Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALERTA ! Primăria tace, maidanezii au ocupat Curtea de Argeş – Argeșenii anunță măsuri extreme 2 

Publicat

in

Desi scriem de mai bine de doua luni ca s-a dublat numarul maidanezilor dar si despre incidentele provocate de acestia, deși nu trece o zi fără ca argeșenii să sesizeze primăriei faptul ca orasul este efectiv aslatat de patrupede, pana acum nimeni din primarie nu a iesit sa explice public daca exista vreo idee macar de limitare a inmultirii cainilor fara stapan. Nici primarul PIC nu a iesit sa isi faca vreun selfie cu maidanezii. Cat despre opozitia lui Crisiti Păcănele si trupa sa de liberali… nu avem asteptari atata timp cat sunt mana in mana cu actuala administratie locala si dovedesc ca nu le pasa de cetateni. În aceste condiții, au apărut li atacurile cainilor asupra argeșenilor sau chiar a turiștior care trannzitează orasul regal. Mai mult, un grup de argeșeni a anunțat pe facebook ca se strâng bani pentru a plăti o firma privată care să strîngă cât mai mulți maidanezi și, mai apoi, să-i ducă în fața primăriei. ” Așa ceva nu se mai poate ! Ăștia nu sunt conștienți de acest fenomen care se acutizează exclusiv nepăsării lor, a primarului și a cetei de consilierii care pierd toată ziua pe la terase și privesc râzând cetele de maidanezi. Nu avem nimic cu animalele, dar să refuzi ajutorul unor ONG-uri pentru a strînge și steriliza câinii fără stăpân, arată neputința și nesimțirea oamenilor din primărie. AU de suferit și oamenii dar și animalele ! Vom strânge noi, pe banii noștri maidanezii, iar la prima ședință de Consiliu Local îi vom duce in fața primăriei !”, spune Alexandru, inițiatorul acestei acțiuni.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend