Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

L-A PRINS LASCONI ! Angajat al primăriei, beat la serviciu

Publicat

in

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung a pornit, astăzi, într-un raid prin birourile instituției. Înarmată cu un etilotest, Lasconi a dorit să afle de unde duhnește a … lene. Mare i-a fost surpriza să constate că unul dintre angajații Primăriei Câmpulung a venit la serviciu sub influența băuturilor alcoolice.

”Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu….etilotestul. 
Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat…”, este mesajul primăriței Lasconi postat pe Facebook.

Angajatul a fost trimis acasă pentru că în urma testului a reieșit o alcoolemie de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat. În mod normal, acesta va fi sancționat sau chiar riscă să-și piardă locul de muncă.
 

Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend