Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Reclamații în lanț în Argeş, după Revelionul petrecut la restaurantele din judeţ CE RESTAURANTE AU RECLAMAT ARGEŞENII

Publicat

in

Şi în acest an, mulţi argeşeni au ales să petreacă noaptea dintre ani la restaurantele din Pitesti, Curtea de Argeş , Campulung si alte localitati unde functoneaza localuri de medie sau mare capacitate. Din păcate, mulți argeşeni spun că locul ales pentru a petrece noaptea dintre ani le-a adus o mare dezamăgire si au regretat alegerea facuta. Au mers voiosi la restaurantele de lux din orașe, cu familia sau grupuri de prieteni, dar.. surpriza ! Petrecerea s-a transformat in ţeapă, mulţi nervi si reclamatii. Fără a da numele catorva restaurante din Curtea de Argeş şi Pitesti reclamate ca nu au oferit distractia si meniul promis, va spunem doar ca oamenii susţin că au plătit meniul care conţinea mai multe feluri de mâncare şi până spre  dimineaţa au primit doar aperitivul, o friptura rece si cateva dulciuri, este exemplul  a doua restaurante din Pitesti. “Am luat ţeapă de revelion….Eu și sotia mea  am plătit cate 275 de lei pentru noaptea de revelion și până la dimineață, am mâncat doar jumătate, una era promis si alta am primit la masa. Bataie de joc, motiv pentru care am plecat pe la ora 3”, spune un argesean.

La un alt restaurant, din Curtea de Arges,  s-a reclamat faptul ca muzica a fost extrem de slaba calitativ, programul nu a fost respectat iar rezervarile facute fost date peste cap. “ Stiam ca e cel mai mare restaurant din oras dar nu ma asteptam la asa ceva, mai ales ca am platit cate 320 lei. La ora la care am ajuns acolo eu și grupul meu de prieteni nu aveam nicio masă rezervată, am așteptat 20 de minute, au ridicat pe alții de la masă, totul a decurs prost de la organizare la servire, chelnerii insuficienți și nepregătiți”, a declarat dezamăgita o familie din Curtea de Argeş.

Voi cum ati petrecut? Au fost probleme la restaurantul unde ati pasit in noul an ?

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Premii mari pentru micii fizicieni ai profesoarei Rodica BUCĂȚA de la școala “Mircea cel Bătrân”

Publicat

in

Elevii pasionați de fizică ai Școlii Gimnaziale “Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională de Fizică, desfășurată la Brașov în perioada 22-26 aprilie 2024. Ghidați de profesoara Cristieana Rodica BUCĂȚA, elevii au demonstrat o pregătire exemplară, sporind palmaresul școlii cu medalii și diplome de excelență.

Performanțe excepționale

  • Picu Ștefan, din clasa a VI-a, a obținut o medalie de argint și o mențiune, demonstrând talent remarcabil și o pasiune pentru fizică încă de la o vârstă fragedă.
  • Georgescu Yanis Constantin, elev în clasa a VIII-a, a cucerit o medalie de bronz și o mențiune, confirmând abilitățile sale excepționale și perseverența în studiu.
  • Țîroiu Alexandru Theodor, tot din clasa a VIII-a, a obținut o diplomă de excelență, demonstrând o pregătire solidă și o dorință constantă de a-și depăși limitele.

Pasiune pentru carte și școală

Cei trei elevi olimpici se remarcă nu doar prin performanțele lor academice, ci și prin pasiunea pentru învățătură și prin conștientizarea importanței educației pentru viitorul lor. Ei consideră că școala și cartea le pot deschide o mulțime de oportunități și le pot facilita accesul spre o profesie de succes.

Cristieana Rodica BUCĂȚA, un dascăl de excepție

Profesora Cristieana Rodica BUCĂȚA a jucat un rol esențial în succesul elevilor săi. Dedicată meseriei sale, ea a abordat tematica fizicii la un nivel superior, atât din punct de vedere teoretic, cât și experimental, facilitând elevilor o înțelegere aprofundată a cunoștințelor avansate și pregătindu-i pentru competițiile de prim rang.

Felicitări și aprecieri

Elevii olimpici merită toate felicitările pentru performanțele lor excepționale și pentru dedicarea cu care abordează studiul fizicii. De asemenea, profesoara Cristieana Rodica BUCĂȚA merită apreciere pentru implicarea sa constantă și pentru contribuția semnificativă la succesul elevilor săi.

Rezultatele obținute la Olimpiada Națională de Fizică demonstrează calitatea educației oferite la Școala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș și confirmă potențialul remarcabil al elevilor săi.

Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend