Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop WEEKEND special 30 august-1 septembrie 2019, cu 5 planete plus Luna Noua Neagra in Fecioara!

Publicat

in

Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019, un final de vara in surle si trambite, in care exista un context unic oferit de Cosmos : 5 planete sunt “inghesuite” in semnul de pamant Fecioara si 8 planete din 10 sunt in semne de pamant. Mesaj puternic adus la final de vara si inceput de toamna de la zodiile de pamant !

Venus cu al sau amor si bani, Marte razboinicul, energicul si facatorul de actiuni, Mercur cu a sa gandire si comunicare, Soarele care ne defineste energia si personalitatea si Luna care acum este Noua si Neagra si semnifica femininatea, emotiile si subconstientul nostru – toate sunt acum in Fecioara.

Luna Noua de vineri 30 august este cea de-a doua Luna Noua a lunii august, fapt pentru care specialistii o numesc Luna Noua Neagra.

Asemenea evenimente in care au loc 2 Luni Noi intr-o luna se intampla o data la 29 luni.

Toata lumea stie ca Fecioara, zodia gazda a Lunii Noi, este incredibil de eficienta, saritoare, de mare baza, organizata ca nimeni alta, orientata pe detalii si care are tendinta de a fi buna, empatica si generoasa. Aceste caracteristici de ochi de vultur perfectionist vor fi prezente in fiecare dintre noi pentru ca suntem in plin sezon al Fecioarei, insa vor fi temperate de o dorinta sincera de a ajuta si a crea o diferenta pozitiva.

De aceea, Luna Noua in Fecioara este o perioada ideala de a ne pune treburile in ordine perfecta si ne da unda verde sa ne plantam semintele unor noi inceputuri in domeniile patronate de Fecioara : munca, sanatate si serviciul indreptat spre altii, spun astrologii.

Daca te-ai zbatut in relatiile tale in ultimul timp, aceasta Luna Noua te va ajuta sa imblanzesti lucrurile si sa gasesti o noua cale. Sigur, e nevoie de participarea amandurora, insa sa stii ca Universul este de partea ta daca iti doresti o intarire a relatiilor.

Exista multa energie legata de aceasta Luna Noua dupa cum se vede, dar toata curge ARMONIOS si ne ofera un mod minunat de a integra aceste energii de vibratie inalta. Pune-ti acum o intentie clara sau fa o actiune cat de mica sub aceasta Luna Noua ca sa aduci la viata aceasta energie.

Cosmosul ne da energii dar noi suntem cei care trebuie sa o primim si sa o integram in vietile noastre. Energia exista ca potential doar daca pasim in fata si profitam de ea.

Cat timp Luna este in Fecioara, este timpul sa te organizezi. Fecioara este harnicul si muncitorul zodiacului, cel ce se focuseaza pe detalii ca sa faca totul exact asa cum este cel mai bine posibil. Motivatia Fecioarei este aceea de a servi oamenii si viata pentru binele inalt al tuturor. Cu Luna in Fecioara este un timp al modestiei si de a oferi o mana de ajutor din spatele scenei.

Luna in Fecioara ne cere sa recunoastem unde trebuie sa ne imbunatatim abilitatile si la ce suntem buni cu adevarat din ce facem. Recunoscandu-ne talentele, le putem pune foarte bine in slujba altora. La munca este util sa treci prin rolurile fiecaruia, facand modificarile necesare pentru ca toate calitatile fiecaruia sa fie puse perfect in folosinta. La fel si acasa, este important sa te uiti la rutine si la cum functioneaza gospodaria ca un intreg. Este un timp perfect pentru curatenie sau sa faci lucruri minutioase amanate.

Uneori, Luna in Fecioara ne impinge sa fim capriciosi si cu toane atunci cand lucrurile nu ies asa cum le-ai planificat. Iritarea poate da pe afara precum bulele de sampanie daca lucrurile nu sunt organizate cum trebuie. Rezista nevoii imperioase de a fi un carcotitor si focuseaza-te mai bine pe a fi eficient in ce faci.

Fecioara este semn mutabil ceea ce inseamna ca se adapteaza in functie de mediu. Uneori este nevoie sa te flexezi un pic mai mult ca sa te potrivesti cu toata lumea.

Aceasta Luna in Fecioara ii poate, din pacate, stimula pe cei ce au inclinatia naturala sa fie critici cu sine sau cu altii. Tine minte sa fii bun, bland, tolerant, intelegator si iubitor cu tine si la fel cu ceilalti.

Ce poti face cu eficienta cand Luna este in Fecioara :

Fa curatenie in dulapuri / gateste mancaruri sanatoase / incepe o dieta / du-te sa alergi sau sa mergi pe jos alert / organizeaza-ti mai eficient locuinta / fa curat la birou / bea multa apa / incepe un obicei pozitiv / da o mana de ajutor / pune-ti la punct mai bine talentele

Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In acest weekend, alinierea de planete in zodia Fecioarei iti vorbeste despre impecabila ta dedicare spre sanatate. Foloseste-ti aceasta energie ca sa iti vezi corpul ca pe un templu, sa faci sport, sa muncesti in aer liber. Simte-te sanatos in trupul tau, intretine aceasta stare si astfel vei oferi si altora exemplul si energia de a-si implini idealurile. Se poate intampla un eveniment in zona ta de munca acum, mai ales daca ai activitate ce implica ajutorarea si servirea animalelor de orice fel unde vei avea succes. Se poate intampla in varii forme. Dar si daca muncesti in alte domenii, spre exemplu marketingul, un animal sau un simbol de animal iti poate servi drept surogat. Daca muncesti in profesii de sanatate sau sport, interactiunea cu un animal de companie poate fi de mare folos clientilor sau pacientilor.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In acest weekend special cu multe planete in zodii de pamant, viata ta creativa va interactiona puternic cu copiii si vei avea o relatie sanatoasa cu toate aspectele naturii. Viziunea ta cu picioarele pe pamant asupra vietii si relatia ta foarte personala cu frumusetea sa iti permite sa ai un mod special de a te conecta cu altii. Ghideaza oamenii sa gaseasca si ei bucurie in a hrani viata si planeta. Tu recunosti ca bogatia vine in toate formele, deci cu cat mergi mai mult spre tot ce curge natural spre tine, cu atat mai bine intelegi procesul. Focuseaza-te pe acest proces natural ca sa primesti mai multa iubire si abundenta. Recunoaste-l si imbratiseaza-l. Poti aduce mult succes practic si celor pe care ii iubesti, deasemenea.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pe durata acestui weekend puternic, totul se va centra in jurul locului unde stai, fie ca e vorba de actuala adresa, orasul tau sau planeta ta. Este un timp special in care iti descoperi centrul si echilibrul in conditiile in care diverse conexiuni din viata ta ti se pot parea coplesitoare. Partenerul tau se va bucura de tot ce ai frumos in tine si impartesti cu el/ea cu entuziasm. Poti aranja unele placeri minunate pentru copii si oamenii dragi, fie o petrecere fie altceva creativ si placut. Daca te simti coplesit de prea multe ganduri care par a veni de nicaieri, ele vin din adancul tau, sorteaza-le si vei fi uimit de viziunile pe care le vei descoperi. Ele vor crea o diferenta in lumea si viata ta.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cancer-759378_1920

Limbajul tau intelept este puterea ta uluitoare in acest weekend puternic. Relatiile cu fratii si surorile sunt bune si puteti colabora la ceva ce este benefic intregii familii. Munceste intr-o maniera focusata si practica pentru a aduce la viata aceste idei marete. Cand inspiratia ti se poate parea uneori confuzanta, revino la baza ta spirituala pentru claritate. Vei gasi idei grozave pe masura ce iti faci drum printre inspiratiile primite de la prieteni sau alte contacte sociale. Poate ca partenerii au fost asa de intensi, chiar obsesivi si asta a fost o provocare pentru tine. Vorbeste-te cu putere si cu dragoste si vei vedea cum se relaxeaza si lumineaza, iar tu te poti concentra pe scopurile pe care le ai. Pana la urma, aceste procese creaza intelepciune si vindecare pentru toti.

LEU (24 iulie – 23 august)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lion-759374_1920

Tine de oricare plan de familie sau de casa ti-ai facut pentru weekend si nu te lasa dezarmat de parerea altcuiva. Fiecare om are cate o opinie despre ce ar trebui sau nu ar trebui sa faci, dar nimeni nu merge concret in pantofii tai. In acest weekend, chiar si opiniile partenerului pot fi total pe dinafara ta. Nu este nicio decizie pe care sa o iei care sa ii multumeasca pe toti, deci cel mai bine este sa mergi pe mana ta, pe instinctul tau. Vei vedea ca astfel te vei alege cu cea mai buna stabilitate si confort pe termen lung.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -virgin-759376_1920

Lumea este a ta acum si ai castigat pe drept aceasta situatie. Relatiile tale romantice pot fi mai intense decat ai dori. Ele chiar te ajuta sa atingi un nou prag spiritual din viata ta. Vrei sa ai parte de o viata mai buna intr-o lume mai b una si ai toate instrumentele la indemana iar ceilalti adora asta la tine. Doar constientizeaza ca nu trebuie sa fii perfect, nimeni nu este. Ai putea participa lao discutie despre a fi generos in care persoana sa fie confuze ce inseamna asta cu adevarat. Tu insa realizeaza ca ai multe talente si idei inovatoare, sunt reale, puternice si irezistibile. Pune-le in slujba unei creatii pentru binele altora, spre ceva ce oamenii au nevoie.

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horizontal-759380_1920

Partea ascunsa din psihicul tau poate fi coplesitoare in acest weekend special. Tu simti ca viata de acasa trece printr-o transformare din care vei beneficia in viitor, dar deocamdata ti se pare un pic infricosator ca fundatia ta actuala poate fi sub amenintare. Este greu de vazut ca vei fi absolut bine dupa ce vei fi trecut prin acest portal spre o noua viata pe care o vei adora. Elimina-ti fricile ca sa fii inspirat de adevar in mijlocul acestor schimbari. Un partener iti va oferi sfaturi blande si vindecatoare. Accepta-le gandurile pozitive. Cuvintele tale sunt puternice iar viziunea ta pozitiva despre lume ii inspira si pe altii. Esti dedicat relatiilor la toate nivelurile si esti conectat cu foarte multa lume. Vorbeste despre puterea iubirii in orice fel de relatii si cineva va auzi care are nevoie sa auda. Asa se vindeca lumea.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - scorpio-759377_1920

In acest weekend special, ideile tale inspirate de cariera au nevoie sa fie in acord cu viziunile tale legale sau politice in care traiesti. Exista beneficii financiare la aceasta etapa. Talentele tale inspirate isi gasesc sustinere concrete. Acum e o buna perioada sa iesi spre mai multi prieteni, evenimente in comunitate sau social media. Daca esti atent sa fii meticulos cu cuvintele tale si accepti comentarii, iti poti aduna multa putere. Da, sunt multe situatii si persoane de care trebuie sa te protejezi si sa iti si protejezi ideile, insa daca reusesti sa te ocupi de asta, poti depasi aceasta problema curenta a multora si atinge succesul. Un Scorpion e constient de pericole si stie sa le gestioneze. Poti avea beneficii ajutandu-i pe cei care te apreciaza.

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - contactors-759373_1920

Cariera ta si imaginea publica iti solicita sa te ocupi de ele in acest weekend special. Este un bun moment sa te concentrezi mai bine pe aspectele tale creative. Orice produci nu trebuie neaparat definit ca arta. Daca vrei sa creezi, de exemplu, un sistem educational sau un mediu mai sanatos si regenerator pentru munca, sta in puterea ta sa incepi. Tu ai multe bogatii accesibile si multe vin din sursa ta spirituala. Daca esti implicat cu oamenii potriviti, ideile tale generoase si pline de energie iti vor da de mancare ani buni. Imagineaza-ti un viitor in care iti vei atinge idealurile fara griji. Daca ai deja viziunea pentru viitor, este tot ce ai nevoie acum.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -capricorn-759379_1920

Acest weekend special iti ofera o perioada minunata pentru calatorii sau studii inspirationale. Orice ai planificat, te asteapta o noua cunoastere pentru ca esti deschis spre noi zone de viata care sa te expandeze mai mult. Ideile tale inovatoare au putere daca le comunici precis si realist. Nu exagera pentru ca obtii efect opus, deci mentine totul real. Arata-le si altora ca ideile tale creative le sunt si lor de folos. Si viata ta amoroasa poate cunoaste clipe de entuziasm. Abilitatea ta noua de a comunica exact ce vrei iti poate aduce mai multa satisfactie tie si partenerului. Dragostea spirituala straluceste deasupra ta si te incanta.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - aquarius-759383_1920

In acest weekend special, pari a fi coplesit de multe idei fie despre sexualitatea ta fie despre mortalitatea ta, nu intr-un sens morbid si dominant ci prin intelegerea ciclurilor de viata si cat de puternice sunt ele in emotiile si motivatiile oamenilor. Varsatorii au un loc unic in acest proces, folosind aceste energii in moduri inovatoare. Schimbari in viata ta acasa si de familie par a se intampla repede. Nu iti permite sa fii prea sufocat de ce se intampla. Ramai cu picioarele pe pamant si adapteaza-te acestor schimbari in timp ce ramai onest fata de tine. Prietenii si evenimentele sociale iti vor activa emotii spirituale. Bucura-te de un ritm mai lejer si calatoreste daca aceasta optiune exista pentru tine acum. Ai grija sa nu cheltui in plus. Poti sa te simti bine si fara mari sacrificii financiare.

PESTI (20 februarie – 20 martie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -fish-759384_1920

Persoana iubita pare sa ia foc in acest weekend special. Poti sa te lasi si tu cuprins de energia sau creativitatea unui iubit sau partener. Tu oricum poti fi sursa de inspiratie in amor pentru altii, deci tot ce ai de facut este sa te exprimi. Exista un sentiment karmic pe care il ai cand te intalnesti cu unii oameni acum, ti se pare ca ii stii de candva. Se prea poate si sa simti dorinta sa revii asupra unei vechi iubiri sau proiect. Gandeste-te mai bine inainte de a actiona. Daca munca iti pare coplesitoare acum, foloseste weekendul pentru a te echilibra. Sunt destule oportunitati la orizont iar prietenii sau un grup de care apartii te pot energiza din plin.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend