Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI ZODII

Publicat

in

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 19-25 august 2019.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata !

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Tu esti un inger pe pamant? Afla aici.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

MANCAREA CURATA ENERGETIC                  

Atunci cand iti alimentezi corpul cu o dieta sanatoasa, organica, iti cresti nivelul de energie si capacitatea de a te focusa. Aceasta duce automat la mai multa eficienta, la idei mai bune si la o vibratie mai inalta care atrage oportunitati de aur si relatii benefice.

Ingerii abundentei iti trimit acest mesaj ca sa iti reaminteasca cat e de important sa iti alimentezi mintea si corpul cu alimente cu energie curata si ridicata, ceea ce inseamna cu cat mai putine chimicale, aditivi si cat mai naturale si vii. Atunci cand mancam curat, gandurile si muschii nostri reactioneaza cu viteza, precizie si vigoare. Mancarea sanatoasa te ajuta sa dormi bine, sa inveti usor si sa traiesti frumos !

Poate crezi ca ai nevoie mai intai de bani si dupa aceea sa iti cumperi alimente mai scumpe si mai sanatoase. Totusi, sa stii ca opusul este adevarat : intai trebuie sa ai grija de tine si cu o alimentatie sanatoasa, apoi energia si focusul cresc la o vibratie inalta si abia apoi ai ganduri mai productive, idei mai bune si iti manifesti nevoile si dorintele.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ESTE IN SIGURANTA PENTRU TINE SA PRIMESTI              

Cu cat iti dai voie mai mult sa primesti, cu atat vei avea mai multe resurse disponibile ca sa le imparti si tu cu altii. Deschide-ti bratele ca sa primesti si fii un canal conductor pentru tot binele ce poate veni la tine si prin tine ca sa fie si altii binecuvantati.

Acest mesaj este aici ca sa te ajute sa recunosti si sa depasesti un blocaj al abundentei in cazul in care te ingrijorezi despre cum vor primi raspuns rugaciunile tale. Ingrijorarile te impiedica sa te deschizi spre fluxul de sustinere divina, incetinind manifestarea dorintelor tale.

Dupa ce ti-ai rostit si trimis rugaciunile spre Dumnezeu, ai incredere ca El va raspunde in modul cel mai bun pentru toata lumea implicata. Daca este nevoie sa faci actiuni sa ajuti pe cineva, de exemplu, vei fi ghidat cu claritate sa faci astfel prin idei repetitive, prin sentimentul acela de instinct simtit in corp sau prin semne fizice.

Dumnezeu este omniscient, ceea ce inseamna ca fiecare variabila posibila a situatiei este cunoscuta de El. Noi oamenii nu avem abilitatea aceasta, deci cand noi ne asumam ca stim mai bine, de fapt noi nu vedem imaginea intreaga.

Cand spunem “dau drumul si il las pe Dumnezeu”, noi ne semnalam credinta in Creatorul Divin. Noi credem cu tarie ca Dumnezeu stie ce e mai bine pentru noi si asta ne da, chiar daca noi nu intelegem. Dam permisiunea lui Dumnezeu sa ne scalde cu toate darurile si binecuvantarile pe care le meritam.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

ROSTESTE CUVINTE DE ABUNDENTA        

Ai abilitatea sa manifesti instantaneu abundenta, alegand cuvinte puternice pozitive si creatoare. Intodeauna descrie-ti viata si situatia in cuvinte iubitoare si optimiste si asta vei atrage pentru tine si pentru cei dragi din viata ta.

Ingerii iti aduc acest mesaj ca un instrument de invatare pentru a-ti creste fluxul abundentei. Afirmatiile sunt fraze pe care tu sa le repeti pentru tine ca sa iti cresti sansele de a ajunge la rezultatul dorit. Adevarul este ca absolut tot ce rostesti este o afirmatie despre realitatea ta. Daca afirmi ca a dificultati intr-un domeniu, de exemplu cu banii, asta este ceea ce vei primi. Ingerii iti cer sa afirmi numai cuvinte despre abundenta.

De exemplu, poti posta un bilet cu afirmatia pozitiva “Eu sunt plin de abundenta. Fiecare aspect al vietii mele este asigurat divin.”. asta te ajuta sa manifesti natura ta abundenta in realitate si iti inlocuieste indoiala cu siguranta si credinta.

Incepe sa crezi ca esti abundent afirmand lucruri pozitive si in curand viata ta asa va deveni. Cand credem ca suntem abundenti, ni se schimba mintea spre mai multe posibilitati si universul ne raspunde cu blandete afirmativ.

De-a lungul zilei, asculta-te. Daca folosesti afirmatii negative din obisnuinta, incearca sa gasesti un inlocuitor pozitiv la ceea ce ai spus. Chiar daca ti se pare ciudat, continua oricum. Sunt milioane de oameni care si-au schimbat viata si prosperitatea doar pentru ca si-au schimbat mintea cu privire la ce rostesc curent despre ei si viata lor.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

CONFRUNTA-TI FRICILE DESPRE ABUNDENTA      

Atunci cand esti sincer cu tine despre fricile pe care le ai despre succes sau despre esec, ele nu te mai pot controla. Elibereaza-te de frici ascunse, expunandu-te in lumina stralucitoare a constientizarii si vei realiza ca nu ai de ce te teme…si ca fiecare om de succes a avut si a eliberat zbateri si indoieli.

Draga Suflete, acest mesaj vine spre tine pentru ca ingerii vad anxietatile tale inconstiente care te-au impins si tinut departe de abundenta pe care o meriti. Adanc in tine te ingrijorezi daca meriti sa primesti tot ce vrei sa primesti. In plus, te-ai zbatut cu frica de succes dar si cu frica de esec, care te-au tinut blocat in indecizie si non-actiune.

Din fericire, dupa ce iti admiti aceste frici in fata ta, ele isi pierd puterea de a te controla in plan inconstient. Poate iti este de folos sa auzi ca fiecare om se zbate cu indoielile sale. Egoul uman este proiectat sa tina oamenii precauti si tematori si sa ii previna sa isi implineasca cu curaj destinul divin.

Insa si tu esti binecuvantat cu darul constientizarii. Poti sa iti inventariezi onest procesele de gandire si sa admiti ca uneori ti-ai sabotat propriul succes. Aceste constientizari te asigura ca nu iti vei mai da voie sa te auto intimidezi. Deciziile tale sunt ghidate de acum de iubire, nu de frica.

LEU (23 iulie – 22 august)

PARTENERIAT    

Permite parteneriate sanatoase care te sustin in viata ta personala si in cariera iar ambele parti veti avea de castigat. Primesti ajutor divin din Ceruri si de la o persoana care aduce resurse si abilitati de care ai nevoie.

Acest mesaj iti vorbeste despre importanta influentei unei alte persoane in viata ta, cum ar fi partenerul romantic sau sotul/sotia sau un asociat de la munca. Ai incredere in primul tau gand sau sentiment pe care il ai cand auzi cuvantul partener, pentru ca Sinele tau inalt stie deja despre ce e vorba si stie adevarul despre aceste energii ce te influenteaza benefic.

Daca simti ca anumiti oameni ti se opun, acest mesaj iti semnaleaza necesitatea sa faci un inventar in relatii, sa aduci energie pozitiva in acele relatii ce merita a fi pastrate sau sa iti diminuezi implicarea in ele. Daca stai in preajma celor despre care te plangi, asta te va seca de energie. Daca stai cu cei care muncesc sa isi imbunatateasca viata, calitatea ei si starile, si tu vei fi inspirat.

Acest mesaj iti mai semnaleaza si despre un parteneriat in afaceri si, din nou, ai incredere in primul tau gand sau sentiment ca si ghidare interioara. Multe afaceri de succes se bazeaza pe parteneriate, deci ai putea fi ghidat sa socializezi cu altii sau sa te alaturi unor grupuri profesionale ca sa intalnesti partenerii potriviti. Dumnezeu te indruma sa intalnesti oamenii potriviti care sa te sustina in implinirea menirii tale pe acest Pamant.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

ECONOMII   

Pe masura ce tu salvezi bani deoparte pentru viitor, si viitorul tau este salvat. Ii faci astfel o mare favoare sinelui tau viitor daca pui de acum deoparte bani. Este parte din grija de sine si a drumului pe care sa te simti in siguranta, in timp ce te focusezi pe scopul divin al vietii tale.

Ingerii te calauzesc sa iti faci un fond de bani cu economiile tale de zi de zi. Ei stiu ca o patura solida de economii asigura siguranta in lumea in care traiesti si este si o sursa de incredere financiara pentru viitoare investitii care sa iti genereze noi venituri abundente. Ingerii nu te indeamna sa stochezi bani. Ei vor sa iti folosesti abundenta ce iti este oferita de Dumnezeu pentru binele cel mai inalt al tuturor. Ei vor sa nu fii inglodat in datorii ca sa fie nevoie sa muncesti doar pentru a le achita in loc sa te bucuri de viata. Atunci cand economisesti, si in special cand investesti inteligent, iti demonstrezi tie insuti respect de sine.

Primesti acest mesaj pentru ca este important pentru tine sa nu uiti ca esti cocreator in fiecare aspect al vietii tale, inclusiv in viata ta financiara. Tu ai puterea sa iti initiezi orice schimbare pentru tine si pentru multi altii ce sunt legat de tine pe acest plan financiar. A face un efort constient sa pui deoparte un anumit procent din veniturile tale este doar un pas in a crea aceasta schimbare puternica.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

FOCUSEAZA-TE PE PRIORITATILE TALE   

Acolo unde iti pui focusul, de acolo primesti rezultatele. Prioritatile tale te cheama si poti simti anxietate daca nu le acorzi timpul si energia pe care o merita. Chiar si o mica cantitate de timp dedicat prioritatilor tale te va ajuta sa te simti mai bine si mai increzator.

Ingerii iti trimit acest mesaj pentru ca vor sa te ajuta sa te mentii pe drumul drept de a te ocupa de prioritatile tale care iti aduc succesul. Poate ai fost distras de ego care te poate trage in alta directie fata de destinul tau divin. Acest mesaj este ca un strigat sa te “detoxifiezi” de distractiile si sa treci la treaba.

Te-ai nascut sa implinesti functii care aduc anumite beneficii lumii si totul incepe prin a fi la pace cu tine insuti. Cel mai rapid si mai eficient mod de a te simti in pace este sa iti aliniezi actiunile cu credintele. Asta inseamna “sa pasesti despre ceea ce vorbesti” sau sa faci doar lucrurile care au sens si semnificatie pentru tine.

Poate ca ceea ce te distrage te-a indepartat de munca sau de obligatii de familie. Este important sa iti reamintesti ca a avea grija de tine este una din raspunderile tale principale. Din fericire, poti progresa mult dedicand timp consistent prioritatilor tale. Chiar si 30 minute pe zi pot aduce rezultate uluitoare. Chiar ai 30 minute pe zi disponibile daca iti eliberezi programul de activitati neesentiale.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

FII UN CONSUMATOR CONSTIENT

Tu ai puterea sa vindeci si sa ajuti lumea prin decizia ta de a cumpara produse si servicii care sunt etice si prietenoase cu mediul. Ca un consumator constient, tu alegi sa investesti in alimente organice, sa traiesti simplu si curat si sa cumperi doar ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Acest mesaj de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei recunoaste puterea vindecatoare universala pe care o ai prin decizia ta de cumparare pe baza de bani. Atunci cand cumperi constient produser care sunt bune pentru lume, doar prin aceasta simpla actiune tu contribui ca lumea sa fie un loc mai bun. Asta include cumpararea de produse confectionate manual si realizate etic, organice, libere de chimicale, la care oamenii ce muncesc sunt tratati cu blandete si respect. A fi un consumator constient inseamna si sa cumperi alimente de la ferme locale ori de cate ori poti pentru a reduce poluarea generata prin transportul marilor cantitati de produse sau prin sustinerea familiilor micilor fermieri si mestesugari. Cand tu ai bani oamenilor si afacerilor ce au valori de viata in care si tu crezi, acea energie a ta contribuie ca lumea sa aiba o energie mai ridicata.

Acest mesaj poate fi totodata si un semnal de anuntare sa fii creativ in reducerea cumparaturilor si cheltuielilor tale. Intreaba-te daca ce cumperi este cu adevarat o necesitate sau este o cumparatura impulsiva emotionala pentru a umple un gol care poate fi umplut doar spiritual.

Esti felicitat divin atunci cand esti un consumator constient care stie legatura dintre ce cumpara si abundenta si starea de bine planetara.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

REZOLVA DEZORDINEA

Te vei simti mai bine si mult mai focusat(a) daca iti vei dedica timp sa arunci din spatiul de lucru si trai orice gunoi si lucru ce nu iti mai trebuie. Doneaza ceea ce poti ca sa ii ajuti pe altii care pot avea nevoie de lucrurile tale. Asigura-te ca iti mentii si programul zilei aerisit.

Acest mesaj puternic de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei iti spune clar sa arunci orice este in exces in casa ta, in spatiul de munca profesionala sau in programul activitatilor zilei si din calendar. Un spatiu sau un program dezordonat duce la o minte dezordonata care te impiedica sa te focusezi pe ceea ce conteaza sa iti aduca abundenta.

Mult prea des, acumulam tot felul de posesiuni. Cat de multa energie si atentie implici spre a avea grija de proprietatile tale materiale?

Ingerii abundentei te incurajeaza sa iti cureti gunoiul si reziduurile din viata. Pastreaza dosr acele lucruri care iti servesc in mod activ sau te fac fericit in vreun fel. Daca tii de un obiect din vinovatie, obligatie, obisnuinta, acum este timpul sa scapi de el. Este adevarat in special pentru acele obiecte ce iti reamintesc de o experienta dureroasa.

Dezordinea poate sa treaca dincolo de posesiuni la fel de bine, cum ar fi sa ai prieteni falsi in viata care te seaca de resurse sau sa spui da la tot felul de intalniri care iti umplu ziua cu timp pierdut inutil.

Daca agenda ta sau imprejurimile sociale iti sunt incarcate pana la punctul la care nu te poti focusa eficient, esti rugat sa il rogi pe Dumnezeu si pe ingeri pentru inspiratie despre cum sa cureti echilibrat si cu blandete acest exces… apoi urmeaza ghidarea pe care o simti prin intuitie, fara ezitare, imediat.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

ATRAGE, NU ALERGA DUPA

Orice sau oricine dupa care fugi va fugi in directia opusa din cauza fricii ce se afla in spatele energiei de “a alerga dupa”. In schimb, atrage ceea ce ai nevoie si doresti trimitand iubire, recunostinta si energia de “bun venit la mine”.

Suflet drag, acest mesaj indica faptul ca este posibil sa fi alergat dupa bani sau dupa orice altceva este obiectul dorintei tale in ultimul timp. Ingerii abundentei impreuna cu ingerii pazitori ai zodiei tale iti reamintesc ca orice dupa care alergi va alerga in directia opusa. Fricile din spate care se gasesc in comportamentul celui ce alearga dupa ceva sau cineva duc la lipsa si la dezamagire.

In loc sa alergi dupa ceva sau cineva doar pentru ca iti doresti acea experienta/persoana/obiect in viata ta, mai bine atrage si vei primi rezultatul dorit. Atractia se intampla atunci cand tu vorbesti pozitiv si mentii ganduri si sentimente pozitive si viziuni pozitive despre manifestarea a ceea ce iti doresti. Tu iubesti ceea ce urmeaza sa vina in realitatea ta si astfel chiar inviti sa vina in realitatea ta, prin iubirea ta !

In fiecare zi sa trimiti recunostinta si iubire spre orice visezi si iti doresti chiar daca nu este inca in viata ta. Spune bun venit in viata ta, chiar daca nu stii inca cand vine. Spune multumesc ca este parte din experienta ta (te exprimi la modul prezent) chiar daca nu este inca parte din experienta ta. Si fa actiuni bazate pe iubire asa cum esti calauzit divin… ca sa aduci rapid in manifestare ceea ce iti doresti.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

ELIMINA CE TE DISTRAGE

Scopul vietii tale si alte prioritati au nevoie de atentia ta nedivizata, deci este timpul sa te ocupi de programul tau si de mediul de lucru, inchizand distragerile si evitand orice sau pe oricine iti muta atentia de la ce este important. Tu deja stii care sunt aceste distrageri de atentie si ai puterea si responsabilitatea sa le elimini.

Acest mesaj vine la tine de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei ca un semn ca este posibil sa iti fie distrasa atentia spre activitati care nu iti aduc abundenta dorita, ci iti blocheaza fluxul abundentei. Acea distragere care iti vine imediat in minte este prima spre care te ghideaza ingerii sa o rezolvi si elimini.

Cand atentia iti este fragmentata, tu ai dificultate sa te focusezi si sa pui timp si energie in prioritatile tale. Ingerii iti cer sa iti examinezi aceste activitati ca sa vezi care pot fi eliminate. Ei te vor ajuta sa dai drumul la orice te sustrage de pe calea ta, cum ar fi de exemplu sa tanjesti dupa anumite substante ce dau dependenta, sa fii in relatii imbibate de drama, sa ai ingrijorari sau activitati care nu inseamna mare lucru pentru tine dar totusi le faci.

Cele mai multe distrageri sunt diversiuni pentru ca sa nu mai dai nas in nas cu fricile sau esecurile … sau din cauza fricii de succes. Acum este timpul sa pui efort zilnic constient in prioritatile tale ca sa eliberezi acele frici in timp ce faci progres tot inainte spre scopurile tale.

PESTI (20 februarie – 20 martie)

UN VAL DE ABUNDENTA

O crestere a nivelului tau de abundenta va veni in mai multe forme diferite, unele din ele total neasteptate. Fii deschis sa primesti si sa stii ca aceasta abundenta vine la tine ca sustinere a misiunii vietii tale, a sanatatii si a muncii caritabile.

Veste buna – acest mesaj, adus de la ingerii pazitori ai zodiei tale impreuna cu ingerii abundentei, anunta un val financiar venind spre tine ! O plata pe care o asteptai sau o forma de crestere neplanificata a abundentei tale pot fi pe drum spre tine. Ingerii te calauzesc sa iti tii inima si bratele deschise cu recunostinta si cu gratia de a primi.

Este important sa recunosti acest val cand vine, indiferent sub ce forma vine. Ti se reaminteste ca o folosire inteleapta si responsabila a acestei abundente te mentine in fluxul abundentei divine in continuare. Abundenta este menita sa curga si sa circule, precum aerul si apa, nu sa ramana blocata la tine.

Fii atent la ghidarea divina prin intuitie si semne divine ca sa stii cel mai bine sa simti cand vine acest val si moment. Dumnezeu si ingerii nu pot interveni direct in viata ta datorita liberului tau arbitru insa iti pot da indicatii subtile spre directia cea buna. Valuri subite de inspiratie, o inexplicabila dorinta de a calatori sau chiar un impuls de a contacta pe cineva poate fi un semn care sa descuie acest flux financiar ce vine spre tine.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend