Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Mihai Bendeac, un nou sezon ‘În puii mei’. Vezi ce audiență a făcut

Publicat

in

Mihai Bendeac a debutat cu un nou sezon al emisiunii ‘În puii mei’, pe Antena 1.

Noul sezon ‘În puii mei’ cu Mihai Bendeac a debutat pe Antena 1 pe primul loc pe un singur target: pe cel comercial. La nivelul întregii țări și la orașe, show-ul a fost depășit de Kanal D și de Pro TV.

Emisiunea lui Bendeac s-a intersectat cu Bahar (Kanal D) și cu Ferma vedetelor (Pro TV), scrie paginademedia.ro.

La nivelul întregii țări, serialul turcesc Bahar a fost pe prima poziție pe intervalul lui Bendeac, cu o medie de peste 1,7 milioane de români pe post. A fost urmat de Pro T, cu Ferma vedetelor.

În puii mei a avut o medie de aproape 1,2 milioane de telespectatori la nivel național.

În mediul urban, clasamentul a fost același, Kanal D situându-se tot pe primul loc, urmat de ProTV și Antena 1.

Mihai Bendeac a fost urmărit, la orașe, de 700.000 de telespectatori pe minut.

Dacă turcii au avut orașele și naționalul, Bendeac a prins mai bine la publicul tânăr. Emisiunea “În puii mei’ a fost, pe interval, pe prima poziție pe segmentul de vârstă 18-49 de eni, cu 450.000 de telespectatori din acest target. După el a urmat ProTv, la 25.000 de telespectatori diferență, și de Kanal D, la distanță ceva mai mare.

Source Article from http://www.dcnews.ro/mihai-bendeac-un-nou-sezon-in-puii-mei-vezi-ce-audien-a-a-facut_500302.html

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Lufthansa și Air France-KLM inițiază reduceri de costuri urmare a pierderilor din primul trimestru provocate de conflicte și întârzieri

Publicat

in

De

Două dintre cele mai importante grupuri aeriene din Europa, Lufthansa şi Air France-KLM, au anunţat marţi reduceri de costuri, după ce disputele de muncă şi plăţile mari către clienţi, legate de întreruperile zborurilor, au adâncit pierderile din primul trimestru, transmite Reuters.

Primul trimestru este adesea unul cu pierderi pentru companiile aeriene, cu mai puţine rezervări, dar anul acesta a fost mai rău decât se aşteptau cele două grupuri, din cauza grevelor costisitoare şi a perturbărilor din cauza limitelor de capacitate şi a anulărilor, conform News.ro.

Air France-KLM a declarat că va restrânge cheltuielile pentru restul anului, inclusiv o îngheţare a angajării personalului de asistenţă.

Compania germană Lufthansa a declarat că va reduce costurile de operare, va întrerupe începerea unor noi proiecte şi va spori controlul asupra personalului administrativ suplimentar la marca sa de bază Lufthansa Airlines, pentru a stopa pierderile grele din greve.

Lufthansa a cheltuit 350 de milioane de euro (374,8 milioane de dolari) în primele trei luni ale acestui an, după ce a acceptat plata unor salarii mai mari pentru personal şi s-a ocupat de costurile provenite din anulări.

Air France-KLM a trebuit să plătească despăgubiri de 50 de milioane de euro, în principal clienţilor transportatorului său olandez.

La începutul acestei luni, Lufthansa şi-a redus previziunile pentru întregul an în urma unui val de greve costisitoare, ceea cea dus la o scădere a acţiunilor.

Marţi, Lufthansa a declarat că profiturile din al doilea trimestru vor fi sub nivelul anului anterior, deoarece clienţii au fost reticenţi să facă rezervări în aprilie şi mai.

Rezultatele financiare arată că operatorii aerieni se confruntă în continuare cu costuri mai mari, agravate de întreruperi ale activităţilot şi anulări legate de capacitatea limitată şi de turbulenţe geopolitice, în ciuda unei redresări a cererii de călătorii după restricţiile pentru COVID-19.

Air France-KLM şi-a menţinut perspectivele pentru 2024, dar a avertizat că va consemnat o creştere de 2% a costurilor în al doilea trimestru, faţă de intervalul similar al anului trecut.

”Aşa cum era de aşteptat, veniturile noastre din exploatare au fost afectate de costurile de întrerupere şi de o activitate amai lentă a transporturilor de mărfuri. Cu toate acestea, rămânem încrezători în capacitatea noastră de a ne atinge perspectivele privind costurile unitare pentru 2024”, a declarat CEO-ul Air France-KLM, Ben Smith, într-un comunicat. Ţ

Acţiunile Lufthansa şi Air France-KLM au printre cele mai proaste performanţe dintre companiile aeriene europene, în acest an.

REVENIRE DE VARĂ

Chiar şi aşa, speranţele că cererea de vară va compensa pierderile recente se întăresc pe măsură ce Europa se pregăteşte pentru unul dintre cele mai aglomerate sezoane de călătorie de la pandemie.

Atât Air France-KLM, cât şi Lufthansa au declarat că contractele lor colective de muncă au fost încheiate şi că nu se aşteaptă la alte întreruperi din cauza grevelor sau a discuţiilor de muncă pentru restul exerciţiului financiar. De asemenea, consecinţele războiului din Orientul Mijlociu se atenuează, a spus Smith.

Citeste mai mult

NATIONAL

Slovacia oferă protecție unui bărbat acuzat că desfășoară o campanie de propagandă pro-rusă în Europa

Publicat

in

De

Slovacia a acordat protecție temporară unui bărbat, cu dublă cetățenie ucraineană și israeliană, care este acuzat că a condus o campanie de influență pro-rusă prin intermediul unui site de știri, a informat presa cehă citată de Reuters.

Viktor MedvedchukFoto: Sergei SUPINSKY / AFP / Profimedia

Ziarul ceh Denik N a citat două surse anonime care spun că Ministerul de Interne al Slovaciei i-a acordat lui Artem Marchevski statutul de protecție temporară.

Marchevski a fost inclus pe o listă de sancțiuni impuse Cehia în martie, după ce serviciile de informații cehe au declarat că conduce site-ul „Vocea Europei”, înregistrat în Cehia.

Praga spune că a folosit site-ul pentru a răspândi propagandă și dezinformare anti-ucraineană, sub instrucțiunile politicianului ucrainean pro-rus Viktor Medvedchuk.

Agenția cehă de contrainformații a afirmat că a descoperit bani în numerar care era oferit unor politicieni din Germania, Belgia și Franța.

Portalul „Vocea Europei” a publicat numeroase interviuri cu politicieni populiști de dreapta din țările europene, inclusiv cei de la partidul de extremă-dreaptă „Alternativa pentru Germania”.

Viktor Medvedchuk, un fost politician ucrainean cu funcții la vârful statului și om de afaceri influent, a fost unul dintre liderii partidului pro-rus de Opoziție „Platformă – Pentru viață”, scos în afara legii după declanșarea războiului.

Presa l-a descris drept „nașul lui Vladimir Putin”. În urma invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, Medvedchuk a fost arestat sub suspiciunea de trădare și ulterior eliberat într-un schimb de prizonieri pentru soldați ucraineni. Acum locuiește în Rusia și publică articole prin care își manifestă sprijinul pentru invazia rusă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend