Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscopul lunii MAI 2019. Esti pregatit pentru noutatea si schimbarea adusa de Cosmos?

Publicat

in

Esti pregatit sa dai cu gustul de ceva nou? Iata horoscopul lunii MAI 2019, iata-ne in ultima luna a primaverii 2019 in care intram cu trei planete retrograde Jupiter, Pluto si Saturn urmare a tranzitului lor din luna aprilie. Luna mai le consolideaza energia retrograda si efectul asupra noastra a fiecareia in parte. Saturn a intrat retrograd pe Nodul Lunar Sud si numaratoarea inversa a inceput. Fii pregatit sa cureti trecutul, sa platesti orice datorie karmica si sa te uiti spre viitor. Aceasta luna MAI este despre a lasa trecutul in urma si a face pasi mici spre un nou viitor total nefamiliar, ciudat, surprinzator…

Pare nelinistitor dar este si plin de entuziasm dar si necesar.

Luna mai incepe, ca prim eveniment astral, cu Luna Noua in Taur din 4 mai care este si in conjunctie cu Uranus in Taur, deci este timpul sa faci un mare salt in necunoscut. Aceasta Luna Noua ce cere sa experimentam, sa incercam ceva nou, o abordare proaspata, diferita. Lucrurile ce pareau solide, sigure, substantiale nu prea mai functioneaza. E timpul sa gasesti noi valori, o noua soliditate si o noua substanta. Acum vrei castiguri adevarate, nu doar profit. Acum vrei iubire adevarata, nu doar firimituri afective.

Care este un singur cuvant potrivit pentru horoscopul lunii mai ? Reinnoire ! Entuziasm ! Mers tot inainte ! Este o luna de schimbari si considerabile experimentari. Esti plin de idei cum incepe luna pentru ca Mercur, planeta comunicarii si gandirii, este foarte activa si in aspect astral cu majoritatea planetelor. E timpul sa pui mintea la treaba si sa vii cu ceva nou. Cu totii devenim mai spontani si imprevizibili dar totodata nu in sensul rau al cuvantului.

Mercur va schimba de doua ori zodia gazda in aceasta luna.

Cu Mercur si Venus alaturandu-se Soarelui in zodia Taur, si noi vom fi mai practici si eficienti in ce gandim si spunem dar si in relatiile noastre amoroase. Si Marte schimba zodia in luna mai, asa incat planeta actiunii, energiei, razboiului si impulsului ajunge in Rac – iar noi vom simti brusc nevoia sa ne simtim in siguranta inainte de a actiona si a da frau liber impulsurilor. Nu e rau deloc.

Pe 6 mai, Mercur intra in Taur. Vom avea nevoie de mai mult timp inainte de a lua o decizie, dar o data luata, putem deveni foarte caposi pe ea. Tot acum primim ocazia sa manifestam mai mult respect pentru traditii.

Pe 15 mai, Venus intra in Taur.

Venus, planeta iubirii, relatiilor si armoniei, ajunge astfel la ea acasa in Taur unde se simte foarte bine. Si noi vom deveni mai senzuali in acest tranzit, avem nevoie de mai mult confort si placere prin cele cinci simturi si le vom obtine orice ar fi. In relatii, tendinta este sa dezvolti relatii de termen lung, profunde, serioase si stabile.

Pe 16 mai, Marte intra in Rac. Pentru fiecare dintre noi, casa si familia devin centrul existentei (influenta Racului) iar Marte, planeta actiunii si energiei ne directioneaza multe actiuni intr-acolo. Emotiile vor fi foarte intense, vom avea memorie buna si imaginatie puternica.

Cu aceasta combinatie, Venus in Taur si Marte in Rac, sa ne asteptam la tone de sex appeal de la ele pentru urmatoarea luna si ceva.

Pe 18 mai, Luna plina este in sexy Scorpionul.

Tot atuci Venus este in conjunctie cu Uranus in Taur si primim semnale electrice direct pana in inima. Este una din cele mai cochete Luni pline din ultimul timp, este si Sambata, deci planifica ceva special ! Devii foarte constient de cele mai profunde dorinte ale tale si te zbati sa le implinesti. Multi adoptam atitudinea “totul sau nimic”.

Pe 21 mai, Soarele intra in Gemeni si tot atunci Mercur care coordoneaza Gemenii ajunge la el acasa, in Gemeni. Claritatea, in sfarsit, ne copleseste. O idee ajunge in sfarsit in plina viziune si valoare si da roade. Esti gata sa o impartasesti, sa o expui, sa o vinzi, sa o faci sa devina reala. Devii mai curios, sociabil si deschis la noi experiente. Vei comunica mult mai bine si vei gasi cai usor de a o face. Este un timp bun si pentru calatorii scurte.

Daca ai de negociat in relatiile tale la final de mai, Marte si Venus sunt aici sa dea o mana de ajutor si o oportunitate fantastica de inovare. Sunt momente de aur pentru iubire care aduc un final senzual si frumos unei luni incantatoare de primavara si inceput de vara !

Iata mesajul lunii MAI 2019 pentru fiecare zodie :

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Luna mai iti da ocazia de introspectie ca sa iti poti intelege sentimentele. Tu esti unul din acei oameni care se misca rapid si dinamic spre o directie specifica dar chiar si tu uneori ai nevoie sa incetinesti si sa o iei pe indelete. Trebuie sa iti pui niste intrebari importante acum. Esti fericit si satisfacut ? Te simti cu adevarat bine ? Poti sa afirmi cu onestitate ca iti simti si respecti trairile ? Nu te teme sa iti raspunzi chiar daca nu iti place mereu raspunsul. Doar asa te poti apropia de tine si poti face pasi noi necesari pentru progresul si fericirea ta. Daca te simti bine in tine, vei emana farmecul care te ajuta sa iti demonstrezi abilitatile si sa iti descoperi noi provocari. Oricare ar fi provocarea pentru tine, o vei gasi. Luna mai iti favorizeaza noi planuri, orice planifici acum se va implementa cu usurinta si vei simti satisfactie suplimentara.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In luna mai instinctele iti vor fi asa de puternice incat te pot scoate din bucluc de mai multe ori. Foloseste-le ca pe o arma in situatii complicate in care logica nu te prea ajuta. Mai mult, inspiratia iti va fi necesara ca sa iei deciziile potrivite in aspecte ce tin de planurile tale personale sau profesionale pe care le vei putea sustine si promova in cel mai bun mod posibil. Cu cat vei gestiona mai bine acum lucrurile, cu atat va fi mai usor fluxul in viitor. Oportunitati neasteptate pot aparea care te ajuta sa iti promovezi cariera sau sa reinvii un aspect care pare de mare importanta pentru tine. Spre finele lunii, evita sa fii spontan in termeni de munca si relatii. Fii cat se poate de clar cu oamenii cu care socializezi ca sa eviti confuzia si rasturnarile de situatie cauzate de o comunicare defectuoasa.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Luna mai iti incepe cu optimism si vesti bune si vei fi in stare sa planifici mai multe miscari active benefice. Acum poti pune bazele unor noi fundatii unde este necesar si sa iei decizii drastice care sa iti defineaza cursul vietii personale. Acum e timpul sa iti explici viziunile, sa iti setezi granitele si sa cooperezi cu oamenii din preajma ta, nu sa ii sari sau subminezi. Asta iti va asigura o stare interioara de serenitate si o dispozitie mai usoara care sa iti permita sa petreci timp in activitati mai creative. Dupa mijlocul lunii trebuie sa fii mai precaut si rezervat. Planetele iti pot aduce confuzie, deci controleaza ce spui si nu te implica in situatii ce nu te privesc direct. Ceva la care lucrezi ar trebui sa se finalizeze in aceasta luna. Graba poate strica treaba insa. Fii atent la relatiile de familie ca sa echilibrezi atmosfera si sa stergi orice tensiuni.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Luna mai va fi pozitiva pentru zodia ta, aducandu-ti noroc si energia de a-ti implini scopurile propuse. La inceputul lunii fii ceva mai prudent sa nu fii luat prea tare de val de emotii. In acelasi timp, abilitatile creative iti vor fi intarite si asta te va face plin de inspiratie, flexibil si eficient. Vei fi in stare sa iti promovezi planurile, sa iti faci noi contacte cu oameni importanti si sa iei decizii cruciale referitoare la pasii urmatori. Pe durata acestei luni vei putea gasi puterea de a termina ceva inceput si de a incepe ceva nou. Daca un plan nou te preocupa sau ingrijoreaza, renunta la aceste sentimente pentru ca nu e cazul. Acum este timpul sa iti implinesti unele vise.

LEU (24 iulie – 23 august)

Luna mai va fi oricum insa numai nu plictisitoare pentru tine, cu siguranta. Viata ta sociala este favorizata si contactele vor avea semnificatii multiple. Pe de-o parte iti vor satisface nevoie de sociabilitate iar pe de alta vor deschide usile potrivite pentru tine ca sa poti merge inainte cu planurile tale fara sa mai pierzi timp. In acelasi timp, unele evenimente te vor face sa te confrunti cu tine insuti, creandu-ti putina agitatie interioara. Incearca sa gandesti rational si sa nu te lasi purtat de sentimente. Confuzia va fi o consecinta naturala, deci este bine sa nu ai de-a face cu subiecte majore sau sa iei decizii vitale acum. Partea cea mai complicata va fi atitudinea oamenilor din jur care anunta a fi divizata. Unii iti vor tine partea, altii nu. Asta poate duce la un conflict intern si mai mare pentru ca cei din jur nu te ajuta in niciun fel cu aceasta atitudine scindata. Fii cu multa rabdare si detine tu controlul si vei reusi sa solutionezi totul pana la urma.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Luna mai iti va recompensa munca sustinuta si vei culege fructele eforturilor tale. Ai muncit din plin ca sa iti sustii munca si personalitatea. Daca esti pe cont propriu, planul tau de a-ti extinde munca va incepe sa se vada mai concret. Aceasta dezvoltare te va umple de satisfactie pentru ca o intreaga lume noua profesionala cu multe proiecte se va deschide pentru tine. Aspectele ce sunt in stand by vor incepe sa se rezolve si in curand te vei putea descurca cu ele. Orice aspect legal pe care l-ai avea este pe cale de rezolvare, cu consecinte minime negative. Urmeaza sfatul de a fi ponderat in comunicare pentru a evita orice complicatie inutila. Norocul e de partea ta, deci nu il respinge si recunoaste-l, altfel finalul de luna poate fi mai complicat.

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Instinctele iti vor fi foarte ascutite in aceasta luna mai iar intuitia te va ghida prin situatii dificile. In acelasi timp, subconstientul tau prin vise si asocieri aleatorii iti va da indicii despre aspecte importante incercand sa te protejeze. Nu ignora aceste semne. Fii atent la ce se intampla in jurul tau. Totul se intampla cu un motiv. Dupa mijlocul lunii, vei fi in stare sa gasesti solutii la aspecte ce ti-au dat bataie de cap sau obligatiilor ce trebuie rezolvate. Luna aceasta este aproape in totalitate despre echilibrul tau personal, deci asigura-te ca te ocupi de el intr-o maniera serioasa ca sa ai pace si calm in viata ta.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Luna mai se anunta o luna norocoasa si pozitiva pentru tine. Cele mai mari dificultati pot aparea la inceputul lunii, cauzand unele decalaje si iritari. Nu lasa asta sa te dezamageasca pentru ca lucrurile vor fi rezolvate in curand si vei putea sa te misti mai departe. Vei avea ocazia sa te implici intr-o introspectie care sa iti releve adevaratele tale teluri. Astfel, cu mai multa incredere de sine si cunoastere a realitatii tale, vei face miscarile potrivite. Dupa mijlocul lunii, conditiile vor fi magnifice si vei gasi terenul potrivit pentru ca planurile tale sa se dezvolte. Tine minte ca recunoasterea nu e mereu numai materiala, deci fa-ti planurile in consecinta. O promovare, o diploma post absolvire sau o casatorie pot aparea in peisajul viitorului. Nu e rau deloc !

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Luna mai va fi destul de importanta pentru tine pentru ca ceva se va termina si altceva va incepe. Este timpul sa inchizi acele capitole de viata care nu pot continua sa existe. De ceva timp exista situatii care te-au facut sa suferi si din care nu ai castigat nimic. Nu mai spera degeaba ca lucrurile se vor imbunatati in viitor. Asadar, ia decizii si mergi cu forta spre inchiderea capitolelor necesare. Vei face astfel loc pentru noi oportunitati. Sunt multe idei pe care le ai in minte si nu ai indraznit sa le exprimi sau sunt inca in faza prematura. Acum poti folosi avantajul dat de astre si sa le pui in miscare. Poti sa iti impartasesti ideile cu incredere pentru ca vei primi sfaturi valoroase. Vei primi un ajutor important care sa te impinga mai tare inainte in progresul tau. Aspectele legate de familie iti vor solicita mai mult timp pentru a fi gestionate cu grija. Deasemenea, in munca ta trebuie sa examinezi cu atentie aspectele si informatiile cu care rulezi. Esti pregatit pentru viitor ?

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Luna mai se anunta aproape perfecta pentru tine atat timp cat faci miscarile potrivite. Vei simti o putere interioara care te va umple de incredere despre abilitatile tale si iti va da armele potrivite pentru orice batalie. Planurile pot fi acum implementate sau macar poti face pasi importanti spre realizarea lor. Asta trebuie totusi sa se intample metodic si la momentul potrivit. Nu face miscari sau actiuni bruste si negandite. Mentine balanta si nu te forta, altfel la finele lunii vei fi epuizat si in disperata nevoie de o pauza. Ai grija de tine si totul va fi bine. Daca cineva poate sa iti fie dusman, numai tu poti fi acela.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Luna mai se anunta a aduce zodiei tale experiente variate. Startul va fi dinamic si iti va aduce situatii favorabile care sa te ajute sa realizezi ceea ce incerci sa faci. Mai mult, o persoana care va beneficia din asta va deveni aliatul tau. Scopul vostru comun va va uni si va va ajuta sa reusiti. Fa din aceasta colaborare cat de mult poti si fa-ti miscarile rapid si direct. Nu pierde timpul. Dupa mijlocul lunii, pot aparea unele dificultati ce necesita un efort in plus. Nimic nu e imposibil dar vei avea nevoie sa te confrunti cu tine insuti. E bine sa iti controlezi iritarea ca sa eviti greseli si miscari care se pot intampla instantaneu. Spre finele lunii evita tensiunile sau implicarile in certuri. Daca te simti prea implicat, introdu distanta si detasarea. Alege activitatile care te ajuta sa te relaxezi si sa iti goleasca mintea de orice fel de problema. Indreapta-te spre familie si mai lasa activitatile profesionale deoparte din cand in cand.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Luna mai este o perioada buna pentru tine sa iti promovezi planurile sau sa faci acel pas mare la care ai visat de ceva timp. Favorul pe care aceasta luna ti-l da iti va permite sa iti lansezi cu succes planurile si sa iti atingi scopuri. Vei fi totodata si destul de mult focusat pe sinele tau interior ca sa iti intelegi cu adevarat adevaratele nevoi. Este o buna ocazie sa alergi dupa ceea ce vrei, fara ezitare sau indoieli. Unii oameni din mediul de familie vor juca un rol important, ajutandu-te sa te descurci in momente mai provocatoare. Nu incerca sa mergi inainte de unul singur doar ca sa dovedesti cat esti tu de independent. Deasemenea, dupa primele zece zile, un aspect va iesi din stagnare si vei putea gasi solutiile pe care le cautai de mult timp. Poate fi vorba de un aspect legal, fiscal sau financiar. Sunt sanse sa primesti vesti bune despre ceva ce ti-a dat bataie de cap de mult timp si acum astepti rezultatele actiunilor tale. Ramai optimist si totul va fi bine.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2024. Ce zodii vor avea o zi de excepție. Răsare soarele pe strada lor!

Publicat

in

Horoscopul zilei de luni, 22 ianuarie 2024. Săptămâna debutează cu vești excelente pentru multe zodii. Vezi ce bucurii, dar și ce provocări vei întâmpina!

Berbec

Un prieten apropiat ar putea să-ți propună să-i dai bani cu împrumut. Gândește-te de două ori înainte să accepți, dacă situația ta financiară nu este foarte bună. Vei avea control în situațiile tensionate de la muncă. Ai putea face o călătorie. Partenerul de viață te va copleși cu iubire.

Taur

Este posibil să ajungi la un conflict cu cei din familia ta, legat de chestiuni financiare. Să-ți spui sentimentele te va face să te simți mult mai bine astăzi, chiar dacă îți este greu. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău. Îți vei rezolva rapid problemele.

Gemeni

Te așteaptă o zi excelentă. Vei descoperi profunzimea iubirii. Nu intra în conflicte cu șeful tău pentru că nu vei avea câștig de cauză. Îți vei dedica multe ore pentru a rezolva o problemă care te „bântuia” de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Rac

Temperamentul tău ar putea să îți aducă certuri și confruntări. Astrele îți favorizează relațiile romantice și îți vor crea atmosfera ideală pentru a te simți realmente îndrăgostit. Este un moment bun pentru activitățile creative.

Leu

Vei avea șansa să iei o decizie crucială în afacerea ta. Fii mai jucăuș pentru a avea parte de romantism. Vei primi sprijin de la un superior, poate chiar vei primi o promovare și o mărire de salariu. Cu partenerul de viață vei fi în dezacord toată ziua, dar situația se va rezolva spre seară.

Fecioară

Trebuie neapărat să-ți faci mai mult timp pentru corpul tău. Dacă voiai de multă vreme să primești un împrumut, astăzi ar putea fi ziua ta norocoasă. De asemenea, ai putea primi o ofertă de angajare. Nu interpreta greșit reacțiile partenerului, ia situația cu calm!

Balanță

Vești bune vin spre tine! Totuși, fi atent la felul în care îți cheltui banii. Pentru cei care au copii, este posibil să faceți o vizită la medic. Nativii singuri își pot găsi persoana care să le aducă bucurie.

Scorpion

În sfârșit, te simți relaxat. Surprinzător, vei face și rost de bani, dar să ai mare grijă să nu afle prietenii tăi care sunt mai profitori din fire. Vei avea timp să experimentezi din plin bucuria de a fi căsătorit.

Săgetător

Vei atrage atenția cu șarmul tău. Este posibil să primești ajutor din partea unui frate. Evită să porți haine care îi displac partenerului tău de viață. Dacă lucrezi în domeniile creative, vei avea parte de recunoaștere.

Capricorn

Dragostea pe care o vei primi va depăși orice limită, vei fi în extaz de emoție. Partenerul de viață va fi mai dulce decât zahărul. Ai grijă la o persoană din echipa ta, care va încerca să-ți pună bețe în roate.

Vărsător

Păstrează-ți o gândire pozitivă. Dacă locuiești cu cineva în aceeași casă, este foarte posibil ca acțiunile tale recente să-i fi provocat supărări, așa că încercă să remediezi situația. Fă-ți timp pentru a sta cu familia și acordă-i mai multă atenție partenerului.

Pești

Bucuria ta este molipsitoare! Ai o stare generală foarte bună, munca îți va aduce satisfacție și recunoaștere. Pentru cei căsătoriți, urmează o mare și plăcută surpriză.

Citeste mai mult

HOROSCOP

Săptămâna neagră pentru majoritatea zodiilor! Mihai Voropchievici, avertisment pentru berbeci și fecioare în perioada 22-28 ianuarie! Trădări mari la orizont!

Publicat

in

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate, ce se întâmplă cu zodiile. Previziunile sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii stau sub semnul unei cărți negative, Râul 17. Au șanse să-și facă iluzii nerealiste, să fie abandonați de o persoană apropiată, să fie trădați. Se vor afla într-o situație complicată, fără de ieșire, cel puțin pentru moment.

Taur

Cartea care vizează zodia este Cenușiu 15 și arată că nativii își vor căuta liniștea, pacea interioară. Este o perioadă bună pentru contemplare, iar cei cu experiență în viață le vor da sfaturi valoroase.

Gemeni

Pe tine, Gemeni, se pare că te așteaptă o săptămână plină de drumuri și vizite. Ai multe lucruri de rezolvat, dar starea ta generală va fi una bună. Astrele îți surâd.

Rac

Sentimente pozitive te încearcă și schimbări în bine. Sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult și de care îți era dor. Astrologul Mihai Voropchievici spune că este momentul să-ți faci prieteni și tu trebuie să fi cel care face primul pas.

Leu

Nativii vor trece prin momente dificile. Vor căuta dispute din cauza nervilor, motiv pentru care ar trebui să-și controleze din temperament.

Fecioară

Vine finalul unei perioade grele, dar pentru a putea trece cu bine, este nevoie de o schimbare. Trebuie să renunți la tot pentru a-ți putea schimba soarta.

Balanță

Vei da dovadă de răbdare, receptivitate și vei fi chiar gentil cu ceilalți. Există posibilitatea să ieși în aer liber, poate chiar într-o excursie scurtă. Cei care sunt singuri au mari șanse să-și cunoască un posibil partener.

Scorpion

Vei avea o săptămână cu un echilibru bun. Vei avea situația sub control și sunt șanse chiar să pleci din țară. Îți descoperi noi pasiuni.

Săgetător

Stai sub semnul unui nou job sau poate chiar al unei noi funcții la locul de muncă. Vei cunoaște o persoană care își va aduce o schimbare majoră în viața ta.

Capricorn

Comunicarea este cheia. Încearcă să vorbești deschis cu cei din jurul tău și să vezi exact unde sunt problemele. Ai mare grijă în relația cu familia ta.

Vărsător

Îți vei petrece mai mult timp cu familia ta, acasă. Nu ești chiar în cea mai bună formă și nici nu ai dispoziția necesară pentru a face călătorii. Astrologul spune că vei scăpa de incertitudinea din viața ta.

Pești

Pentru nativii singuri, sunt șanse mari să vă cunoașteți partenerul. Săptămâna te va găsi relaxat, dar trebuie să ieși din zona ta de confort, pentru binele tău.

Mihai Voropchievici a făcut previziunile la Antena 3 CNN.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend