Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! El este violatorul din Curtea de Arges – A fost prins şi încătuşat CE A DECLARAT PROCURORILOR

Publicat

in

Aşa cum relatam ieri, o tânără ăn varsta de 29 ani din Curtea de Arges a trait momente de groaza ieri dimineata cand, in drumul sau spre serviciu, a fost agresata si violata de un cioban. Dupa ce a scapat, ea a sunat la 112, iar politistii au demarat cercetarile. Dupa mai bine de 12 ore de la incident si dupa o desfasurare de forte impresionanta, agresorul a fost identificat si retinut dupa iar informatia a fost furnizata aseara, in direct la SUPER TV, de catre Madalina Epure, purtatorul de cuvantt al IPJ Arges.

Tanara  locuieste intr-un zona marginasa a orasului Curtea de Arges, iar pentru a ajunge la strada principala trebuie sa parcurga un drum de aproximativ un kilometru printr-o zona impadurita care ducea pe strada Negrteu Voda, langa notariatele din yona Colegiului Vlaicu Voda.. Ciobanul, aflat pe un cal, a observat-o singura si a pornit in urmarirea ei.

Barbatul a târat victima in padure, acolo unde a lovit-o cu pumnii si cu picioarele, dupa care a violat-o. Imediat ce a scapat din mainile agresorului, femeia de 29 de ani si-a anuntat familia si a sunat la 112.

Asa cum relatam inca de ieri, ciobanul in varsta de 41 ani este recidivist, in trecut fiind condamnat de 5 ori: de doua ori pentru viol, de doua pentru tentativa de viol și ultima, pentru care a stat in închisoare intre 2013 și 2017, pentru violare de domiciliu.

Tanara de 29 ani este acum internata la spitalul din Curtea de Arges unde a fost supusa unor investigatii medicale. Barbatul, Costel Z. a fost retinut aseara tarziu și risca acum o pedeapsa intre 3 și 10 ani de inchisoare.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend