Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ibrahimovic şi-a prelungit contractul cu AC Milan până în 2022

Publicat

in

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care va împlini 40 de ani în octombrie, şi-a prelungit contractul cu AC Milan până la finalul sezonului 2021-2022, a anunţat joi seara clubul italian de fotbal, informează AFP, potrivit Agerpres.

Ibrahimovic a revenit în ianuarie 2020 la AC Milan, echipă la care a mai evoluat între 2010 şi 2012, contribuind din plin la redresarea grupării de pe San Siro, aflată în prezent pe locul al doilea în Serie A.

“După ce a marcat 84 de goluri în 130 de meciuri disputate pentru AC Milan, campionul suedez va purta tricoul rossonero şi în sezonul viitor”, a anunţat clubul milanez într-un comunicat.

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalată de PONTA în fața judecătorilor

În luna februarie, Ibrahimovic a atins bariera de 500 de goluri marcate în cursul carierei sale (pentru Malmo FF, Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Gerrmain, Manchester United şi Los Angeles Galaxy).

Atacantul suedez este golgheterul lui AC Milan în acest sezon, cu 17 goluri marcate în toate competiţiile, 15 dintre ele în Serie A.

“Mă simt cu adevărat fericit. Am spus întotdeauna că mă simt ca acasă la AC Milan şi dacă aş putea rămâne aici toată viaţa, aş face-o”, a declarat “Ibra” pentru postul de televiziune al clubului, după prelungirea contractului său.

Revenit recent în reprezentativa ţării sale, Zlatan Ibrahimovic va fi unul dintre starurile care vor lua parte la EURO 2020 în această vară (11 iunie – 11 iulie).

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

O ambulanţă s-a ciocnit cu un autoturism pe Șoseaua Fundeni din București. Traficul a fost parțial blocat

Publicat

in

De

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță şi un autoturism a avut loc în această după amiază pe Șoseaua Fundeni din Sectorul 2, București.

Din primele informaţii, autoturismul nu a cedat trecerea ambulanței care circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, potrivit antena3.ro.

În urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost proiectat în afara șoselei la un pas de o florărie. Pietonii care așteptau la semafor au văzut imaginile îngroziți.

La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare şi o ambulanță care a preluat două victime.

Traficul a fost parțial blocat.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Crimă în Săptămâna Mare! O femeie şi-a înjunghiat fiul şi, apoi, a sunat la 112 să spună că acesta s-a sinucis

Publicat

in

De

Crimă într-o localitate din Bihor, acolo unde o femeie de 58 de ani şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 34 de ani, apoi a sunat la 112 să spună că, de fapt, bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor.

S-a întâmplat în localitatea Bozorel din Bihor, acolo unde poliţişti au descoperit o crimă șocantă.

Din primele informaţii, în urma unui conflict spontan, femeia şi-a înjunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 pentru a sesiza că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor.

Femeia este cea care a comis crima

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, de la Secția 1 de Poliție Rurală Borod, de la Serviciul de Investigații Criminale și specialiști criminaliști, însoţiţi şi de un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor.

Urmare cercetărilor s-a stabilit că, de fapt, femeia este cea care a comis crima.

Ea a fost reținută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie, notează ebihoreanul.ro.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend