competiție ori PSG și Real Madrid își vor respecta statutul?

Meciurile din prima manșă le oferă șanse reale de calificare Borussiei Dortmund și lui Bayern München, însă returul din deplasare se anunță infernal. PSG și Real Madrid sunt două forțe acasă și recent au câștigat titlurile în competiția internă.

Automat apare și întrebarea: care sunt șansele să vedem o finală germană în Champions League? Cel puțin din perspectiva pariurilor, șansele sunt destul de mari. Agenția online Unibet oferă cota 5.70 pentru pariul cumulat că Borussia Dortmund și Bayern München se vor califica în finală.

Programul semifinalelor Champions League

  • Marți, de la ora 22:00: PSG – Borussia Dortmund (0-1 în tur)
  • Miercuri, de la ora 22:00: Real Madrid – Bayern München (2-2 în tur)

PSG – Borussia Dortmund

În prima manșă, Borussia Dortmund s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Fullkrug. PSG a avut și șansele ei și putea să plece chiar cu o victorie, însă a ratat numeroase ocazii și a trimis mingea de două ori în bară. Se anunță un retur spectaculos, în care PSG va încerca să forțeze încă din start pentru a trece în avantaj.

PSG se află în fața celei de-a doua finale de Champions League din istorie, după cea pe care a pierdut-o în 2020 contra lui Bayern München. De partea cealaltă, Borussia Dortmund a fost învinsă tot de Bayern München în finala din 2013, care a avut loc pe stadionul Wembley, unde este programat și ultimul act din acest sezon.

PSG are amintiri plăcute din meciurile de acasă cu Borussia Dortmund. Ultimele două le-a câștigat cu același scor, 2-0, care ar fi suficient pentru calificarea în finală. Francezii sunt optimiști că vor obține calificarea, iar la pariuri sportive online se vede că sunt principalii favoriți. Pe platformele cu cote pariuri online PSG are 1.65 să ajungă în finală, iar Dortmund 2.15. Pentru victoria în timpul regulamentar, PSG are 1.49, egalul are 4.70, iar succesul lui Dortmund are 6.40.

Real Madrid – Bayern München

Scorul în tur a fost 2-2 și am putut vedea un meci spectaculos, în care ambele echipe puteau să câștige. Returul se anunță și mai interesant, având în vedere că Real Madrid tocmai a devenit campioană în Spania și are un moral excelent.

În meciurile de acasă cu Bayern München, Real Madrid are 9 victorii, 2 remize și a pierdut de 2 ori. Contra echipelor din Germania, Real a pierdut de 3 ori în 38 de partide disputate pe teren propriu. Așadar, Real are o șansă bună să câștige și să obțină calificarea.

Unibet îi oferă cota 1.45 la calificare, în timp ce Bayern are 2.65. Victoria în timpul regulamentar a Realului are cota 1.94, egalul are 3.75, iar succesul lui Bayern are 3.85.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment și sunt preluate din oferta Unibet. Aici, utilizatorii își pot încerca din nou norocul la Predictorul Champions League, la care pot câștiga 125.000 RON Cash complet gratuit – răspunzând corect la toate întrebările selectate.

 

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend