Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop pe 9 ani. Ce ne rezervă viitorul

Publicat

in

Iată ce rezervă următorii 9 ani tuturor zodiilor . Cifra magică promite schimbăr dramatice și o etapă lungă plină de transformări uimitoare. Primele semne majore se vor vedea chiar la începutul anului 2020 și nativii multor zodii vor simți că viața li se transformă.

HOROSCOP pe 9 ani. Schimbări dramatice până 2028

BERBEC

Se anunta schimbari majore din punct de vedere profesional. S-ar putea sa iti schimbi complet optica in privinta talentelor tale neslefuite, mai ales daca esti nascut in perioada 6.04-14.04. Daca nu esti casatorit, anul acesta poate fi perfect pentru un astfel de pas. Munca pe care in urmatorii doi ani se va vedea in buzunare abia prin 2020, anul de gratie pentru tine din punct de vedere financiar. In 2021 iti vei petrece timpul calatorind si distrandu-te, revenind la latura ta entuziasta, usor nepasatoare, hipiota. Intre 2023 si 2025 cresc veniturile si e posibil sa mostenesti ceva important de la o ruda care te paraseste.

TAUR

Nu ti-ai propus pana acum sa calatoresti? Poate ca a venit timpul sa iti faci planuri in acest an. Sfarsitul anului iti aduce o serie de oportunitati de a te muta afara, unde poti obtine un job bine platit. Daca nu profiti de aceasta ocazie pana cel tarziu in luna februarie 2019, o astfel de sansa va aparea din nou abia in 2021. Prin 2023, s-ar putea sa cunosti celebritatea. E posibil sa te lansezi intr-un proiect de scara nationala sau chiar continentala.

GEMENI

Experientele pozitive in dragoste si cariera se opresc in 2019. De la jumatatea acestui an se prevad o serie de schimbari de paradigma. Daca pana in 2019 inca mai merge nevoia de a fi a popular, de a te simti mereu in centrul atentiei, din acest an incolo vei cauta mai mult in sufletul tau incercand sa gusti viata in profunzime, departe de vacarmul de zi cu zi in care te-ai obisnuit sa traiesti. In 2021, te stabilesti in sfarsit la casa ta. E posibil sa faci copii, pe care te vei gandi sa ii cresti intr-un mediu sanatos, in afara oraselor de asfalt.

RAC

Perioada cuprinsa intre 2019-2020 este ideala pentru tranzactii imobiliare. Tot in acest interval, e foarte probabil sa divortezi daca te-ai casatorit pana acum. Nu va fi un divort dureros pentru ca totul se va intampla de comun acord. Din 2020 cunosti o persoana alaturi de care vei trai o viata care seamana in permanenta cu o luna de miere. În urmatorii 5 ani te vei redescoperi.

LEU

Pentru prima oara in ultimii 10 ani, veniturile tale vor incepe sa creasca chiar din toamna acestui an. Boom-ul economic continua pana in primavara lui 2020, cand urmeaza o curba periculoasa. Asadar, strange bani ca sa nu spui ca ai fost nepregatit, ca nu ti-a spus nimeni! 2022 este anul casatoriei pentru tine, iar in 2023 te vei muta in alta tara cu familia ta.

FECIOARA

Tine minte anul acesta! Din vara lui 2019, timp de 9 ani de acum incolo, urmeaza o perioada de crestere personala. Te vei transforma complet, atat din punct de vedere fizic cat si mental. Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar va fi cuprinsa intre 20120 si 2022. O relatie serioasa de dragoste te asteapta abia in 2021, an pana la care alegi sa mai copilaresti. La fel ca si Leul, te vei muta in alta tara in anul 2021.

BALANTA

Intre 2019 si 2021 vei avea un milion de sanse sa iti cresti veniturile in mod considerabil. Orice oferta vei refuza, va veni una noua. Vei fi cea mai norocoasa zodie a anului 2021, in care este 99% posibil sa devii celebru. Daca nu te-ai gandit la implicarea in politica sau diferite organizatii in ajutorarea cetatenilor, reevalueaza-ti calitatile.

SCORPION

Viata personala primeaza in urmatoarea decada. Tu, cel care mereu te-ai jucat cu focul, care ai facut-o pe misteriosul de cand te stii, vei imbratisa alte conceptii despre viata. Relansarea sufleteasca va fi mai importanta decat atingerea unei functii sociale importante. Intre 2022 si 2025, o persoana draga va avea nevoie de ajutorul tau intr-o problema acuta de sanatate.

SAGETATOR

Cautarile spirituale continua. Esti intr-un voiaj pe care oricine si-ar dori sa il aiba, chiar daca tie ti se pare ca suferi. Se spune ca adevarata fericire este chiar drumul pe care il parcurgi in spre ea. Tine minte acesti ani: 2019, 2020 si 2021! Sunt cei mai buni ani karmici din viata ta!

CAPRICORN

Mugurii schimbari se vad din toamna acestui an. Urmeaza o perioada numai buna pentru cariera ta, insa… in alt domeniu. Din 2018, incepe un ciclu de 30 de ani in care te vei reinventa si reorienta complet. Alte lucruri vor conta pentru tine si, surpriza, nu vei mai fi la fel de orgolios si incapatanat.

VARSATOR

Vei trai o ruptura care te va ajuta foarte mult din punct de vedere emotional, in 2020. Desi vei suferi mult in prima etapa, vei vedea ca proverbul conform caruia „Ce nu te omoara te face mai puternic” este cat se poate de real. Din 2021, viata ta ia o turnura neasteptata si nu e neaparat de bine.

PESTI

2020 este cel mai bun an pentru calatorii, mai ales daca sunt in interes de serviciu. Din 2021, intri intr-o noua etapa a vietii tale: nu e exclus sa te desparti de oameni, de locuri, de anumite obiceiuri care au fost puternic impregnate in rutina ta. 2025 este un an ideal pentru a face sau a adopta un copil.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend