Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CAZ PENIBIL, UNIC ÎN ROMÂNIA! Au botezat o sală de operaţii dintr-un Spital cu numele unui deputat penal,  acum un bazin de înot s-ar putea numi Mircea Drăghici

Publicat

in

– Ideea ar aparţine primarului Panţurescu, ca şi în cazul Sălii de Operaţii de la Spital care poartă, din 2014, numele deputatului penal

Culmea penibilului în judeţul Argeş, în fapt un caz unic în România ! Potrivit surselor noastre, deputatul penal Mircea Drăghici, prietenul, îndrumătorul şi protectorul primarului Panţurescu, a venit cu aproape doua săptămâni în urmă în vizită la scumpul si tot amânatul Bazin de Înot din Curtea de Argeş. Motivul ar fi fost acela de a domoli un conflict iscat după ce firma care s-a ocupat de racordarea la gaze a bazinului – ghiciţi a cui e firma – a cam încurcat ţevile dar banii i-a incasat. Sursa noastra ne-a dezvaluit ca, la un moment dat, intr-un moment de pupincurism maxim, primarul Panţurescu a propus ca noul Bazin de Înot să poarte numele protectorului şi idolului său, deputatul penal Mircea Drăghici. Nu ştim dacă Drăghici a apaludat ideea, cert este ca primarul Panţurescu nu se află la prima mostra de slugărnicie făţişă.

La Spitalul Curtea de Argeş, exista Sala de operaţii “Mircea Drăghici”, tot ideea lui Panţurescu

Puţină lume mai ştie că, în octombrie 2014, o sală de operaţii din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeş, a fost botezată oficial, intr-un cadru festiv, Sala ” Mircea Drăghici “. Tâmpenia i-a aparţinut, ce sa vezi, tot lui Constantin Panurescu, cel care era consilier local dar , mai ales, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal. La acel moment, apele erau cam tulburi in PSD-ul local, Drăghici era pe cai mari alături de premierul Ponta iar lui Panţurescu i se propusese de catre deputatul penal să ocupe un post imaginar in Guvern sau, în cel mai rău caz, să fie candidatul partidului la primăria Curtea de Argeş.

La Spitalul din Curtea de Argeș, chiar premierul a vizitat sala de operații ce poartă numele deputatului Mircea Drăghici

După botezul oficial a urmat, imediat, şi vizita cu tam-tam a premierului de atunci, Victor Ponta, prieten la catarama cu Draghici. Puţina presă aflată în slujba cetăţeanului, nu a partidului, inclusiv, ziarul nostru, a relatat atunci că cea mai spumoasă și totodată penibilă secvență a vizitei de la Curtea de Argeș a fost aceea de la spitalul municipal. Aici, premierul Ponta și cei doi vicepremieri, Liviu Dragnea și Daniel Constantin, au fost ”abil” ghidonați să ia cunoștință cu sala de operații ce poartă numele deputatului Mircea Drăghici. Inutil să mai vorbim de grimasa de atunci a lui Victor Ponta, care a realizat că venise la Curtea de Argeș nu pentru campania sa electorală la preşedinţia României, ci la cea a lui Mircea Draghici, în calitate de ctitor și întemeietor de săli de operații, unde, cu siguranță. Aşadar Panţurescu Botezătorul, l-a făcut pe Mircea Draghici ctitor de Săli de Operaţii şi, potrivit surselor, ar mai vrea sa îl faca şi ctitor de Bazine de Înot. Ce spuneţi, este buna ideea lui Panţurescu ca Bazinul de Înot să poarte, precum Sala de Operaţii, numele lui Mircea Drghici ?

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend