Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Jared Leto va juca în 'Morbius', spinoff 'Spider-Man' regizat de Daniel Espinosa

Publicat

in

NATIONAL

Dinamo Moscova este la un pas de primul său titlu de campioană a Rusiei: Poate lua trofeul în ultima etapă

Publicat

in

Dinamo Moscova este la un pas de primul său titlu de campioană a Rusiei, după ce a învins sâmbătă, cu scorul de 4-1, formaţia FC Krilia Sovetov Samara, în penultima etapă a sezonului, informează EFE.

Fundaşul paraguayan Fabian Valbuena, căpitanul grupării moscovite, a reuşit o dublă, în minutele 29 şi 57, celelalte goluri fiind marcate de brazilianul Bitello (76) şi de camerunezul Moumi Ngamaleu (90+2) pentru învingători, respectiv Iuri Gorşkov (40), scrie agerpres.ro.

A fost o victorie cu o clară aromă latino-americană pentru Dinamo, care a avut în unsprezecele de start doi paraguayeni, un columbian, un mexican, un uruguayan şi un brazilian.

În urma acestei victorii, Dinamo Moscova a acumulat 56 de puncte în 29 de meciuri, având un avans de cinci lungimi faţă de Zenit Sankt Petersburg, care va evolua duminică în deplasare cu cecenii de la FC Ahmat, înaintea ultimei etape a sezonului.

Dinamo Moscova, fostul club al legendarului portar Lev Iaşin, nu a câştigat niciodată campionatul Rusiei, ultimul său titlu naţional datând din perioada Uniunii Sovietice (1976).

Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Albion Rrahmani, înaintea meciului cu FCSB: ‘Noi vom intra pe teren pentru a câştiga’

Publicat

in

Fotbalistul echipei FC Rapid, Albion Rrahmani, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că pentru el şi colegii săi e foarte importat să câştige cu FCSB şi să încheie sezonul cu o victorie în condiţiile în care în play-off au obţinut până acum un rezultat de egalitate şi 8 înfrângeri.

“Este ultimul meci şi e foarte important pentru noi să terminăm sezonul cu o victorie. Mă aştept la un derby, noi vom intra pe teren pentru a câştiga şi a pregăti apoi cum se cuvine următorul sezon. Nu ştiu dacă FCSB va folosi rezervele sau nu, noi vom intra pe teren şi vom da 100% indiferent de adversari”, a afirmat el.

“Nu sunt dezamăgit de întreg sezonul, ci doar de meciurile din play-off, când nu am fost într-o prea bună. Nu am avut nici noroc pentru că am luat goluri după minutul 90 în 2-3 partide. În fotbal se poate întâmpla orice, aşa că acum important e să ridicăm capul şi să mergem mai departe. Fanii ne pot ierta, dar nu ne putem ierta noi. Evoluţiile acestea au apărut într-un moment foarte prost”, a adăugat Rrahmani.

Atacantul susţine că nu se gândeşte la titlul de golgheter, ci doar la cele trei puncte în derby-ul cu FCSB.

“Pentru orice atacant e important să fie golgheter la final de sezon. Eu am lipsit multe meciuri din cauza unei accidentări, dar acum mă gândesc doar la cele trei puncte de mâine. E greu când ratezi un penalty, eu vrea să le cer scuze fanilor pentru că am ratat. Colegii m-au susţinut atunci, la fel şi suporterii mi-au arătat respect. Ştiu că în sezonul următor putem face mai mult şi că putem câştiga un trofeu”, a spus el.

Rrahmani a menţionat că nu are informaţii privind o posibilă ofertă de transfer pentru el. “Nu ştiu nimic despre un transfer al meu, eu am contract până în 2026. Dacă va veni o ofertă bună voi discuta cu clubul, dar în acest moment nu ştiu nimic”, a precizat atacantul.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a şi ultima a play-off-ului Superligii.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend