Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Consiliul judeţean Argeş suspendă audienţele, din cauza crizei sanitare – Angajaţii, trimişi în concediu de odihnă pentru a putea asigura distanţarea fizică

Publicat

in

Consiliul Judeţean (CJ) Argeş anunţă că a suspendat audienţele în format fizic şi primeşte sesizări din partea cetăţenilor doar pe e-mail. Măsura este luată în contextul creşterii numărului de cazuri de COVID-19 la nivel judeţean. Totodată, „pentru a putea asigura distanţarea fizică la locul de muncă”, angajaţii instituţiei trebuie să şi ia zilele de concediu de odihnă neefectuate în acest an, potrivit news.ro.

„Având în vedere situaţia pandemică actuală şi creşterea ratei de incidenţă în judeţ, Consiliul Judeţean Argeş a luat mai multe decizii pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor precum şi al cetăţenilor. Astfel, programul de audienţe derulat în formatul obişnuit a fost suspendat şi a fost restrânsă activitatea relaţiilor directe cu publicul la sediul instituţiei”, informează Consiliul Judeţean Argeş într-un comunicat dat publicităţii luni.

Citește și: Apelurile din dosarul Udrea-Băsescu puse în STAND BY de pandemie…

Cei interesaţi pot trimite solicitări şi sesizări în format electronic pe adresele de email: presedinte@cjarges.ro, cabinetvicepresedinte1@cjarges.ro, cabinetvicepresedinte2@cjarges.ro, sau secretarjudet@cjarges.ro.

Instituţia menţionează că audienţele se vor relua „imediat ce numărul de cazuri COVID-19 va înregistra o scădere considerabilă”.

Şi angajaţii CJ Argeş sunt afectaţi de creşterea numărului de îmbolnăviri din cauza virusului SARS-CoV-2.

„Pentru a putea asigura distanţarea fizică la locul de muncă s-a decis ca, în această perioadă, angajaţii să îşi ia zilele de concediu rămase pe anul 2021, iar acolo unde este posibil, activitatea să se desfăşoare în regim de telemuncă sau muncă la domiciliu”, mai transmite CJ Argeş.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Serie de acuzații la adresa jucătoarei care s-a retras în secret din tenis: „Nu știu ce datorează statului, dar știu ce ne datorează nouă”

Publicat

in

​Camila Giorgi și-a confirmat pe 11 mai retragerea din tenis, dar fosta ocupantă a locului 26 WTA rămâne în centrul atenției fiind implicată într-o serie de scandaluri: cercetată deja pentru fraudă fiscală, italianca este acum acuzată și de furt, informează RMC Sport.

Camila GiorgiFoto: Phamai Techaphan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Camila Giorgi, acuzată că nu și-a plătit chiria și a furat mobilă în valoare de 50-100 mii de euro

Potrivit Gazzetta dello Sport, Giorgi (32 de ani) locuieşte în Statele Unite și se concentrează în prezent pe cariera de model de lenjerie intimă.

Dacă Fiscul o caută pe Giorgi, la fel şi proprietarul vilei pe care aceasta a închiriat-o în Calenzano (lângă Florenţa, în Italia). Potrivit acestuia, Camila era departe de a fi o chiriaşă bună.

„Nu numai că a plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni, dar a făcut să dispară jumătate din mobila noastră. Covoare persane, mobilă fină şi chiar o masă antică de jumătate de tonă. Vorbim de pagube cuprinse între 50.000 şi 100.000 de euro”, a explicat proprietarul vilei închiriate de Camila Giorgi, potrivit Corriere della Serra.

Proprietarul ar fi încercat să îşi recupereze bunurile de la Sergio Giorgi, tatăl sportivei, însă fără succes. Familia Giorgi a cerut să fie aduşi oameni de la o firmă de mutări pentru a goli vila închiriată.

„I-am scris cerându-i să ne dea măcar lucrurile înapoi, dar mi-a răspuns cu dispreţ că sunt obiecte de mică valoare. Este un comportament josnic pentru cineva ca mine, care a suferit nu doar daune financiare, ci şi emoţionale. Nu pot să ştiu ce este adevărat sau ce datorează Camila statului, dar ştiu ce ne datorează nouă.

Când am ajuns, nu era deja nimeni acolo, iar casa era pe jumătate goală. În grădină, însă, era mai multă mobilă şi erau covoare îngrămădite unele peste altele. Probabil că deja umpluseră camioanele şi nu ştiau unde să le pună”, a mărturisit proprietarul, citat de News.ro.

Cine este Camila Giorgi

Născută pe 30 decembrie 1991, la Macerata, Italia, Camila Giorgi a câștigat 430 de partide de-a lungul timpului și a fost învinsă de 319 ori.

Cel mai sus a fost în ierarhia WTA pe locul 36, în data de 22 octombrie 2018.

A câștigat în carieră 4 titluri WTA (2023 – Merida / 2021 – Montreal / 2018 – Linz / 2015 – ‘s-Hertogenbosch), iar cea mai bună performanță de la Grand Slamuri a fost reprezentată de sfertul de finală de la Wimbledon, din 2018.

A adunat de-a lungul carierei doar din premiile din tenis suma de $6,414,545.

Citeste mai mult

NATIONAL

„Măcelarul din Teheran a murit! De ce ar trebui să-mi ascund sentimentele?”. O faimoasă activistă iraniană exultă după moartea lui Raisi

Publicat

in

Masih Alinejad, activista iraniană în exil care militează pentru drepturile femeilor, a salutat moartea președintelui iranian, spunând că acesta este parte a unui regim nedemocratic, vinovat pentru reprimarea protestelor din ultimii ani.

„Ebrahim Raisi, președintele Republicii Islamice Iran, cunoscut de noi, iranienii, drept Măcelarul din Teheran, a murit! A fost ucis într-un accident de elicopter”, a scris pe X activista Masih Alinejad.

„De ce ar trebui să-mi ascund sentimentele în timp ce mulți tineri iranieni, în special femei care au fost rănite în timpul revoltelor, distribuie clipuri în care dansează de bucurie la moartea sa? Regimul său a trimis ucigași la New York pentru a mă asasina, dar eu sunt în viață și scriu despre moartea sa”, a adăugat Alinejad.

„Noi, iranienii, vom lupta pentru libertatea, democrația și demnitatea noastră până în ziua în care vom scăpa de @khamenei_ir și de dictatura sa religioasă”, a mai spus activista, cu referire la Ayatollahul Ali Khamenei.

Masih Alinejad este de multă vreme în conflict cu autoritățile din Iran pentru opiniile sale politice și a fost nevoită să părăsească țara după alegerile prezidențiale disputate din 2009 și protestele violente care au urmat.

Premiată de ONU, activista a lansat mai multe campanii pentru apărarea drepturilor femeilor din Iran, prin care încearcă să determine renunțarea la vălul obligatoriu. Este o formă de contestare a unuia dintre stâlpii de bază ai Republicii Islamice, a spus ea.

Ebrahim Raisi a fost considerat un ultraconservator şi un susţinător declarat al legii şi ordinii în viziunea conservatoare religioasă iraniană.

Înainte de a deveni președinte, el a ocupat funcția de procuror general al Teheranului între 1989 și 1994, când și-a câștigat porecla de „Măcelarul din Teheran”. El a participat la o așa-numită comisie a morții care a ordonat execuția a mii de prizonieri politici în 1988.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend