Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Anunțul lui Britney Spears la o săptămână după ce a dezvăluit că așteaptă al treilea copil

Publicat

in

Cântăreaţa americană Britney Spears a anunţat luni, pe Instagram, că se retrage temporar de pe reţelele de socializare, la o săptămână după ce a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil.

Britney SpearsFoto: Facebook

  • „Voi face o pauză de pe reţelele de socializare pentru o perioadă. Vă trimit dragostea mea şi Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!”, a anunţat cântăreaţa în vârstă de 40 de ani.

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut ridicarea tutelei instituite în urmă cu 13 ani. Începând cu 29 septembrie, tutela i-a fost retrasă tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreaţa, care a rămas foarte discretă cu privire la această măsură în toţi aceşti ani, vorbise în iunie în faţa justiţiei americane pentru a denunţa o măsură „abuzivă”.

Ea a insistat că nu şi-a putut scoate steriletul atunci când dorea să aibă alţi copii şi că trebuia să ia medicamente care o ameţeau.

Britney Spears are o relaţie cu Sam Asghari din 2016. Şi-au anunţat logodna în septembrie anul trecut. Pe 11 aprilie, cântăreaţa melodiei „Toxic” a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil. Ea este deja mama a doi fii, Sean (16) şi Jayden James (15), născuţi din relaţia cu Kevin Federline. (Sursa: News.ro)

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Rareș Bogdan dezvăluie cifrele care ar putea reseta lupta politică din 2024

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, susține că formațiunea pe care o reprezintă se bazează pe cel puțin 2,3 milioane de români în acest an electoral crucial. Calculele lui Bogdan se bazează pe numărul semnăturilor adunate în perioada preelectorală.

„Cu câteva ore înainte de expirarea perioadei de depunere a listelor de candidați la alegerile locale, PNL este partidul care a depus cele mai multe liste, în proporție de circa 95% la nivel național din totalul unităților administrative din România.

AUR și ADU au depus liste complete sub 50%, respectiv 30% la nivel național. Unde nu depui liste nu poți lua voturi.

Peste 1,3 milioane de semnături au fost depuse pentru susținerea liberalilor ce candidează la locale, dintr-un total de 1,5 milioane adunate. Adăugând semnăturile adunate de liberali pentru susținerea listei pentru europarlamentari, totalul semnăturilor adunate în perioada preelectorală depășește 2,3 milioane.

Mulțumesc fiecărui liberal pentru modul în care s-a mobilizat”, a spus Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

BEC a stabilit ordinea

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, prin tragere la sorţi, număru de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţelor politice, a organizaţiei cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au depus liste de candidaţi la alegerile europarlamentare şi locale din 9 iunie, precum şi a candidaţilor independenţi care participă la alegeri.

UDMR este primul pe listă, urmat de alianţa electorală PSD-PNL, Partidul Reînnoim Proiectul European al României, AUR, Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), alianţa Dreapta Unită USR-PMP-Forţa Dreptei.

Pe locul 7 pe buletinele de vot este România Socialistă, locul 8 – Partidul România Mare, locul 9 – Partidul Patrioţilor, locul 10 Partidul Alternativa Dreaptă, locul 11 – Partidul S.O.S. România şi locul doisprezece – Partidul Diaspora Unită.

Ordinea de înscriere a candidţilor independenţi pe buletinele de vot este următoarea: locul 13 – Paula-Marinela Pîrvănescu, locul 14 – Vlad-Dan Gheorghe, locul 15 – Nicolae Bogdănel Ştefănuţă şi locul 16 – Dumitru Silvestru Şoşoacă.

Anterior tragerii la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot, BEC a constatat, în şedinţa de luni, rămânerea definitivă a candidaturilor la alegerile europarlamentare şi locale din data de 9 iunie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Asistentul medical, care a agresat 2 minore internate la psihiatrie, a fost arestat preventiv

Publicat

in

De

Asistentul medical acuzat că a agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Târgoviște, a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, informează News.ro.

Judecătorii au decis arestarea preventivă a bărbatului de 33 de ani pentru următoarele 30 de zile.

„Din investigațiile efectuate a reieșit că acesta, având calitatea de asistent medical la secția de geriatrie din cadrul unei unități spitalicești din Târgoviște, ar fi agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, care ar fi fost internate la secția de psihiatrie”, informeaza marți IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend