Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO FOTO – ACCIDENT SPECTACULOS CU TREI MAŞINI ÎN CURTEA DE ARGES

Publicat

in

Cu putin timp in urma, in jurul orei 15.00, un spectaculos accident s-a produs  in zona Kaufland, imediat dupa zona de intrare in complexul comercial. Nu mai putin de trei masini au fost grav avariate iar unul dintre soferi a avut nevoie de ingrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Municipal. Vorbim aici chiar de cel care, potrivit Politiei, ar fi produs accidentul, un tanar care, datorita vitezei a fost la un pas sa sfarseasca tragic. Acesta venea la volanul unui Audi A3 dinspre Curtea de Arges spre Albesti si, imediat dupa intersectia de la intrarea la Kaufland, a apasat pedala de acceleratie in incercarea de a face o depasire pe dreapta. Maenvra nu i-a reusit asa ca a lovit prima data intr-un Citroen alb parcat in fata unei case, apoi a ricosat pe contrasens lovind puternic o Dacie Logan rosie. De aici autoturismul condus de tanarul teribilist s-a izbit violent in bordura inalta a trotuarului suferind avarii grave, la fel si soferul care a fost preluat de o ambulanta. Daca nu era bordura inalta care sa il opreasca, autoturismul ar fi intrat pe trotuarul plin de lume la acea ora care venea de la serviciu.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/687738994764779/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Camion cu lemne în flăcări, la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

Incendiu la cabina unui camion încărcat cu lemne în municipiul Curtea de Argeș, mai sus de groapa de gunoi.
Intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Jandarmii în acțiune ! Bărbați din Băiculești prinși la furat de lemne

Publicat

in

În cursul zilei de ieri, 20.01.2020, o patrulă de jandarmerie din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș a desfășurat mai multe acțiuni punctuale pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilelgale precum și a transportului ilegal de material lemnos.

Pe timpul desfășurării acțiunii au depistat, pe raza localității Băiculești, mai mulți bărbați care cărau resturi de material lemnos tăiat anterior. Aceștia au declarat verbal că au tăiat mai mulți arbori pe care i-au transportat la gospodăria unuia dintre ei în același timp indicând și locul din care au sustras materialul lemnos.

Examinând cioatele, care nu prezentau marca specifică, jandarmii împreună cu lucrătorii silvici au stabilit că o cantitate de 13,5 metri cubi de anin negru în valoare de peste 7000 de lei a fost sustrasă din fondul forestier în mod ilegal.

Pentru acest fapt jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate”, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend