Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALELUIA! UN PREOT ŞI-A ÎNŞELAT SOŢIA CU O PREOTEASĂ!

Publicat

in

Sexgate în biserică! Un preot și-a înșelat soția timp de doi ani, nu cu o femeie oarecare, ci tot cu o preoteasă. Concret, o fostă preoteasă, actualmente angajată a Casei Județene de Asigurări de Sănătate. Când zvonurile au început să apară în comunitate, preotul a decis să se mute împreună cu amanta, fără a divorța de soție.

Concret, este vorba despre preotul Dragoș-Florin Borș, din comuna Țigănași, judeţul Iaşi care a fost chemat la Inspecția Bisericească alături de soția sa pentru da lămuriri cu privire la relaţia celor doi. Deşi preotul a negat toate acuzațiile, a ales totuși să îşi dea demisia.

„Nicidecum, nu sunt deloc probleme, puteți să o sunați pe soția mea să vedeți că nu avem niciun fel de problemă. Nu știu de unde s-au iscat aceste discuții, eu nu inventez povești la telefon. Eu și soția mea suntem într-o relație normală de familie, nu avem niciun fel de problemă, nu știu de ce sunt aceste discuții. Da, am fost la Inspecția Bisericească, dar cred că s-a mers cam mult pe zvonuri, pentru că soția mea nu a făcut nicio reclamație, nicio plângere, nimic.”, a declarat Dragoș-Florin Borș, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! AU REAPĂRUT VIPERELE! Vremea caldă a trezit tîrîtoarele

Publicat

in

De

Vremea neobișnuit de caldă din această perioadă a scos mulți iubitori de munte pe traseele montane. Totuși, temperaturile ridicate au trezit mai devreme și viperele, crescând riscul de a fi mușcat de un șarpe veninos.

Specialiștii avertizează că viperele au ieșit deja din hibernare și pot fi întâlnite în mai multe zone din țară. Turiștii sunt sfătuiți să evite zonele cu multe pietre și să fie precauți în cazul unei întâlniri cu o viperă.

“Acum vine perioada de împerechere,” declară Sabin Cornoiu, președintele Salvamont România. “Cei care merg pe munte trebuie să fie foarte atenți pe potecă, deoarece viperele pot sta la soare pentru a se încălzi, în zonele cu mai puțină vegetație.”

Ce să faci dacă ești mușcat de viperă:

  • Păstrează-ți calmul și nu te panica.
  • Nu face eforturi fizice intense, care pot accelera răspândirea veninului.
  • Rămâi la umbră și aplică o compresă rece pe zona mușcăturii.
  • Sună imediat la 112 și nu încerca să te tratezi singur.

Serul antiviperin trebuie administrat cât mai curând posibil după mușcătură pentru a crește șansele de supraviețuire.

Este important să fim precauți și să ne informăm temeinic înainte de a porni la drumeții montane, mai ales în această perioadă cu temperaturi ridicate, pentru a ne bucura de natură în siguranță.

Citeste mai mult

ACTUAL

RAZIE ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL DE LA DOMNEȘTI! AMENZI LA GREU ȘI DOSARE PENALE!

Publicat

in

De

La sfârșitul de săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiștii celorlalte structuri, au acționat pentru verificarea legalității actelor de comerț, efectuând controale inopinate la societăți comerciale cu obiecte de activitate restaurant/bar/terasă, dar și comercializarea articolelor vestimentare și a produselor de încălțăminte.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș și din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au acționat pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume, precum și respectarea obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal, la Târgul săptămânal organizat în localitatea Domnești și la operatorii economici din municipiul Curtea de Argeș.
Au fost efectuate verificări la sediile/punctele de lucru a 13 operatori economici, polițiștii aplicând 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 74.000 lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
De asemenea, a fost confiscată suma nejustificată de 1.006 de lei.
Totodată, au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate peste 300 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și detergenți purtând însemnele, desenele și modelele mărcilor înregistrate, toate susceptibile a fi contrafăcute.
În cauză au fost întocmite două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similar, conform art. 102, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend