spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

CADE CRUCEA DE LA BISERICA DOMNEASCĂ , cea de lângă clopotniţa fără autorizaţie

Facebook Twitter Google+
CADE CRUCEA DE LA BISERICA DOMNEASCĂ , cea de lângă clopotniţa fără autorizaţie

Orgoliul marelui istoric PSD Ştefan Dumitrache, consilier local, director de muzeu, organizator de festivaluri ratate pe banul public si ce functii o mai avea, a adus ansamblul Bisericii Domnesti, un monument emblema al Curtii de Arges, intr-o stare deplorabila. Pe lîngă faptul ca „geniala” lui idee de a se judeca cu Arhiepiscopia a tocat de bani bugetul local, procesul care a durat ani buni a tinut in loc lucrarile de reabilitare a tot ceea ce inseamna Biserica Sf. Nicolae Domnesc. Aşa se face că, în acest moment, fosta Mitropolie a Ţării Româneşti, a ajuns într-o stare de degradare maximă: tencuieli de sute de ani care au căzut sau stau sa cada, acoperisuri deteriorate sau improvizate cu cartoane bituminoase de 3 lei/mp care nu se mai pun nici pe cotetele de gaini, un WC care face ca jumatate din frumosul parc sa puta a rahat, microbuze rable parcate chiar în faţa intrarii in ansamblul istoric, sunt doar cateva dintre problemele care alungă turiştii şi dau o palmă grea istoriei Curtii de Argeş. O dovadă clară în acest sens, este faptul ca, asa cum se vede si in foto, crucea de la poarta de intrare principala sta sa cada de pe acoperisul şubred, aceasta avand deja o inclinare care ar face sa se prăbuseasca celebrul turn din Pisa.

Asta in timp ce , la doar cativa metri, de ceva vreme, a aparut o clopotnita nou nouta inaugurata de Panturescu dar, ce sa vezi, nu prea are nicio autorizaţie  de construire sau vreun aviz legal.

Saptamana viitoare, la Super TV si PROFIT 24 TV va invitam sa urmariţi un amplu reportaj pe aceasta tema dar si o emisiune dedicata. Stati linistiti, Fane Dumitrache, marele istoric PSD,  nu va participa pentru ca, asa cum a anuntat public, şefii săi de partid, Dan Manu si primarul Panturescu, ii interzic sa vorbeasca despre istorie, lacasuri de cult si administrarea acestora. Pentru ca nu are habar ? Sau pentru ca Panturescu stie mult mai multe decat Fane Dumitrache si e singurul capabil sa vorbeasca despre asa ceva ?

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....