Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop SAPTAMANAL general: VAL FIERBINTE cu 5 planete in semne de foc, Uranus retrograd si Luna plina!

Publicat

in

Iata horoscopul saptamanal 12-18 august 2019, o saptamana fierbinte de-a dreptul cu cinci planete in semne de foc ! O singura scanteie poate declansa un incendiu, ceea ce inseamna ca privim o saptamana extrem de activa, dinamica, pasionala in care multe se pot intampla. Soarele, Mercur, Venus si Marte sunt in Leu iar Jupiter are prima sa saptamana de mers direct in Sagetator dupa 4 luni de retrograd.

Totodata, este saptamana in care Uranus, planeta rebela si imprevizibila, ce se afla in Taur din primavara si pana in 2026, intra in retrograd pentru prima data de cand a schimbat semnul. Uranus a mai fost in Taur acum 80 ani deci Uranus retrograd in Taur a fost tot acum 80 ani. In timp ce o planeta intra in retrograd, o alta a iesit de duminica iar cinci planete sunt in zodii semne de foc…. La acestea se mai adauga Luna plina in Varsator pe 15 august care aduce mult neconventionalism. La ce sa ne asteptam ?

Clar este o cu totul alta atmosfera astrala fata de cea de saptamana trecuta iar farmecul astrologiei este ca nicio zi si nicio saptamana nu seamana cu cea anterioara sau viitoare !

Pentru unii, este saptamana Lunii pline de august in Varsator. Pentru altii, este saptamana in care Uranus intra retrograd in Taur prima data dupa 80 ani. Pentru altii, este saptamana dominata de cinci planete in semne de foc.

Luni 12 august – Uranus, coordonatorul Varsatorului, care e in Taur din primavara pana in 2026, dupa 80 ani, isi incepe pana in ianuarie 2020 stationarea retrograda.

Se creeaza suficienta instabilitate incat unele lucruri sa se schimbe semnificativ. Pentru unii se anunta noroc cu carul si clipe mult asteptate vin. Jupiter ajuta pentru acest noroc iar Uranus are grija ca totul sa vina repede. Uranus retrograd este sansa noastra sa procesam, internalizam si implementam toate acele schimbari pe care le-am tot pus deoparte tot anul. Uranus retrograd in Taur ne trimite in lumea interioara pentru a vedea unde avem nevoie fiecare de libertate financiara. Pentru cei ce deja o au, acest tranzit va fi destul de usor si cu satisfactii.

Miercuri 14 august – Soarele in conjunctie cu Venus in Leu.

Este un aspect astral bun, o zi excelenta pentru a ne abandona fara retineri in iubire si placerile vietii. Planifica ceva special pentru aceasta zi. Te vei simti dornic de rasfat, de dragoste, lux, relatii armonioase si clipe bune.

Joi 15 august – Luna plina in Varsator.

Cu o buna introducere de cu o zi inainte, ramanem in starea pozitiva din relatii si amor si folosim energia acestei Luni pline cand relatiile ating un punct de o claritate limpede precum cristalul. Cuvintele au efect vindecator, viziunea de viitor modeleaza sau remodeleaza cuplurile si tot ce vrem e sa ne simtim bine. Relatiile chiar ocupa centrul scenei acum cand Luna plina ne scoate din cochilii. Varsatorul este o zodie foarte sociabila si vei cauta sa imparti aceste vibratii minunate cu prieteni, straini, iubiti vechi sau noi.

Duminica 18 august  – Marte intra in Fecioara pana pe 4 octombrie .

Marte este planeta actiunii, energiei, impulsurilor, sexului. O data cu acest start de tranzit, marea petrecere plina de foc si veselie din cosmos se mai domoleste si vine cu “picioarele pe pamant”. Are grija de asta Fecioara caea harnica si vesnic pusa pe treaba care va gazdui planeta actiunilor noastre si a motivatiilor pentru care muncim. Brusc, vei simti dorinta de a fi mai productiv chiar daca vara nu s-a terminat. Marte in Fecioara semnaleaza faptul ca e timpul sa ne reintoarcem la rutinele de treaba specifice toamnei.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti :

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

horoscop saptamnaal berbec

Fii pregatit pentru o saptamana extrem de activa in care orice activitate ce tine de sport, de copii si de lumea entertainmentului este favorizata si binevenita. Se anunta iesiri sociale, petreceri, participari in zone culturale, arta, teatru, muzica, dar si picnicuri, intalniri romantice si joaca cu copiii. Vei socializa intens si te vei bucura de aceste clipe. Poti fi implicat in proiecte creative pentru ca poti face orice cu mainile tale dibace. Pot aparea nevoi bruste si neasteptate si vei gasi modurile corecte de a le satisface. Nu iti risipi energia decat pe ce iti da mai multa energie. Exista anumite planuri care actioneaza din umbra ce iti pot impacta viata profesionala. Investigheaza-le si scoate-le la lumina, ca sa nu iti afecteze viitorul.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

horoscop saptamnaal taur

Un numar atat de mare de planete in zodii semne de foc iti accentueaza interesul pentru casa, familie si viata privata. Poti redecora cu succes spatiul unde locuiesti sau poti face planuri pentru o noua casa. Poti cumpara lucruri frumoase pentru caminul tau. Este timpul perfect si sa repari pe acasa ce e de reparat. Reuniunile de familie sunt favorizate si esti mult mai implicat in relatia cu un parinte decat de obicei. Se anunta activitati crescute pe acest domeniu, chiar haos, cu musafiri, reparatii, mutari. Fii rabdator pentru ca aceasta energie puternica de foc iti poate tulbura nervii si genera discutii cu membrii familiei. Mentine pacea si tine gura inchisa daca nu ai de spus nimic amabil si cooperant.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

horoscop saptamnaal gemeni

Iata o saptamana cu un ritm extrem de rapid si epuizant chiar pentru tine. Obisnuieste-te cu ideea ca cele cinci planete in zodii semne de foc duc la o accelerare a ritmului zilnic pe masura ca tu incerci sa il ponderezi si sa faci fata tuturor sarcinilor. Calatorii scurte, o lista de sarcini de finalizat, studiu suplimentar, timp cu rudele, frati, copii sunt suficiente motive sa ai de jonglat cu multe in acelasi timp. Din fericire, abilitatile tale de comunicare sunt la cote ridicate acum. Esti convingator, diplomat si in acelasi timp proactiv si cu multa forta personala. Asta inseamna ca vei obtine ceea ce vrei. Este o saptamana puternica pentru cei ce scriu, predau, promoveaza, vand, marcheteaza. Ia in calcul sa fii cat mai prezent in aici si acum tocmai pentru a-ti gestiona bine energia si in mod focusat si a evita accidentele cauzate de mintea imprastiata in toate directiile.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

horoscop saptamnaal rac

In aceasta saptamana focusul tau se indreapta spre banii cash, banii in general si castigurile pe care vrei sa le gestionezi si cresti bine. Poti fi implicat in tot felul de treburi financiare. Mercur este cel care iti promoveaza acum ideile de a face bani. Marte este inca in Leu si iti creste energia si dorinta de a castiga bani. Intre timp, poti lua in calcul ideea unei cumparaturi majore. Intrucat nu iti este niciodata indiferent cum se duc banii, este un subiect la care te poti gandi indelung si in detaliu. Fii atent spre finele saptamanii pentru a preintampina orice neprevazut ; poti gasi bani, poti pierde bani, ti se pot fura dar nu neaparat. Mesajul este sa fii cu ochii larg deschisi si totodata detasat. Nu face fixatii pe bani pentru ca te poti stresa nepermis de mult.

LEU (23 iulie – 22 august)

horoscop saptamnaal leu

Tu esti in elementul tau in aceasta saptamana pentru ca patru planete sunt in zodia ta. Asta inseamna ca toata lumea are vibratia si felul de a fi al Leului. Soarele iti sustine energia ridicata si iti da sansa de a te reimprospata. Mercur te sustine sa iti exprimi punctul de vedere ca un rege ce esti si sa fii convingator cu tot ce ai de spus. Venus te indeamna sa socializezi fermecator si stralucitor cu toata lumea dar si sa iti cumperi haine in care sa te simti regal. Iar Marte e in ultima saptamana in zodia ta si iti da o sansa sa arati lumii ce poti face. Ai energie viguroasa si creezi o super impresie tuturor. Fii totusi respectuos si fara prea mari fite. In curand aceste planete ies din zodia ta si atunci ai nevoie sa stii ca ai in continuare oamenii dragi alaturi.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

horoscop saptamnaal fecioara

Tu trebuie sa nu uiti ca acest an este in mare masura dedicat oricaror imbunatatiri in caminul tau, in special gratie lui Jupiter in Sagetator care acum a revenit la miscarea sa diercta. Te-ai puta muta intr-o alta locuinta sau poti cocheta sau face pasi concreti pentru un nou spatiu al tau. Poti fi beneficia in urma unui deal imobiliar bun pentru ca tot ce are legatura cu casa, familia si imobiliarele vor aduce o forma de beneficiu in viata ta in acest an. In acest context, totusi, in aceasta saptamana, esti mai confortabil luand un loc pe scaunul din spate. Ai putea alege sa muncesti singur sau din spatele cortinei. De fapt, este chiar un timp excelent sa studiezi si sa faci cercetari. Mentine acest profil linistit si muncitor in timp ce stii ca planurile tale din domeniul casei sunt in curs de pregatire in Univers.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

horoscop saptamnaal balanta

Multe lucruri se tot schimba in lumea ta de zi cu zi urmare a contextului astral al acestei perioade si chiar al intregului an. Aceste schimbari nu doar ca te introduc sanse sa inveti ceva nou, dar te ajuta sa fii mai implicat in acele relatii care conteaza cel mai mult pentru tine. Planurile de viitor devin mai optimiste partial si pentru ca realizezi ca unele limitari in care ai crezut pana acum sunt doar in mintea ta. Comunicarea cu altii va fi la cote inalte si optimiste. Bucura-te de a petrece timp cu prieteni si membrii grupurilor si organizatiilor de care apartii. In particular, se anunta clipe de care te bucuri alaturi de oameni mai tineri, eventual copii sau tineri artistici si creativi. Ai putea fi in competitie cu cineva profesional vorbind dar este una stimulatoare si plina de viata.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop saptamnaal scorpion

Cu cinci planete in semne de foc care te influenteaza si pe tine mult, toata lumea brusc te vede clar si te remarca. Nu doar ca esti remarcat dar esti admirat, in special de parinti, de superiori, de vipuri. Asta face aceasta influenta planetara si nu are asa de mare legatura cu performanta ta. O poti numi magie si beneficiezi de ea cateva saptamani pe ani, deci profita si da tot ce ai mai bun din tine. poti cere diverse aprobari sau poti inainta propuneri pentru ca te afli intr-o lumina buna. De fapt, nici nu ai vreo retinere in a o face pentru ca Marte este una din aceste planete care ti-au excitat ambitia de a fi mai mult, a vrea mai mult. In plus, este anul tau sa castigi mai multi bani.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 

horoscop saptamnaal sagetator

Este chiar amuzant de constatat ca tu esti zodia care adora cel mai mult sa calatoreasca iar acum exista patru planete care sunt in zona hartii tale care te indeamna chiar imping sa calatoresti. Nu se poate mai bine de atat. Ca atare, profita de orice ocazie in aceasta saptamana si calatoreste. O poti face real sau imaginar, o poti face turistic sau cu scop de dezvoltare personala. Prinde si orice ocazie ca sa inveti ceva nou, sa studiezi ceva nou in domeniul muncii tale. Aceeasi energie iti binecuvanteaza activitatile si ambitiile in domeniul media, publishing, medicina, juridic si educatie superioara. Da, Jupiter iti e coordonator si de acum e iar direct ceea ce inseamna ca oameni si resurse importante sunt atrase spre tine. Este un an important plus startul unui ciclu major de crestere ce dureaza 12 ani.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

horoscop saptamnaal capricorn

Pentru tine aceasta este o saptamana puternica, intensa si productiva. Esti mult mai mult in contact cu sinele tau inalt acum, ceea ce inseamna ca ai o idee mai clara ce vrei. ai putea chiar vorbi cu cineva care sa te provoace sa iti chestionezi profund lumea interioara. In plus, esti focusat pe tot ce inseamna proprietate comuna cu cineva, mosteniri si orice este tinut impreuna cu o alta persoana. Pot aparea unele conflicte aici dar trebuie sa te asumi si impui. Intre timp, Venus va atrage bani spre tine prin partener sau prin cel de business.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

horoscop saptamnaal varsator

Sunt cam multe planete in semnul de foc Leu si in opozitie cu zodia ta, nu-i asa ? Din acest motiv, Soarele si Marte te-ar putea incuraja spre conflict cu partenerii si prietenii apropiati, punandu-te in situatii provocatoare. Din fericire, iti dau si o anumita perspectiva ca sa vezi ce se intampla. Din fericire, Venus este si ea implicata in acest mix si ea fiind in Leu in opozitie cu tine iti ofera o pozitie foarte buna pentru toate relatiile. Iti poate chiar netezi calea spre dusmanii tai. Fii rabdator, da dovada de simtul umorului si fa orice depinde de tine ca sa mentii pacea in aceasta saptamana. Luna plina e in zodia ta acum si te sustine. In plus, tu ca Varsator esti asa de priceput sa intretii retelele sociale la un nivel extraordinar !

PESTI (20 februarie – 20 martie)

horoscop saptamnaal pesti

In aceasta saptamana, patru planete sunt in Leu zodie de foc si in acea parte a hartii tale care iti aprinde interesul de a te ocupa de fiintele ce depind de tine, copii, animale de companie, parinti in varsta. Aceste planete te si incurajeaza sa te gandesti mai mult la sanatatea si starea ta de bine si ce poti face cel mai bine pentru asta. Totusi, desi exista aceasta preocupare, daca ai job, mintea iti sta totalmente la job. Ai acea energie de a munci mult dar si sa delegi altora. Esti dispus sa iti sufleci manecile si sa te implici din plin in orice faci. Din fericire, colegii de munca te vor lauda si poti primi si o marire. Cauta moduri ca sa iti faci locul de munca mai atractiv pentru ca poti. Este o saptamana foarte productiva.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend