Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO | Două case mistuite de flăcări, azi noapte, în Argeș – 3 butelii de aragaz, la un pas de explozie

Publicat

in

Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au fost solicitați să intervin, azi noapte, în localitatea Călinești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. La fața locului s-au deplasat patru echipaje de intervenție, cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de preim ajutor calificat, constatându-se că ardeau generalizat aproximativ 8 mc de lemn, o anexă de aproximativ 100 mp și bunurile aflate în interiorul acesteia. Flăcările prezentau pericol de propagare la locuințele din vecinătatea, însă prin intervenția operativă a salvatorilor s-a putut evita acest lucru. Incendiul a mai afectat, pe o suprafață mică, acoperișul unei alte anexe, aflată în apropiere. Pe timpul intervenției nu au fost identificate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Tot azi noapte, pompierii de la Secția Costești și Punctul de Lucru Stolnici au intervenit, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stolnici, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în comuna Stolnici, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locunță. Forțele de intervenție au constatat că ardeau generalizat o locuință cu suprafața de aproximativ 70 mp și bunurile din interiorul acesteia, existând posibilitate de propagare la o a doua casă aflată pe aceeași proprietate. Pe parcursul intervenției, pompierii au evacuat și trei butelii din interiorul case, iar echipajul medical a monitorizat o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, care a suferit atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend