Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

ALELUIA! UN PREOT ŞI-A ÎNŞELAT SOŢIA CU O PREOTEASĂ!

Publicat

in

Sexgate în biserică! Un preot și-a înșelat soția timp de doi ani, nu cu o femeie oarecare, ci tot cu o preoteasă. Concret, o fostă preoteasă, actualmente angajată a Casei Județene de Asigurări de Sănătate. Când zvonurile au început să apară în comunitate, preotul a decis să se mute împreună cu amanta, fără a divorța de soție.

Concret, este vorba despre preotul Dragoș-Florin Borș, din comuna Țigănași, judeţul Iaşi care a fost chemat la Inspecția Bisericească alături de soția sa pentru da lămuriri cu privire la relaţia celor doi. Deşi preotul a negat toate acuzațiile, a ales totuși să îşi dea demisia.

„Nicidecum, nu sunt deloc probleme, puteți să o sunați pe soția mea să vedeți că nu avem niciun fel de problemă. Nu știu de unde s-au iscat aceste discuții, eu nu inventez povești la telefon. Eu și soția mea suntem într-o relație normală de familie, nu avem niciun fel de problemă, nu știu de ce sunt aceste discuții. Da, am fost la Inspecția Bisericească, dar cred că s-a mers cam mult pe zvonuri, pentru că soția mea nu a făcut nicio reclamație, nicio plângere, nimic.”, a declarat Dragoș-Florin Borș, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Pfizer a fost data in judecata pentru inducerea in eroare a publicului american

Publicat

in

Procurorul-General al statului Texas vrea sa aduca firma Pfizer in fata justitiei pentru vaccinul anti-COVID, sau, dupa cum arata plangerea in instanta „miracolul care trebuia sa fie, dar n-a mai fost”. Ken Paxton, Procurorul-General texan, acuza firma Pfizer de inducerea in eroare a publicului american, prin vehicularea multor neadevaruri, de exemplu, privind eficacitatea serului COVID-19. Procurorul-General din Texas considera ca Pfizer le-a indus americanilor ideea ca vaccinul este eficient in proportie de 95 la suta, dar datele ulterioare au aratat ca eficienta a fost de sub 1 la suta, la nivel statistic. De asemenea, desi Pfizer dadea asigurari ca serul sau e „foarte, foarte eficient impotriva variantei Delta”, s-a dovedit ca, de fapt, eficienta a lipsit aproape cu desavarsire. Parti importante din plangerea anti-Pfizer aici https://newsin.ro/noi-minciuni-din-timpul-vaccinarii-firma-pfizer-data-in-judecata-de-procuratura-din-texas/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Militantismul homosexualilor si lesbienelor, interzis in Rusia

Publicat

in

Dupa o dezbatere de cinci ore, Curtea Suprema a Rusiei a decis scoaterea in afara legii a miscarii LGBT – curent international care reuneste homosexuali, lesbiene, bisexuali si transgenderi. Solicitarea a venit din partea ministerului Justitiei de la Moscova. Astfel, potrivit deciziei, persoanele care fac propaganda LGBT sunt pasibile de inchisoare pana la 10 ani. Presedintele Vladimir Putin se considera gardianul societatii traditionale rusesti si a spus adesea ca nu va permite ca in Rusia copiii sa fie bombardati cu mesaje ale minoritatilor sexuale. Cercurile minoritatilor sexuale din Rusia si din strainatate sunt revoltate. Mai multe citeste aici https://www.ucoz.ro/rusia-scoate-miscarea-lgbt-in-afara-legii/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend