Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Traian Băsescu o apără pe Viorica Dăncilă. AUTODENUNŢ pe cel mai fierbinte subiect al momentului

Publicat

in

Decalaraţii fierbinţi făcute de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, în această seară, la România Tv.Citeşte şi:https://www.stiripesurse.ro/traian-basescu–dezvaluiri-incendiare–cum-joaca-liviu-dragnea-dna-pe-degete_1267429.
Citește mai departe…
Traian Băsescu o apără pe Viorica Dăncilă. AUTODENUNŢ pe cel mai fierbinte subiect al momentului

Citeste mai mult

NATIONAL

Meteorologii au emis Cod Galben de furtuni puternice și grindină în mai multe județe

Publicat

in

Administrația Națională de Merteorologie (ANM) avertizează că în nord-vestul țării vor fi descărcări electrice, averse și grindină. Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben. Aceasta este valabilă luni dimineață, informează Mediafax.

Potrivit avertizării vor fi descărcări electrice, izolat grindină de dimensiuni mici și averse care local vor acumula 15…20 l/mp”.

Lista localităților vizate

Sunt vizate localitățile Seini, Tăuții-Măgherăuș, Cicârlău, Remeți, Ardusat, Asuaju de Sus din județul Maramureș, dar și Satu Mare, Negrești-Oaș, Bixad, Turț, Livada, Medieșu Aurit, Ardud, Certeze, Lazuri, Halmeu, Odoreu, Călinești-Oaș, Vetiș, Orașu Nou, Păulești, Turulung, Culciu, Bătarci, Vama, Beltiug, Micula, Dorolț, Botiz, Viile Satu Mare, Târșolț, Apa, Gherța Mică, Socond, Racșa, Crucișor, Cămărzana, Bârsău, Porumbești, Homoroade, Pomi, Valea Vinului și Agriș din județul Satu Mare.

Averse vor fi și în zona de munte a județului Satu Mare, unde se află localitățile Călinești-Oaș, Bătarci, Tarna Mare și Târșolț.

Avertizarea cod galben este valabilă luni, cel puțin până la ora 7.30.

Citeste mai mult

NATIONAL

LIVE TEXT – Război în Ucraina: Ucraina își asigură poziții mai puternice în regiunea Harkov pe fondul ofensivei Rusiei

Publicat

in

Forțele ucrainene au câștigat poziții mai solide în regiunea Harkov, a declarat președintele Volodymyr Zelensky în discursul de seară din 19 mai.

Rusia a lansat o nouă ofensivă pe 10 mai în nordul regiunii Harkov către Lyptsi și Vovchansk, un oraș situat la mai puțin de 5 kilometri (3 mile) de granița cu Rusia și la aproximativ 50 de kilometri (31 mile) de orașul Harkov.

Zelensky a spus că a primit actualizările de la comandantul șef al Ucrainei, Oleksandr Syrskyi, care stă în prezent cu brigăzile de asalt din prima linie.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina

UPDATE 20 mai, ora 7.15: Forțele ruse au atacat 13 comunități din regiunea Sumi

Forțele ruse au lovit 13 comunități din regiunea Sumy din nord-estul Ucrainei în 43 de atacuri separate pe parcursul zilei, rănind o persoană, a informat administrația regională pe 19 mai. Au fost înregistrate cel puțin 236 de explozii.

Detalii aici

content-image

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend