Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 2-8 septembrie 2019

Publicat

in

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 2-8 septembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste ? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

BERBEC

INGRIJESTE UN COPIL

Arhanghelul Gabriel : “Pe masura ce ingrijesti afectiv un copil, in acelasi timp iti ingrijesti propriul copil interior. Ambele aspecte sunt importante pentru tine acum. Materneaza acesti copii din exteriorul si din interiorul tau. Sunt aici cu energie feminina ca sa te ajut. ”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel :

“Un motiv pentru care este important sa ajuti, iubesti, ingrijesti copiii este pentru ca iti ajuti si propriul copil interior in acest proces si ii dai, prin acesti copii exteriori, ceea ce are nevoie copilul din tine si nu a primit atunci. Tu de fapt spui si predai altora ceea ce tu ai de invatat, deci fii foarte atent la mesajele particulare pe care le dai copiilor si parintilor lor. Sa stii ca acele mesaje sunt si pentru tine in egala masura. Fa-ti timp sa te joci, sa razi, sa te prostesti fara griji. Hraneste-ti copilul interior cu cat de multa iubire si atentie este posibil.”

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel :

Numele lui inseamna “Puterea lui Dumnezeu” si este Mesagerul lui Dumnezeu.

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

TAUR

CICLURILE LUNII    

Arhanghelul Haniel : “Observa cum iti este afectata energia si manifestarea de catre Luna si valorifica ciclurile si fazele Lunii.’

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Haniel:

Luna plina este momentul perfect de a da drumul si a te elibera de orice cu care ai terminat. Luna Noua este momentul de a te focusa pe a-ti manifesta intentiile si dorintele. Seara de dinaintea Lunii pline este optima pentru vindecare si pentru reincarcarea instrumentelor vindecatoare precum cristalurile si uleiurile. Petrece timp privind Luna si observa cum te simti in relatie cu fazele ei. Pe masura ce descoperi conexiunea Lunii cu vitalitatea si starile tale, vei fi si mai mult in contact cu magia sa divina.”

Lucrul cu Arhanghelul Haniel :

Numele lui inseamna “Gloria lui Dumnezeu”

Arhanghelul Haniel are trasaturi feminine si este asociat planetei Venus si Lunii. Adesea, se spune ca l-a insotit pe Enoh la Ceruri.

Arhanghelul gingasiei si al bunavointei, Haniel trebuie invocat atunci cand aveti nevoie de sprijin la un interviu pentru obtinerea unui loc de munca, atunci cand participati la adunari la care e nevoie de gratie. Arhanghelul Haniel ajuta la descoperirea secretelor pierdute ale remediilor naturale, potiunilor, pietrelor si cristalelor.

Aura lui Haniel este un alb laptos, precum stralucirea Lunii pline. Cristalul asociat cu Haniel este cristalul numit adular (piatra lunii) care are o energie magica si hranitoare. Fii aproape de acest cristal ori de cate ori vrei sa simti energia lui Haniel. Haniel va avea grija de tine cu energia sa hranitoare materna si efectele miraculoiase datorita iubirii sale.

GEMENI

DEPASIRE CU BINE A PROVOCARILOR 

Arhanghelul Jeremiel : “Tot ce a fost mai rau si mai greu a trecut, iar tu ai invins cu bine provocarile anterioare.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jeremiel :

“Provocarile pe care le-ai infruntat te-au facut mai puternic si te-au invatat noi lectii. In loc sa devii mai ursuz si mai nemultumit, ti-ai deschis inima cu compasiune spre oamenii care traverseaza situatii similare. Ai dat drumul sentimentelor de victimizare. De aceea noi consideram ca ai depasit cu bine provocarile anterioare. Mentine-ti o viziune pozitiva care atrage in continuare circumstante si solutii iubitoare si noi situatii ce sunt la un nivel mai inalt de intelegere spirituala. Ramai pozitiv !”

Lucrul cu Arhanghelul Jeremiel :

Numele lui Jeremiel este “Mila lui Dumnezeu” iar cand el vine la tine sau tu il chemi, Jeremiel iti aduce mila si compasiune pentru tine si pentru toti ce implicati intr-o situatie. Jeremiel te ghideaza pe tine si pe altii sa actionati in moduri iubitoare. El te ajuta sa ai o viziune plina de compasiune ceea ce te ajuta sa te trateze permanent pe tine si pe altii cu respect.

Arhanghelul Jeremiel se ocupa de emotii si ajuta la trecerea in revista a vietii pentru a planifica schimbari pozitive. El este de ajutor atunci cand e nevoie de ghidare pe drumul corect in viata.

Arhanghelul este considerat unul dintre cei sapte arhangheli primordiali si ajuta cu viziunile profetice, clarviziunea, precum si cu decodarea mesajlor din vise.

RAC

IESI IN SPATII EXTERIOARE    

Arhanghelul Jophiel : “Iesi afara, ia aer proaspat si conecteaza-te cu natura pentru a elibera stresul si a primi idei noi si creative divine.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jophiel :

“Conectarea cu natura te ajuta sa iti sincronizezi ritmul cu bataia pulsului universal. In acest fel, ritmul tau natural se imbunatateste si esti in locul potrivit si la momentul potrivit. A fi in natura iti improspateaza spiritul si iti creste nivelul de energie. Iesi afara in fiecare zi, chiar daca implica un efort din partea ta si indiferent de vreme. Observa frumusetea exteriorului in orice anotimp de manifestare a vietii. Simte ca esti parte din natura si ca esti la fel de frumos ca tot ce e frumos in exterior.”

Lucrul cu Arhanghelul Jophiel :

Numele lui inseamna “Frumusetea lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Jofiel are reprezentare feminina si ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice. Aduce frumusete si ordine in ganduri, case si birouri, inlatura energiile negative. Este considerat si patronul artistilor, intrucat aduce ghidare si iluminare in zona artistica.

Arhanghelul Jofiel ajuta la pastrarea unei energii curate si inalte la locul de munca si la mentinerea unor ganduri pozitive privind cariera. De asemenea, ii poti cere ajutorul daca ai nevoie de ghidare in alegerea drumului spiritual, daca ai nevoie de raspunsuri cu privire la experiente spirituale.

Jophiel te ajuta sa vezi frumos din tot si toate, inclusiv din tine. Jophiel stie ca atunci cand petreci timp constant in spatii deschise, esti curatat de energii joase si ai o viziune mult mai frumoasa asupra vietii. Cheama-l pe Jophiel sa iti usureze programul zilnic ca sa ai timp de iesit in afara. Planifica vacante in natura, muta-te in medii mai naturale, incepe gradinaritul la momentul potrivit sau doar conecteaza-te cu natura in orice mod care iti face placere.

LEU

AI RABDARE

Arhanghelul Jofiel : “Visele tale infloresc mult mai rapid decat realizezi. Totusi, ele au nevoie sa fie hranite si au nevoie de rabdare.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jofiel :

Este nevoie de timp pentru ca o samanta plantata sa strapunga pamantul si sa devina la maturitate o planta care face flori. Cu toate acestea, fiecare moment din ciclul de viata al unei plante poate aduce bucurie pentru cei care ii observa frumusetea. Tot la fel, si tu bucura-te si savureaza fiecare etapa din procesul implinirii viselor tale. Ia-o mai incet si simte recunostinta pentru ca fiecare etapa contribuie la a aduce manifestare palpabila. Observa lectiile si iubeste fiecare moment in care esti implicat pe drumul visului tau.

Lucrul cu Arhanghelul Jofiel :

Numele lui inseamna “Frumusetea lui Dumnezeu”. Jofiel ne ajuta sa experimentam mai multa gratie si pace in viata noastra, prin incetinirea ritmului si observarea frumusetii care deja ne inconjoara. Ne cere sa savuram si sa ne bucuram de fiecare moment in loc sa ne asociem fericirea unor vise viitoare implinite. Cheama pe Jofiel ori de cate ori te simti grabit, nerabdator, stresat sau nefericit. Iti va creste nivelul de constiinta si aprecierea pentru miracolele de fiecare zi. De asemenea, ii poti cere ajutorul daca ai nevoie de ghidare in alegerea drumului spiritual, daca ai nevoie de raspunsuri cu privire la experiente spirituale.

Arhanghelul Jofiel are reprezentare feminina si ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice. Aduce frumusete si ordine in ganduri, case si birouri, inlatura energiile negative. Este considerat si patronul artistilor, intrucat aduce ghidare si iluminare in zona artistica.

Aura lui Jofiel este un roz trandafiriu ce semnifica natura sa frumoasa si iubitoare. Cristalele roz inchis sunt asociate cu energia lui Jofiel. Oricand te afli in redecorari, reamenajari sau curatenii, cheama pe Jofiel sa te ajute. Este ca si cum ai avea propriul decorator spiritual de interior si consultant feng shui.

FECIOARA

MENTINE-TI CLARE PRIORITATILE

Arhanghelul Metatron : “Focuseaza-te acum pe cele mai inalte prioritati. Te voi ajuta sa fii organizat si motivat.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron :

Care este chemarea ta ? Ce iti face inima sa cante ? Cand te focusezi pe aceste directii, energia ta de bucurie creste si de acest fapt beneficiaza toata lumea. Asuma-ti cu responsabilitatea intregul program al zilei si petrece mai mult timp la proiectele si activitatile apropiate de inima ta. Fa alegeri care iti onoreaza prioritatile si iti sustine misiunea de viata.

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Este unul dintre Arhanghelii al caror nume nu se termina in “el” sau “il”. Nu se stie exact ce inseamna numele lui Metatron, insa se presupune ca ar fi “Ingerul Prezentei”. Metatron este unul din arhanghelii ce au avut viata pamanteasca exemplara inainte de a se inalta la Cer la statut de arhanghel (celalalt a fost Sandalphon).

Metatron a fost profetul si scribul Enoh, care s-a inaltat la Ceruri dupa ce a dus o viata plina de virtute si de slujire sfanta. El continua sa munceasca ca un scrib si sa tina evidentele divine. El ajuta oamenii sa aiba abilitati de organizare si evidente. Cand il chemi pe Metatron, el te sustine sa iti organizezi prioritatile.

Aura lui Metatron este un violet superb cu linii fine de culoarea verdelui marin. Cristalul aliniat energiei lui Metatron este turmalina pepene.

BALANTA

AI NEVOIE DE PACE, AI NEVOIE SA VEZI PACEA

Arhanghelul Chamuel : “Pacea vine din reamintirea faptului ca numai iubirea este reala.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Chamuel :

“Priveste mai adanc si dincolo de suprafata unei situatii si vezi adevarul, anume ca toata lumea implicata este un copil al lui Dumnezeu umplut cu iubire. Focusandu-te pe acest adevar, vei activa comportamente iubitoare si solutii. Desi aparentele par a fi diferite, ai incredere ca intelepciunea divina superioara se ocupa de tot. Iubirea este singura putere care exista si lumina sa straluceste si in cel mai gros intuneric. Mentine-ti intentia sa cauti exemple de manifestare a acestei lumini in tine si in altii si vei aduna mai multa lumina in mintea, inima, gandurile si viata ta. Aceasta cunoastere este fundamentul pacii in viata.”

Lucrul cu Arhanghelul Chamuel :

Numele lui inseamna “Cel care il vede pe Dumnezeu” sau “Cel care il cauta pe Dumnezeu”.

Chamuel este Arhanghelul iubirii pure, el ajuta la reinnoirea sau imbunatatirea relatiilor de cuplu, iar pe cei singuri ii ajuta sa-si gaseasca sufletul pereche. Daca ai probleme in relatii (fie ca este de cuplu, fie ca este cea cu copilul), cere ghidarea arhanghelului Chamuel.

Arhanghelul Chamuel te poate ajuta sa localizezi cariera sau slujba pe care o cautati. De asemenea, el te ajuta sa iti pastrezi linistea sufleteasca, scopul in viata, precum si sa gasesti obiectele pierdute.

Cand ai nevoie sa te simti mai calm, centrat si in pace, cheama pe Chamuel. El este responsabil cu instalarea oricarei forme de pace si in oricine. Este foarte bun, iubitor si dulce si iti va instala o stare placuta de bucurie atunci cand lucreaza cu tine. Sa stii ca Chamuel iti vede adevaratele calitati si te iubeste neconditionat.

SCORPION

BUCURA-TE ! PRIMESTI PROSPERITATE 

Arhanghelul Ariel : “Nevoile tale materiale sunt implinite pe masura ce tu iti urmezi intuitia si iti manifesti visele in realitate.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Ariel :

“Din cornul abundentei mele, iti torn prosperitate peste tine si peste viata ta si iti cer sa iti deschizi bratele ca sa primesti. Unele comori vor veni sub forma de idei briliante iar unele sub forma de oportunitati. Vom lucra impreuna sa iti realizezi cele mai indraznete vise si iti cer sa imi dai mie orice ingrijorare. Dumnezeu si cu mine te iubim foarte mult si suntem fericiti sa te ajutam in acest fel. Noi stim ca vei da din preaplinul tau si altora.”

Lucrul cu Arhanghelul Ariel :

Numele lui inseamna “Leul lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de Arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

Ariel este implicat in magia divina ceea ce inseamna manifestare instantanee a celei mai inalte vointe. Ariel te ajuta sa atragi orice suport pentru a-ti implini misiunea vietii. Sa stii ca este normal ca in aceste conditii miracolele sa apara in viata ta. Aura lui Ariel este de o nuanta pala de ro si daca porti sau folosesti cristalul roz quartz, inima ta se va deschide si mai mult spre iubirea magnifica a lui Ariel. Cere-i orice ai nevoie si te va ghida sa primesti.

SAGETATOR

Arhanghelul Raguel : “Noi, ingerii si arhanghelii, deschidem inimile pentru tine si pentru toti cei prezenti in viata ta. Discutiile si conflictele se vor rezolva.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel :

“Dorintele si rugaciunile tale pentru pace sufleteasca au fost auzite si iti sunt raspunse prin acest mesaj. Ti se cere sa iti asumi rolul in a se instala pacea in orice situatie in care este nevoie de ea in viata ta. Vizualizeaza pe toata lumea implicata (inclusiv tu) ca fiind cooperanti si cu mintea deschisa, chiar daca o anumita persoana nu este, de felul sau, asa. Ai incredere in ghidarea interioara pe care o primesti si sa stii ca schimbarile sunt uneori incomode dar necesare. Cere-mi sa te ajut cu orice aspect de relatii care au nevoie de vindecare. Sa stii ca toate relatiile au in ele, la baza, binecuvantari, lectii de crestere a sufletului si multa iubire, chiar daca par altfel. Ramai focusat asupra acestui adevar cat de mult posibil.”

Lucrul cu Arhanghelul Raguel :

Numele de Raguel inseamna “prietenul lui Dumnezeu” si rolul sau principal este sa creeze armonie si ordine in relatii. El are puterea de a rezolva dispute si este deseori numit si “Arhanghelul dreptatii si corectitudinii”. Daca te afli intr-o situatie conflictuala, cere-i lui Raguel sa actioneze ca mediator. El va veni cu solutii creative in care toata lumea are de castigat. El ne ajuta sa ne reamintim importanta relatiilor, atat romantice cat si personale – este important sa avem oameni buni in preajma noastra. Raguel este unul din ingerii justitiei si munceste indeaproape cu Mihail si Zadkiel ca sa rezolve situatii corect si pentru binele inalt al tuturor. Cheama-l in ajutor cand vrei sa creezi legaturi armonioase in orice relatie interumana.

CAPRICORN

AI NEVOIE ACUM SA NU UITI CINE ESTI DE FAPT

Arhanghelul Mihail  : “Tu esti un copil creativ, puternic si iubitor al lui Dumnezeu. Tu esti foarte iubit.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail :

“Tu esti facut dupa chipul si asemanarea Creatorului rau, deci tu intrupezi aspectele tuturor calitatilor sale. Lumina ta interioara divina este pura si stralucitoare in adevar si nu exista nicio greseala in creatia divina asupra ta. Nu te teme de propria ta putere, maretie sau intelepciune. Cand tu reusesti, ii inspiri pe altii. Cand tu iti schimbi viata ca sa fie mai aliniata cu interesele tale, ii inspiri pe altii. Fii puternic ! Fii magnific ! Acesta esti tu !”

Lucrul cu Arhanghelul Mihail :

Numele lui inseamna “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care seamana cu Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail este primul inger creat de Dumnezeu, liderul Arhanghelilor si responsabil cu protectia, curajul, puterea, adevarul si integritatea. El ne elibereaza de indoiala si teama, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Scopul sau este de a elibera pamantul si locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie in flacari pe care o foloseste pentru a elibera oamenii de Satana si alte entitati negative. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare albastra sau purpurie. Ii poti cere ajutorul atunci cand te simti slab, lipsit de motivatie si dedicatie, cand ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie si vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajuta sa iti ridici stima si valoarea de sine.

Mihail intrupeaza toate calitatile Creatorului de iubire, putere, si credinta nestramutata. Atunci cand il chemi pe Mihail, iti trezesti si in tine si iti amplifici aceleasi calitati.

Cere-i lui Mihail sa vina in visele tale si sa iti curete fricile care te blocheaza de la a te bucura din plin de viata ta si darurile tale. Mihail lucreaza bine cand dormim pentru ca atunci suntem cel mai receptivi si deschisi.

VARSATOR

PRIMESTI SEMNE DIVINE CA SA ITI INTELEGI SPIRITUAL VIATA 

Arhanghelul Raziel : “Iti aduc informatii si simboluri spirituale si te ajut sa intelegi adevaruri spirituale din viata ta.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raziel :

“Nivelul tau spiritual creste la un alt nivel pe masura ca iti deschizi ochii la noi moduri de a privi viata. Mentine-ti mintea deschisa si da drumul gandirii limitative si iluziilor. Fii atent la semne – la informatie care vine la tine de trei ori sau de mai multe ori. Observa semnele geometrice si simbolurile care sunt in vecinatatea ta fizica. Sa stii ca o crestere de constiinta si de nivel spiritual poate duce in mod firesc la o schimbare de relatii si de obiective de cariera sau loc de munca. Te voi ghida prin aceste schimbari pentru ca viata ta sa oglindeasca interiorul tau frumos.”

Lucrul cu Arhanghelul Raziel :

Numele lui inseamna “Secretele lui Dumnezeu”

Arhanghelul Raziel vindeca blocajele spirituale si psihice si ajuta la interpretarea viselor si a amintirilor din vietile anterioare. Se spune ca Raziel sta atat de aproape de scaunul lui Dumnezeu, incat aude toate secretele universului, secrete pe care le-a mentionat in cartea “Cartea arhanghelului Raziel”. El ar fi dat aceasta carte lui Adam in momentul in care a fost alungat din Gradina Raiului, dar si lui Noe, in timp ce construia arca, precum si profetului Enoh, devenit Metatron.

Fiind magicianul si alchimistul din taramul arhanghelilor, Raziel ne ajuta sa intelegem idei care sfideaza logica normala. El extinde si provoaca gandirea de zi de zi in moduri care au efecte vindecatoare. Daca esti insetat dupa intelegeri profunde spirituale, cere-i lui Raziel sa intre in visele tale. Sufletul tau va calatori in somn alaturi de el in Sali de clasa unde va intelege adevaruri si secrete. La trezire, poate ca nu vei tine minte totalmente ce ai invatat, totusi toata cunoasterea este impregnata in subconstient de unde te ghideaza in fiecare zi.

PESTI

IA-TI PUTEREA INAPOI   

Arhanghelul Raziel : “Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu si intentia pentru a manifesta binecuvantari in viata ta.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raziel :

“Tu esti un astru divin : un intelept, un prea luminat preot/preoteasa, o salvie, un vrajitor si un manifestator suprem. Acum este momentul sa iti aduni toata puterea spirituala si sa iti pui autoritatea in actiune. Transforma iubitor si ferm intentiile in realitate. Spune rugaciuni despre intentiile tale si cere ghidare si semne pentru a-ti modela manifestarile la cel mai inalt nivel.”

Lucrul cu Arhanghelul Raziel :

Numele lui inseamna “Secretele lui Dumnezeu”

Arhanghelul Raziel vindeca blocajele spirituale si psihice si ajuta la interpretarea viselor si a amintirilor din vietile anterioare. Se spune ca Raziel sta atat de aproape de scaunul lui Dumnezeu, incat aude toate secretele universului, secrete pe care le-a mentionat in cartea “Cartea arhanghelului Raziel”. El ar fi dat aceasta carte lui Adam in momentul in care a fost alungat din Gradina Raiului, dar si lui Noe, in timp ce construia arca, precum si profetului Enoh, devenit Metatron.

Raziel te va ajuta sa intelegi ideile ezoterice spirituale si sa le aplici in mod practic. Cheama-l pe Raziel sa te asiste in munca ta de alchimie si sa iti transformi ideile in aur.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend