Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

INTERACTIV – Stadioanele de la EURO 2020. Arenele pe care se vor juca meciurile de fotbal de la turneul final

Publicat

in

degeaba (Joi, 10 iunie 2021, 12:15)

zicsieu [utilizator]

io ca roman nu am acces ca a fost tombola si au fost norocosi altii. asta e. acum ca se mareste capacitatea la 50% nu ma intreaba nimeni daca vreau locul inapoi? daca maresti capacitatea nu ar fi corect sa ii intrebi pe cei care au avut bilete inainte daca vor sa le ia dinou? nici gand, pun pariu, mizerie peste tot.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Șofer de TIR prins beat la volan, înainte de a produce o catastrofă

Publicat

in

Un băcăuan beat a fost prins la Giurgiu în timp ce conducea un tir. Incidentul a avut loc sâmbătă.

Potrivit IPJ Giurgiu, incidentul a avut loc sâmbătă, pe șoseaua Prieteniei, din municipiul Giurgiu. Un bărbat, de 46 de ani, din județul Bacău, a fost depistat în timp ce conducea un autotren, sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunțat polițiștii. Băcăuanul a fost dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, scrie mediafax.ro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, au precizat polițiștii.

Citeste mai mult

NATIONAL

Regele Salman al Arabiei Saudite, investigat medical din cauza simptomelor de febră și dureri articulare

Publicat

in

Regele Salman bin Abdulaziz al Arabiei Saudite este supus duminică unor analize medicale din cauza ”temperaturii ridicate şi a durerilor articulare”, a informat agenţia de presă de stat SPA, citată de Reuters.

Examinările vor fi efectuate la clinicile regale de la Palatul Al Salam din Jeddah.

Regele, în vârstă de 88 de ani, a fost internat ultima dată în spital în aprilie, pentru un control de rutină, a informat atunci TV de stat.

Regele Salman, custodele celor mai sfinte locuri ale Islamului, a devenit conducătorul celui mai mare exportator de petrol din lume în 2015, după ce a petrecut peste 2 ani şi jumătate ca prinţ moştenitor şi vicepremier.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend