Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 6-12 mai 2019. Momente de rascruce in relatii!

Publicat

in

Iata horoscopul saptamanal 6-12 mai 2019 ; cea de-a doua saptamana a lunii mai incepe printr-o schimbare substantiala de energie in ceea ce gandim si rostim pentru ca Mercur schimba zodia gazda si ajunge pentru doua saptamani in Taur. Totodata, Venus, planeta iubirii, relatiilor, care este condusa de Taur – acolo unde este si Soarele pana pe 21 mai – are toata saptamana multe interactiuni cu Pluto, cu Saturn si cu Nodurile Lunare. Relatiile ni se pun la incercare. Din fericire, Jupiter retrograd in Sagetator vine sa salveze ce trebuie sa fie salvat.

Mercur in Taur se va intalni cu rebelul si socantul Uranus instalat in Taur pana in 2026 iar rezultatul va fi revolutionarea mintii si adaptarea ei, vrem nu vrem, pentru viitor. Ca sa supravietuim bine si orientati spre viitor, avem nevoie de un alt “calculator mental” in dotare si de asta se vor ocupa Mercur si Uranus. Iata deci o saptamana plina de evenimente orientate in special spre relatii si reasezarea lor. Ce aduce pentru tine saptamana ? Iata ce avem nevoie sa stim folositor din coordonatele generale astrale urmate de predictiile pentru fiecare zodie.

Luni 6 mai, planeta comunicarii si gandirii Mercur intra in Taur pana pe 21 mai, deci este timpul sa gandim lucruri ceva mai cu picioarele pe pamant. Gandeste-te si vorbeste despre bani. Iata ce schimbari importante aduce Mercur in Taur si ce inseamna pentru zodia ta AICI. Da dovezi palpabile de iubire si apreciere. Dar asteapta mai bine pana dupa miercuri, pentru ca …

… Planeta iubirii Venus are cateva zile provocatoare in maneci pentru noi la inceput de saptamana. Venus in Berbec e in cuadratura cu Saturn retrograd, planeta karmei, dar si cu Nodurile Lunare ce raspund tot de karma si drumul nostru. Ele ne pun o relatie importanta la teste. Luni si Marti aduc puncte de rascruce pentru o relatie sau pentru un parteneriat de afaceri. Va merge mai departe pe termen lung ? Daca supravietuiesc de aceasta saptamana, raspunsul este cu siguranta DA ! Asadar, acorda totala maturitate si atentie acestei saptamani. Nu sari in aceste zile sa declari iubire sau sa ceri bani. Sentimentele nu sunt generoase acum si poti primi feedbackuri care dor. Foloseste mai bine aceste zile ca sa faci actiuni corectoare si sa fii atent la ce conteaza cu adevarat pentru tine. Poate descoperi ca nu relatia in sine e cel mai important lucru din viata ta acum, asa cum te pacalea mintea sa crezi.

Miercuri 8 mai aduce o brusca schimbare de ritm ! Idei noi apar in scena din pricina intalnirii Mercur cu Uranus. Este o nebunie sau un acces de geniu ? Fii deschis la solutii inovatoare pe orice domeniu, gandeste in afara limitarilor ! Doar asa avansam spre viitor cu succes, nu aplicand modele vechi si uzate.

Noteaza ziua de Joi 9 mai pentru iubire, romantism, distractie si placere. Atunci are loc o intalnire frumoasa intre Soare si visatorul Neptun si Venus cu norocosul Jupiter ! Va exista un sentiment de generozitate si nevoia de a scapa de probleme si a trai amplu si bine. Placerea, romantismul si inspiratia creativa te vor chema si pe tine. Exista o atmosfera chiar foarte fierbinte la orizont din pricina cuadraturii lui Venus cu Pluto retrograd, cam prea intensa si pasionala. Simte si tu caldura !

Saptamana se incheie intr-o nota stabila datorita aspectelor dintre Soare, Saturn si Nodurile Lunare. Vineri 10 mai si Sambata 11 mai sunt momente bune karmice. Astrele ne dau aprobarile lor. Esti pregatit sa faci ceva sa fie oficial ? Securizeaza ce ai castigat deja si construieste mai departe de aici.

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal:

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

horoscop saptamnaal berbec

Draga Berbec, e o saptamana relativ calma pentru tine, cu intelegere, stare destul de relaxata si influente pozitive la modul general. Vei putea actiona dinamic si decis in multe zone ale vietii, in timp ce relatiile si colaborarile iti sunt favorizate in mod particular. Pregateste-te pentru o perioada de schimbari care te vor ajuta sa evoluezi si progresezi ca individ. Lucrurile nu vor fi dificile pentru tine, insa tot trebuie sa fii mai atent ca in alte saptamani la relatiile tale.

Comunicarea clara – si fara vorbe cu dublu inteles sau in plus – este absolut esentiala daca doresti sa eviti neintelegeri ce pot avea urmari proaste. Cineva te-ar putea provoca sa spui doar ceea ce doreste persoana sa spui sau ar putea sa iti rastalmaceasca vorbele. Gestioneaza ambele asemenea situatii abordand o absoluta claritate si cat mai putine emotii. Nu e momentul sa iei nimic personal. Citeste din nou coordonatele astrale de la inceputul horoscopului ca sa stii la ce sa fii atent.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

horoscop saptamnaal taur

Draga Taurule, aceasta saptamana iti va da oportunitatea sa te misti chiar dinamic ocupandu-te de lucrurile aflate in stare de asteptare, pentru ca vei avea energia si vitalitatea necesare. O noua perioada va incepe pentru relatia sau casnicia ta ori pentru o colaborare pe care o ai la nivel profesional. Acum poti face planuri de viitor si sa le lansezi, stiind ca schimbarile te vor face sa te simti mai bine. Te poti astepta si la o calatorie de afaceri sau de natura personala.

Prudenta ta naturala de zodie poate sta totusi in calea unor oportunitati. Nu te teme sa iesi din zona ta de confort pentru ca este singurul mod in care poti creste ! Oricat de tentant iti este sa spui NU, incearca sa spui DA si vezi ce se intampla.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

horoscop saptamnaal gemeni

Draga Gemeni, aceasta saptamana va curge calm, functionand ca o etapa pregatitoare inaintea unor mari schimbari ce se anunta a aparea. Relatiile si colaborarile sunt pe cale sa se schimbe. O afacere sau un angajament pe care il pregatesti si astepti de ceva vreme se va realiza, in sfarsit. Colaborarile iti sunt caracterizate de un ritm calm si stabil si te vei simti satisfacut si reasigurat. Rezultatele muncii sustinute vor deveni evidente. Daca muncesti in sectorul frumusetii, afacerile iti vor fi in mod special favorizate.

Fii atent in mod special la felul in care comunici cu persoana iubita acum. Este nevoie de mai multa onestitate. Impartaseste-ti sperantele, visele, fricile si dorintele fara sa le mai tii pentru tine. Asa intaresti relatia.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

horoscop saptamnaal rac

Draga Racule, saptamana aceasta va aduce dezvoltari si eventuale schimbari importante in aproape toate relatiile tale. In viata personala, poti imbunatati relatia cu familia sau poti face pasi noi cu partenerul cum ar fi sa va mutati impreuna sau sa plecati impreuna undeva. Pe plan social, contactele iti sunt facilitate si prin ele pot experimenta progresul personal pe care il cauti. Comunicarea ar putea fi usor intrerupta, deci incearca sa fii alert si pe faza ca sa eviti orice neintelegeri.

Ai fost puternic pentru mult timp dar sa stii ca este in regula si sa ai momentele tale de cadere sau de respiro. Daca simti nevoia, este in regula si sa primesti o mana de ajutor de la cineva priceput sa te ajute sa iti balansezi emotiile si cureti gandurile care ti-ar da o stare negativa. Discuta cu un prieten, cu un terapeut, cu cineva de incredere, numai discuta si nu tine in tine, daca este acest caz.

LEU (23 iulie – 22 august)

horoscop saptamnaal leu

Draga Leule, in aceasta saptamana pregateste-te sa ai o perioada buna pentru ca astrele te umplu cu energie pozitiva si te ajuta sa fii dinamic, plin de stare de bine si optimism, in timp ce iti sustin si dezvoltari necesare pentru relatiile tale. In functie de care este relatia problematica din viata ta, ti se va oferi contextul de a o imbunatati si a o ajuta sa evolueze. Vei avea noroc, progres si dezvoltari in multe contacte sociale pe care le vei avea. Fii mai prudent insa spre finele saptamanii. Exista un element de risc care pe de-o parte de umple de entuziasm pe de alta parte de sperie. In loc sa te invarti in cercuri incercand sa iei o decizie, urmeaza-ti inima si apoi fa acel pas asa cum iti sopteste ea.

FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

horoscop saptamnaal fecioara

Draga Fecioara, aceasta saptamana iti va fi foarte interesanta in toate domeniile. Este o perioada buna daca doresti sa te ocupi de sarcini de facut si de proiecte care necesita actiuni, determinare si eficienta din partea ta. Acele lucruri de rezolvat care sunt in asteptare si pentru care nu ai avut energia sa te ocupi acum pot fi abordate cu succes. Weekendul va fi o perioada favorabila pentru ca vei fi in dispozitia pentru distractie, relaxare si decompresie dupa intensitatea saptamanii. Ai muncit mult, treburile personale ti-au consumat multa energie deci meriti sa te distrezi cu prietenii si cu cei dragi. Fii totusi prudent in weekend. Comunicarea si transporturile pot sa nu fie zone asa de usoare precum ai dori sa fie.

Echilibrul dintre viata de acasa si cea de munca nu este usor de mentinut daca nu esti atent si la asteptarile altor oameni ce fac parte din aceste doua domenii. Fii ferm cu privire la ce poti tu face ca sa mentii acest echilibru. Nu esti tu rezolvatorul de probleme al tuturor si intr-o relatie trebuie sa isi aduca fiecare contributia ca sa fie bine, nu doar tu.

BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

horoscop saptamnaal balanta

Draga Balanta, saptamana aceasta poti obtine multe lucruri si vei fi capabil sa faci orice iti propui sau se asteapta de la tine. Vei avea un echilibru excelent intre viata ta personala si cea profesionala, in special cand vine vorba de aspecte foarte solicitante care solicita pasiunea ta. O noua era incepe in fiecare tip de relatie pe care o ai intrucat schimbarea va avea loc in tine. Poti acum sa lucrezi asupra lor, sa imbunatatesti starea de spirit acolo unde este cazul si sa setezi noi carari. Fii destul prudent in aceste zile in legatura cu felul in care te exprimi.

Ai grija la tendintele pe care le poti avea de a spune doar ceea ce vrea cineva sa auda. Asta nu te ajuta nici pe tine, nici pe ei. Fii cat de plin de tact poti, dar sa ramai onest. Este timpul pentru rostirea cu diplomatie a unor adevaruri clare. Doar asa puteti duce relatia mai departe pe fundament solid si de incredere.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

horoscop saptamnaal scorpion

Draga Scorpionule, aceasta saptamana va incepe lin pentru tine si va continua intr-un mod dinamic si energic. Increderea ta te va ajuta sa avansezi cu bine in toate aspectele vietii tale. Exista solicitari spre tine de la familie ? Seful pune presiune mai mare asupra timpului de munca si a unei performante mai bune ? Saptamana te ajuta cu acest tip de presiuni fara sa iti genereze stres in plus. Weekendul va fi ideal pentru discutii si iti vei vedea relatile cum evolueaza si vei fi in stare sa gasesti solutii la aspecte ce te-au deranjat pana acum.

Aspectele si subiectele financiare vor fi legate puternic de emotii, deci daca ai datorii e firesc sa te simti cam cazut. Important este sa fii mereu deschis spre solutii. Fa pasi concreti sa rezolvi orice subiect te-ar apasa.

SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) 

horoscop saptamnaal sagetator

Draga Sagetatorule, in aceasta saptamana totul se invarte in jurul tau. Totul depinde de relatii si de comunicare. Parteneriatele tale, casnicia ta, o potentiala noua relatie, prieteniile tale vor intra intr-o noua faza. De acum incolo, vor urma dezvoltari mai intense si cu caracter pozitiv. Ele iti vor determina viitorul si statutul. In acelasi timp, felul in care interactionezi cu cei din jurul tau se va schimba ca sa te poti adapta la noile moduri de functionare necesare la un anumit moment dar. Va fi nevoie sa fii mult mai clar si specific cand vorbesti si sa nu te grabesti sa tragi concluzii inainte de a intelege ceea ce auzi.

Romantismul este in aer, dar tu esti cu picioarele bine infipte in sol ? Nu te lasa dus de val de un chip frumos care iti spune povesti. Distreaza-te dar intelege si simte ce merge si mai ales ce nu merge.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

horoscop saptamnaal capricorn

Draga Capricornule, aceasta saptamana iti va da ocazia sa iti asezi obligatiile in cel mai bun mod posibil. Te vei simti plin de viata si puternic si nimic nu te va putea stresa din cale afara. Energia ta va fi molipsitoare. Vei gestiona cu succes toate obligatiile si felul in care le combini intre ele, cat timp vei face un program riguros si te vei tine de el. Weekendul va fi distractiv dar trebuie sa fii totodata si prudent cum te exprimi in relatiile cu oamenii.

Asculta mai mult de intuitia ta. Tu esti o zodie foarte logica si mentala dar unele lucruri trebuie sa fie simtite, ele nu pot fi scrise, explicate sau rationalizate. Fii atent la ce iti indica instinctul acela pe care il simti in stomac dar si simturile tale interne. Niciodata acest sistem de navigare nu te va dezamagi.

VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

horoscop saptamnaal varsator

Draga Varsatorule, in aceasta saptamana se pare ca nimic nu te va opri. Incepi cu o dispozitie destul de relaxata si evoluezi spre mai mult dinamism. Profita din plin de acest val de energie in crestere ca sa iti pui la punct, sortezi, controlezi si finalizezi orice ti-ai pus in minte pentru treburile tale. Vrei sa pui la punct aspecte profesionale ? Fa-o ! Doresti sa organizezi programul familiei mai eficient ca sa te poti ocupa de obligatiile domestice ? Fa-o ! Doresti sa te ocupi mai mult de un hobby care iti hraneste sufletul ? Vei avea starea si energia de a face cu succes asta. Profita.

O recomandare totusi : stai cat mai departe de “turma” si ia propriile tale decizii, oricat ar fi acestea de neintelese de altii. Este reala si vorba ca marile minti gandesc la fel dar si mentalitatea de a te lua dupa altii este periculoasa. La nevoie stai singur si fa-ti propriile treburi asa cum simti.

PESTI (20 februarie – 20 martie)

horoscop saptamnaal pesti

Draga Pesti, avantajul acestei saptamani pentru tine este ca poti echilibra usor obligatiile de familie cu cele de cariera si job. Vei avea asa de multa energie si dinamism incat iti poti propune si planifica si duce la indeplinire multe fara stres si sentiment de presiune. Insa nu trebuie sa te grabesti in a face totul ci sa le abordezi cu calm pe indelete. Spre finele saptamanii domoleste ritmul si asigura-te ca esti o persoana concilianta, mai ales ca vei avea nevoie sa iti activezi aceasta trasatura. Daca te gandesti sa faci o calatorie acum sau la vara, planific-o si nu o mai tot amana.

Persvereaza in domeniul carierei chiar daca apar aspecte ce pot fi simtite in adancul tau drept presiune. Totul se intampla cu un motiv si esti cu mult mai capabil decat crezi. Pune lumina reflectoarelor pe tine pentru ca ai ceea ce este nevoie ca sa stralucesti.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend