Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Preşedintele Federaţiei Italiene de Tenis este optimist în privinţa desfăşurării turneului de la Roma, în septembrie

Publicat

in

Preşedintele Federaţiei Italiene de Tenis, Angelo Binaghi, este optimist în privinţa desfăşurării turneului de la Roma, în septembrie, informează lequipe.fr.

“Avem discuţii foarte fructuoase cu ATP, al cărui preşedinte este un compatriot. Andrea Gaudenzi este în contact direct cu noi, discutăm frecvent şi în curând vom şti mai multe. Pentru moment, totul este confidenţial. Dar, în afara unei catstrofe, Internaţionalele Italiei vor avea loc între jumătatea lunii septembrie şi sfârşitul lui septembrie”, a declarat el, potrivit news.ro.

Citește și: Klaus Iohannis șochează! Demers anti-românesc

Angelo Binaghi speră că acest turneu va avea loc cu public şi nu cu porţile închise.

“Suntem în discuţii cu guvernul despre măsurile pentru faza a treia a relaxării. De asemenea, în curând vom avea o întâlnire cu ministrul Sporturilor, pentru a vedea cum ne putem aduce fanii în tribune”, a precizat Binaghi.

Turneul de la Roma (ATP de 1.000 de puncte şi WTA de categorie Premier 5) era programat în perioada 11-17 mai, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NATIONAL

Victorie pentru echipa lui Ianis Hagi: Alaves o învinge pe Getafe, în etapa a 37-a din La Liga

Publicat

in

Echipa spaniolă Alaves a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Getafe, în etapa a 37-a din La Liga, informează news.ro.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris în minutul 12 de către Carlos Vicente, din pasa lui Ruben Duarte. Reuşita gazdelor a avut nevoie de validarea VAR şi a adus o victorie importantă pentru gruparea condusă de Luis Garcia.

Ianis Hagi a intrat în minutul 87, în locul lui Jon Guridi.

Alaves este pe locul 10, cu 45 de puncte, cu două puncte peste Getafe, care este pe 11, cu 43 de puncte.

Citeste mai mult

NATIONAL

Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Publicat

in

Horoscopul zilei de 20 mai 2024 spune că Gemenii vor avea discuții cu partenerul în ceea ce privește chestiuni practice. Capacitatea voastră de a lucra împreună la deciziile casnice va fi testată, iar călătoriile spontane pot apărea în calea ta.

Această zi ar trebui să ia o întorsătură în bine în ceea ce privește dragostea pentru nativii Leu. E un proces stabil și de lungă durată. Horoscopul zilei este plin de optimism și de energie bună, așa că trebuie să profite de asta.

Horoscopul zilei de 20 mai 2024

Horoscopul zilei de 20 mai 2024 spune că nativii zodiacului vor trece printr-o serie de schimbări în perioada care urmează. Cu toate acestea, nativii trebuie să știe cum să le gestioneze și cum să-și ia cele mai înțelepte decizii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fii pozitivă și înconjoară-te de oameni entuziaști. Încearcă lucruri noi. Nu te teme de schimbările care au loc în viața ta amoroasă. Fii pozitivă și vei depăși orice problemă care ți se pune în cale. Vei călători cu iubitul tău și vei petrece timp bun alături de el.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Aceasta este o zi favorabilă pentru a atrage parteneri care sunt buni pentru tine. Te vor ajuta să ai parte de evoluție care promovează vindecarea în viața ta și care îți deschide multe uși, te sfătuiește YourTango.com.

E un moment fericit pentru a planifica călătoria în scopuri de cercetare.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În dragoste, tema va fi mai degrabă despre chestiunile practice decât romantismul. Capacitatea voastră de a lucra împreună la deciziile casnice va fi testată. Călătoriile spontane sunt favorizate în toată această perioadă. Ai noroc și începi o direcție cu totul nouă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vei avea avea o discuție serioasă cu partenerul tău de cuplu despre viitor. Fii realistă și sinceră. În ceea ce privește călătoriile, nu te baza pe agențiile de turism și nu rezerva biletele în ultimul moment. Fii atentă când vine vorba de taxele ascunse. Numerele 59 și 15 sunt numerele tale norocoase ale zilei.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această zi ar trebui să ia o întorsătură în bine în ceea ce privește dragostea. E un proces stabil și de lungă durată. Horoscopul zilei este plin de optimism, energie bună și entuziasm în ceea ce privește viața ta amoroasă. S-ar putea să călătorești în afara localității cu familia sau prietenii. Te vei bucura de momente bune.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astrele sunt în favoarea ta astăzi, așa că ar trebui să te bucuri de ziua de azi, de noi conexiuni și relații. Chiar dacă totul este în favoarea ta, mai trebuie să faci niște pași, să fii mai activă și mai energică. Trebuie să ai grijă suplimentară de bagajele tale dacă călătorești azi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Partenerul tău crede că îl minți. Rezolvați problema și discutați. Nu vorbiți despre trecut, doar țineți-le în prezent și rezolvați lucrurile împreună. Evitați orice argumente. Dacă este prima dată când vei vizita o țară nouă, asigură-te că înveți câteva expresii comune în limba maternă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Sunt posibile noi legături pentru astăzi, șansele de a cunoaște adevărata natură a unor oameni sunt foarte mari. Diferențele dintre tine și persoana iubită ar putea dispărea, iar un nou început al acelei legături s-ar putea dovedi benefice pentru toate părțile implicate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tu și partenerul tău sunteți într-un punct în care nu vă mai puteți sătura unul de celălalt. Dacă ești căsătorită cu un semn de aer, atunci vei avea cea mai bună zi cu partenerul tău. Dacă ești însă singură, vei flirta cu un semn de foc.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Aceasta este o perioadă pasională pentru tine, dar trebuie să te aștepți la schimbări mari în viața ta. În cazul în care vei ajunge în noi destinații, aceste locuri vor deschide ușa pentru noi prietenii. Dacă nu ai o stare financiară prea bună, nu te îngrijiora, fiecare perspectivă trebuie luată ca atare.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Dacă ești singură, în această perioadă o să-ți placă mult să stai în preajma unui semn Fecioară inteligent, dar iubitor. Dacă ești într-o relație, nu poți evita faptul că trebuie să ai o discuție serioasă cu partenerul tău astăzi. Numerele 18, 4, 28 și 71 au semnificații speciale și foarte norocoase pentru tine astăzi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu există o singură relație sau căsătorie care să fie sută la sută, complet perfectă. Ține cont de asta. Dacă ești singură, te vei simți cu adevărat bine în jurul zodiilor Taur. Numerele tale norocoase vor fi 49, 33, 29, 1 și 60. S-ar putea să ai ceva noroc financiar astăzi.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend