spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Poliţia stă cu radarul la pândă in boscheţi TU CE PARERE AI ? Are dreptate deputatul Rădulescu sau poliţistul Godină

Facebook Twitter Google+
Poliţia stă cu radarul la pândă in boscheţi  TU CE PARERE AI ? Are dreptate deputatul Rădulescu sau poliţistul Godină

Zilele acestea, pe o caldura innabusitoare, mai multi argeseni au fost agatati de Politia Rutiera pe drumul dinspre Pitesti spre Slatina, in comuna Cerbu. Pana aici nimic interesant, dar daca va spunem ca echipajul politistilor , AG-09- UAM, era bine camuflat in crengi si pandea la o distanta considerabila de marginea drumului national ?

Radar MascatImaginile suprinse de cativa participanti la trafic  pe acel drum national, sunt cat se poate de sugestive, ba, mai mult, arata modul in care politistii de la rutiera inteleg sa-si indeplineasca norma lunara de amenzi. O dovada ca sunt adeptii vechii zicale „scopul scuza mijloacele”.

Privind imaginile cu acest echipaj radar al Politiei, va reamintim de polemica iscata cu cateva luni in urma intre deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care vrea un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor camuflate formate din echipaje de Poliţie si celebrul politist Godina.

Radar Mascat 3„Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri”, a scris, atunci, deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook .

Marian Godină, cunoscutul politist, a dat imediat o replica deputatului, autor al iniţiativei privind interzicerea echipajelor de pe radare:  „Mai bine o lege care să interzică ocuparea funcţiei de deputat de către persoane agramate”

 

Deci, tu ce parerea ai ? Are deputatul Radulescu dreptate sau politistul Godina ?

 

 

 

Foto: facebook.com

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....