Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CINE E BĂRBATUL CARE S-A SINUCIS LA BARAJUL Vidraru – A LUCRAT LA JANDARNERIE

Publicat

in

Bărbatul căzut în prăpastia de lângă Barajul Vidraru a fost extras de către salvamontiști și jandarmii montani, însă, din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul omului. La fața locului au ajuns și anchetatorii. Mașina omului a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Topoloveni-Dobrești. El a lucrat în cadrul Jandarmeriei Argeș și s-a pensionat în 2004.

La locul tragediei este așteptată fosta soție a bărbatului pentru identificarea cadavrului.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, una dintre ele fiind cea a sinuciderii. Potrivit acestora, se pare că autoturismul persoanei decedate ar fi lovit un parapet, dar bărbatul nu ar fi căzut în acel moment în râpă. Există posibilitatea ca, ulterior, omul să se fi aruncat în gol.

VIDEO MAI JOS

Așa cum relatam intr-o stire anterioara, un grav accident de circulație ar fi avut  avut loc lângă Barajul Vidraru. Un autoturism fost la un pas sa  plonjeze peste balustrada unui viaduct periculos, într-o prăpastie. Autoturismul a rămas suspendat deasupra prăpastiei și au mai lipsit doar câțiva centimetri ca să se prăbușească. Initial, s-a crezut ca soferul a iesit singur din masina suspendata si a plecat de acolo cu o alta masina. La ora 15:00, ora la care echipa ziarului nostru a ajuns la fata locului, in drum spre Molivisu,  nimeni nu se afla langa masina, asa cum reiese si din filmarea facuta. Politistii si jandarmii au aflat la circa 2 ore despre accident. Jandarmi si politistii sositi acolo si dotati cu binocluri au sesizat un posibil trup cazut in rapa adanca. Potrivit IPJ Arges, se pare ca soferul, recent divortat,  s-a sinucis. Initial acesta a vrut sa se arunce cu masina cu tot in prapastia uriasa insa balustrada a oprit caderea masinii. Soferul ar fi iesit din masina si s-a aruncat in gol, murind printre stanci. La aceasta ora se fac cautari in rapa adanca de catre echipe ale Salvamont. A fost anuntata si familia soferului si, cel mai probabil, tanarul sofer s-a sinucis. De precizat ca nu exista nicio urma de franare a autoturismului.

https://www.facebook.com/190334957645656/posts/2784338888245237/

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend