Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop weekend dragoste 23-25 august 2019: INTALNIRE DE GRAD ZERO IN AMOR

Publicat

in

Pe 24 august 2019, cele doua planete care patroneaza energia iubirii si a relatiilor amoroase in astrologie, Marte si Venus, ambele aflate in Fecioara acum, sunt in conjunctie iar acesta este un eveniment! Ele se intalnesc in conjunctie o data la doi ani, dand startul reinceperii un nou ciclu pentru relatiile noastre. Venus in conjunctie cu Marte este cel mai romantic, sexy si pasional aspect astral care poate exista ! Este combinatia seducatoarei cu a cavalerului in armura si va balansa libidoul pentru ca Marte o va incita pe Venus la actiune amoroasa in timp ce Venus va calma din energia cruda si impulsiva sexuala a lui Marte. Este exact energia care duce la crearea unei noi vieti !

Conjunctia este un aspect astral pozitiv in care cele doua planete isi unesc energiile si calitatile si reprezinta apropierea lor foarte mult in timp ce ambele sunt in aceeasi zodie, cum e acum cazul lui Venus si Marte in Fecioara.

Venus si Marte sunt ca doi poli opusi ai unui magnet care se atrag si ca rezultat al pasiunii lor, ceva nou prinde viata. Fie ca e o noua viata, o noua relatie sau un nou proiect creativ, aceasta conjunctie este forta cosmica ce ne impinge puternic inainte pe aceste planuri !

Prin cele doua, va avea loc acum o schimbare energetica majora pentru iubire si creativitate, cu Venus – ce reprezinta aspectul nostru feminin in amor, senzualitatea, frumusetea, armonia – mana in mana cu Marte – ce reprezinta aspectul masculin, energia primara sexuala patimasa. Exista mult erotism, gelozie, posesivitate si manifestare amoroasa cu ocazia acestei conjunctii !

Daca relatiile ti s-au destramat, te poti astepta sa vezi ca sunteti din nou pe aceeasi lungime de unda. Daca ai avut probleme de comunicare in cuplu, poti observa cum partenerul te intelege in sfarsit si chiar simte ca tine. Daca ai crezut ca vei ramane singur(a) pentru totdeauna, acum e timpul in care potentiali parteneri pot aparea in viata ta, fiind mult mai dispusi sa iti primeasca energia si sa te gaseasca atractiv(a). Si cum altfel, atunci cand energia lui Marte se imbina cu energia lui Venus, deci masculinul cu femininul ?

Conjunctia dintre Venus si Marte are un efect profund in relatii iar pasiunile vor fi foarte puternice.

Apare o nevoie intensa pentru dragoste si afectiune iar relatiile si gandul la ele, indiferent in ce etapa ai fi in amor, iti pot ocupa absolut tot timpul fizic si mintal. Esti mult mai senzual, mai sexy si emani acel aer care te poate face irezistibil pe plan sexual. Chemarea sexuala este intensa, primara chiar si nevoia pentru relatii intime la o asemenea intensitate poate cauza frictiuni in cuplu, atentie.

Nivelul de intensitate poate fi prea mult de dus de catre un partener, deci e nevoie de echilibru pentru a nu avea probleme in casnicii. Da, poti gasi un nou partener mai usor gratie sex appealului mare si atractivitatii magnetice degajate de aceasta energie. Flirtul va fi foarte placut dar trebuie sa ramai constient de efectele asupra unui partener actual daca doresti sa mentii acea relatie de lunga durata.

Abilitatea de a atrage alti oameni ne face sa fim mai populari in medii sociale si cu oricine in general. Foloseste aceasta energie nu doar in amor ci si in cariera, ca sa fii privit cat mai bine si sa iti cresti sansele unei bune pozitii si unor remuneratii viitoare bune. Oricum, ni se ofera o perioada ideala de a ne face noi prieteni si cunostinte pe plan social.

Vom gasi si foarte mare satisfactie in orice activitate creativa. Este un timp bun sa incepem orice munca artistica ce combina fizicul si emotionalul cum ar fi dansul sau sculptura. Chiar si munca de rutina va fi mult mai placuta acum pentru ca ai driverul si nevoia creativa de a face orice sa arate cat mai bine. E si un timp excelent sa gazduiesti sau participi la petreceri.

Din acest motiv, ne putem simti mai inventivi si creativi in feluri in care nu eram inainte. Daca ai avut blocaje creative, o data cu acest aliniament benefic vei putea cunoaste o deblocare ; deschide-ti mintea si spiritul pentru ca aceste energii sa curga prin tine si sa te inspire !

Daca simti ca ai avut prea mult dintr-o energie, acum este momentul unei reechilibrari. Daca ai nevoie de energie feminina, asculta-ti intuitia si petrece timp privind luna si admirand frumusetea ei, incarcandu-te de mesajele ei subtile. Daca ai nevoie de mai multa energie masculina, fa-ti o lista de obiective si ocupa-te sa fie toate facute, impamanteaza-te si fa exercitii fizice de putere. Cele doua energii in echilibru ne sunt in mod egal accesibile pentru a fi in perfecta balanta interioara. Doar din starea de echilibru putem gasi si intretine iubirea cu o alta persoana !

Cum impacteaza zodiile Venus si Marte in conjunctie in Fecioara?

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai mare eveniment pentru iubirea ta este intrarea lui Venus in Fecioara intre 21 august si 14 septembrie. Dragostea ta va inflori atunci cand tu ai o abordare umila, smerita si esti dornic sa ajuti si din contra, iti faci rau in amoe daca analizezi in exces relatia sau permiti asteptarilor tale sa te conduca. Intalnirea lui Venus cea senzuala cu Marte cel pasional in acest week-end va duce la pasiuni clocotitoare. Fii doar pe faza pentru ca Luna este in Gemeni unde nu da o stare foarte compatibila acestei energii si iti poate rostogoli unele planuri senzuale.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bull-759381_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus va circula in Fecioara si prin sectorul tau de romantism si recreere deci deschide-ti inima si lasa dragostea sa intre. Este inutil de precizat ca este un timp ideal pentru escapade romantice sau pentru o serie de activitati comune cu persoana iubita. Daca esti singur, evenimente distractive sau reuniuni cu prietenii iti pot aduce iubirea potentiala. Fii doar foarte constient sa comunici clar tot ce ai de spus.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -twins-759375_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus calatoreste prin Fecioara si in sectorul tau domestic si te va inspira sa iti imparti casa cu persoana pe care o iubesti sau sa gasesti iubirea in preajma activitatilor de orice natura ce implica domiciliul. Astfel, poti fi o minunata gazda pentru prieteni si cunostinte iar clipele intime cu o persoana iubita te vor incanta din cale afara. Intalnirea dintre Venus si Marte iti ofera timp excelent pentru orice forma de distractie dar trebuie sa iti mentii echilibrul emotional si pasional, exista riscul sa exagerezi cu pasiunea.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cancer-759378_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus este in Fecioara si tot ce vei vorbi te va face o persoana irezistibila pentru ca acest tranzit este in zona intelectului tau. Lasa-ti poetul si artistul interior sa straluceasca, umoristul din tine sau desteptul din tine sa cucereasca in amor partenerul sau sa iti gaseasca o noua iubire. Cineva special poate intra in orbita ta si prin online, prin cursuri deci nu fii rusinos, deschide-te si exprima-te. Fii totusi atent ca pasiunea amoroasa data de intalnirea dintre Venus si Marte sa nu te indemne sa fii prea cheltuitor pentru ca Luna este in Gemeni in week-end.

LEU (24 iulie – 23 august)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lion-759374_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus este in Fecioara si in sectorul tau despre bani si iti va scoate la iveala partea ta practica si cu picioarele pe pamant in ceea ce iti priveste relatiile. Esti atras de oameni care sunt onesti, senzuali si cu capul pe umeri. Poate ca nu vor fi cei mai sexy si entuziasti parteneri posibili dar pentru tine acum este ceva bun si chiar aceste trasaturi ale lor sa iti incite pasiunea. Tu ai oricum destul entuziasm in viata fara sa mai adaugi si o nebunie in amor in acest mix. Atentie in acest week-end pentru ca, pe fondul intalnirii de grad zero pasional Venus Marte, Luna e in Gemeni si poate duce socializarea pe cote salbatic de intense.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -virgin-759376_1920

Venus este in zodia ta pana pe 14 septembrie si iti creste puterile de atractie din cale afara. O data cu intalnirea sa cu pasionalul Marte din week-end, tu vei ca un adevarat magnet si vei genera scantei masive in relatii. Mai mult, Soarele intra si el in  zodia ta si iti reintaresti increderea in tine. Este in regula sa consideri ca esti in carti cu romantismul. La ce va fi nevoie sa fii atent este ca stresul profesional sa nu iti strice apetitul pentru amor si distractie. Trebuie sa ai claritate ce vrei de fapt.

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horizontal-759380_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus va calatori prin Fecioara si in sectorul tau despre lumea subconstienta si iti poate trezi amintirile despre o veche relatie. Poti chiar sa ai fantezii despre aceasta persoana cum poate ai cunoscut-o intr-o alta viata, cum ar fi fost daca… O data cu intalnirea lui Venus cu Marte esti incurajat sa dai drumul oricaror sentimente negative pe care le mai porti din experiente trecute. Daca cineva inca se afla in mintea ta, da drumul total trecutului ca sa poti crea spatiu pentru un nou start dupa un final clar si definitiv.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - scorpio-759377_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus calatoreste prin Fecioara si in sectorul tau social si iti va aduce si sustine dragostea prin intermediul prieteniilor tale. Impartaseste-ti sentimentele, ideile si experientele cu amicii tai si fa-ti noi contacte ce iti aduc bucurii si poate oportunitati romantice. O data cu intalnirea lui Venus cu sexy pasionalul Marte, poti usor sa cuceresti inima unui admirator in timpul unor activitati focusate pe crestere personala sau ajutarea celor in nevoie. Daca ai pereche, socializati impreuna si vi se va energiza conexiunea. In orice caz, fii atent si constient sa iti mentii asteptarile sub control realist in week-end.

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - contactors-759373_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus calatoreste prin Fecioara si prin zona carierei si tu ai toate motivele si ocaziile sa combini afacerile cu placerile. O data cu intalnirea dintre Venus si Marte, poti avea parte de noi inceputuri prin oportunitati in cariera in special daca ai de-a face cu persoane care iti sunt familiare si cu care iti poti manifesta abilitatile. Si relationarea de orice fel iti poate aduce schimbarea de la simple cunostinte spre potentiali parteneri de amor. Cu alte cuvinte, daca cauti iubirea, uita-te dupa ea in medii legate de munca ta. Pasiunea va creste si mai mult in week-end si fii pe faza pentru ca Luna este in Gemeni si poate provoca un oarecare haos in relatii daca nu esti in echilibru.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -capricorn-759379_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus calatoreste prin Fecioara si tu vei avea claritate ce poate sa insemne iubirea in viata ta daca alegi sa iti deschizi inima. Vei incepe sa vezi ce e mai bun atat in straini cat si in cei dragi. Drept rezultat, pozitivitatea iti aduce oameni pozitivi in viata, inclusiv un admirator care este in rezonanta cu inima si sufletul tau. Daca timpul va fi potrivit, o asemenea intalnire va avea loc, insa o data cu intalnirea lui Venus cu Marte, gratie pasiunii crescute si a creativitatii la cote inalte, tu ai de vizualizat cu incredere ce iti doresti si asta va pregati terenul sa atragi iubirea.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - aquarius-759383_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus calatoreste prin Fecioara si tie ti se poate transforma complet atitudinea despre amor. O data cu intalnirea lui Venus cu Marte, in principal tu trebuie sa dai drumul acelor emotii si credinte care iti blocheaza intimitatea adevarata si sa iti eliberezi inima de ele. Nu sunt cele mai sociabile zile pentru tine, intrucat a fi singur reflectand la viata ta interioara va fi parte din proces. Un prieten apropiat iti poate fi alaturi ca si confident. Daca esti in cuplu, daca iti relevi adancimea sentimentelor vei duce intimitatea la un nou nivel.

PESTI (20 februarie – 20 martie)

horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -fish-759384_1920

Pana pe 14 septembrie, Venus calatoreste prin Fecioara in sectorul tau de parteneriate, deci pregateste-te pentru experiente comune cu persoana iubita. Iar o data cu intalnirea dintre Venus si Marte, interactiunile pline de sens cu aceasta persoana va va adanci relatia dar iti va ilumina si felul in care te simti atunci cand iti scoti la lumina sufletul. Daca cauti dragostea, vei fi atras de oameni care sunt oglinzi pentru aspecte din viata ta interioara, deci focuseaza-te pe pozitiv si vor veni spre tine oameni care sunt exact ca tine.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend