spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Profesorii din Teleorman protestează pentru salarizare și a lipsei de personal

Facebook Twitter Google+
Profesorii din Teleorman protestează pentru salarizare și a lipsei de personal

Mai mulţi profesori din judeţul Teleorman au protestat, marţi, în faţa Casei de Cultură din Alexandria, fiind nemulţumiţi de salarizare şi de lipsa de personal. Dacă solicitările nu le vor fi ascultate, dascălii ameninţă să continue mişcările de stradă în faţa Ministerului Educaţiei.

Aproximativ 25 de profesori din judeţul Teleorman s-au adunat, marţi, în faţa Casei de Cultură din Alexandria pentru a-şi exprima nemulţumirile legate de salarizare şi faţă de lipsa de personal.

Aceştia cer Ministerului Educaţiei să renunţe la intenţia de a diminua dreptul la concediul de odihnă anual al directorilor unităţilor de învăţământ, cer plata unor ore suplimentare, plata sporului de uzură neuropshică şi revizuirea costului standard per elev, în momentul acesta existând în Teleorman unităţi de învăţământ care nu au paznici, pedagogi, administratri sau îngrijitori.

Profesorul Tudor Spiridon, preşedintele Sindicatului „Spiru Haret”, filiala Teleorman s-a aflat printre nemulţumiţi, el declarând că lucrurile trebuie să intre în normalitate pentru profesorii din Teleorman.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....