Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor i-au vândut bunurile la licitație: Ce sume au obținut

Publicat

in

Suma la care s-a vândut limuzina a fost de patru ori mai mare decât preţul de pornire şi reprezentând jumătate din banii strânşi la licitaţie, potrivit News.ro. Maşina personală a lui Corneliu Vadim Tudor, un autoturism Chrysler LX 300C, a fost vândută cu 12.000 de euro în cadrul Licitaţiei Colecţia Corneliu Vadim Tudor – partea a III-a.
Relicva din Gorunul lui Horea de la Ţebea, primită cadou de senatorul Corneliu Vadim Tudor de la Fundaţia Dacia, în anul 2000, împreună cu perna-suport personalizată, cu un preţ de pornire de 250 de euro, a fost adjudecată postlicitaţie la preţul de 312,50 euro.

Citește și: Florin Salam a fost REŢINUT în SUA. Sumă uriaşă confiscată

O sticlă de şampanie Cricova, de 6 litri, personalizată spre a fi oferită cadou senatorului Corneliu Vadim Tudor s-a vândut cu 50 de euro, iar stiloul Montegrappa Roma Aeterna, din aur şi baga, în cutia originală, ediţie limitată, piesă de colecţie, care a aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor, la preţul de licitaţie de 1.800 de euro, a fost vândut pentru 2.500 de euro.
La licitaţie au fost vândute şi cărţi valoroase, precum ”Strajnicul”, tipărit la Blaj în 1817, ”Enciclopedia greacă”, tipărită la Viena în 1813, ”Conceptele predicabile pentru cele patru Evanghelii”, publicată în 1670, ”Dicţionarul de medicină, de chirurgie şi de ştiinţe relevante”, publicat la Paris în 1905 etc.

Citește și: VIDEO S-A TERMINAT! Lucian Bute făcut KO în meciul decisiv pentru revenire

Pentru pasionaţii genului epistolar, colecţia a cuprins o serie de scrisori cu semnătură olografă, scrise de personalităţi precum Georges Clemenceau, vândută la preţul de pornire de 150 de euro, sau pictorului Marc Chagall (preţ de pornire de 100 de euro) pentru care au fost obţinuţi 350 de euro.

Alte obiecte prezente în licitaţie au fost: Carafa Louis XVI, pentru vin, care ar fi aparţinut lui Alexandru Ioan Cuza (preţ de pornire de 150 de euro) vândută cu 600 de euro, efigia Casei Regale (preţ de pornire de 35 de euro) vândută pentru 200 de euro, medalii comemorând personalităţi ale culturii româneşti, vechi icoane pe lemn şi pe sticlă etc.

Citește și: VIDEO REACȚIA lui Lucian Bute după ce a fost făcut KO: NU mă gândesc la retragere acum. Poate…

Au rămas neadjudecate o scrisoare semnată de scriitorul sovietic Boris Polevoi (25 de euro), carnetul de note al unui elev cu autografele actorilor Elvira Godeanu şi George Vraca (35 de euro), o scrisoare semnată de Petru Poni (25 de euro), o notiţă scrisă de Alexandru Xenopol (50 de euro), o scrisoare a compozitorului Camille de Saint-Saëns (preţ de pornire de 250 euro), mai multe ediţii ale Bibliei.

Citește și: Atac de la Cotroceni: Omul lui Klaus Iohannis lansează un avertisment fără precedent

Source: Revista Blogurilor

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fără categorie

Evaziune fiscală la Targul ROD CU SPOR- Adaosuri de 700%, mizerie crasă și lipsă bon fiscal la comercianții de mici, bere și cafele

Publicat

in

Potrivit CJ Argeș, peste 15.000 de persoane au vizitat Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a, organizat la Muzeul Golești, în perioada 06 – 08 octombrie 2023. Din păcate, au curs reclamațiile cu privire la trei comercianți infiltrați de nu se știe cine în zona de maxim interes a Targului, printre bieții producători locali și meșteri populari. Unul dintre cei care au reclamat neregulile, mai exact mizeria crasă din zona de gratare și bere sau prețurile exagerate și lipsa totală a bonului fiscal, a fost un cunoscut artist care a și încântat publicul prin prestația sa pe scena Târgului. Si echipa ziarului nostru a sesizat aceste aspecte de natura a dăuna unui demers lăudabil. Sămbătă după amiaza, de exemplu, cozile mari nu erau la standurile cu produse traditionale ci la cele doua zone cu gratar deservite de 2 societati comerciale. Mizerie cât cuprinde, igiena angajaților lipsă și tomberoane pline cu resturi de mancare, multe împrăștiate pe iarbă pe sub meri. Prețurile ca pe Calea Victoriei din București, mici cu preț dublu, băuturi cu preț triplu, alte cărnuri de asemenea iar o mizerie de cafea dubioasă preparata la un aparat vechi de vreo 50 ani și servita intr-un pahar de carton jalnic costa, țineți-vă bine, nu mai putin de 10 lei…. Asemeni artistului de care pomeneam mai sus, am cerut si noi un bon fiscal ca sa ne convingem ca 10 lei costa o mizerie de cafea sau 100 lei câțiva mici și o pastramă bâzâită de muște și frăgezită de mainile murdare ale celor care serveau. Nu am primit bon fiscal pentru că așa le-a permis organizatorul, după cum ne-a spus o vânzătoare furioasa ca avem tupeul sa cerem bonul.

Una peste alta, cu excepția acestor mostre tipic românești de cum să fentezi bunul simț și legile, Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a a fost binevenit și bine primit de amatorii de produse cu adevărat tradițonale. Să amintim ca 80 de producători și meșteri populari din șase județe au venit la ROD CU SPOR cu cele mai bune produse: fructe, legume, conserve, carne și lactate. De asemenea, meșterii populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă au adus produse tradiționale românești.

Printre vizitatori s-au aflat și primari și viceprimari ai comunelor și orașelor/municipiilor din județ, parlamentari, secretarul de stat de la MDLPA, Vlad Niculae, oaspeți din cele două localități înfrățite cu Consiliul Județean Argeș, Jelgava – Letonia și Chișinău – Republica Moldova, precum și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea.

Citeste mai mult

ACTUAL

Un minister din Rusia nu mai da voie angajatilor cu telefoane si tablete Apple

Publicat

in

Ministrul rus pentru Dezvoltare Digitala, Maksut Shadaev, a anuntat, intr-o conferinta de presa, la Moscova, ca angajatii ministerului nu mai au voie sa foloseasca telefoane iPhone sau table iPad pentru activitati de serviciu, cum ar fi corespondenta electronica, email, sau unele aplicatii specifice ministerului. Shadaev anuntase inca de acum doua luni ca serviciul de securitate federala – FSB – ar fi descoperit cateva mii de telefoane Apple „compromise” –  adica avand pe ele instalate programe de spionaj. Moscova acuza firma Apple ca ar colabora cu serviciile de informatii din Statele Unite. Apple neaga aceasta colaborare. Toate detaliile aici https://smartfuture.ro/rusia-interzice-angajatilor-de-la-un-minister-sa-foloseasca-telefoane-iphone/

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend