Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

La Electroargeş, raportările financiare pentru primele 9 luni ale anului indică stabilitate

Publicat

in

Conducerea Electroarges SA a facut ieri public Raportului pentru trimestrul al III-lea, 2017, privind rezultatele financiare ale companiei argesene. La o prima vedere, unii ar putea specula, privind doar profitul, ca lucrurile nu mai merg chiar asa bine fata de anul trecut.  Cifrele prezentate arata insa,  faptul ca societatea se mentine la cote atractive si arata o constanţă privind activitatea acesteia in primele 9 luni ale anului, in 5 dintre acestea managementul fiind asigurat de o noua echipa condusa de directorul Robert Zisu.

Astfel, desi Electroargeș a raportat în primele 3 trimestre un profit net de 9,6 milioane lei, în scădere cu peste 20% față de perioada similară a anului trecut, nu trebuie omise provizioanele constituite la jumatatea anului. Practic, putem spune ca profitul este similar celui de anul trecut doar, mai exact daca  adaugam provizionul 2,44 mil RON la profitul anuntat acum, obtinem cuantumul profitului de anul trecut. Pe langa aceste provizioane, in calcul trebuiesc luate si cresterile semnificative raportate la cheltuielile cu personalul. Astfel, daca anul trecut acestea se cifrau la 12,457,557 lei, la 30 septmbrie 2017 acestea au urcat pana la 15,138,504, adica o majorare cu 2,65 milioane lei.

Din acelasi raport oficial mai aflam ca Electroargeș SA Curtea de Argeș  a realizat în primele 9 luni din acest an venituri totale din exploatare de 151,19 milioane lei, cu 2,71% peste cele din intervalul corespondent din 2016 iar cheltuielile totale din exploatare au urcat cu 5,63%, la 140,97 milioane lei, de la 133,45 milioane lei. Acesta este contextul în care rezultatul operațional a coborât cu 25,45%, la 10,28 milioane lei, de la 13,79 milioane lei. Tot la 30 septembrie, activele totale ale Electroargeș au crescut la 121,08 milioane lei față de cele de 111,49 milioane lei de la sfârșitul anului trecut si vorbim, practic, de o creștere cu 22,07%.

Asadar, primele rezultate concrete ale Electroarges SA sub conducerea noii echipe manageriale indica faptul ca societatea se mentine la cote inalte, in ciuda unei bune perioade de aproximativ 2 luni in care tensiunile dintre actionari a cam pus frana unor poiecte ambitioase. Ca raportul  pentru trimestrul al III-lea indica o stabilitate a companiei argesene, o arata si piata bursiera, acolo unde, dupa publicarea rezultatelor financiare, pretul actiunilor a ramas la acelasi nivel ridicat. 

 

Citeste mai mult
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

ACUM! Incendiu la un depozit din Curtea de Argeș

Publicat

in

In urmă cu puțin timp un apel la 112 a anunțat un incendiu la un depozit de materiale reciclate din carton în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Fabricii
Nu au fost anunțate victime.
Intervin pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Revenim cu detalii….

Citeste mai mult

ACTUAL

Pensionar de 70 ani din Corbeni prins fără permis la Albeștii de Argeș – CINE ESTE BĂRBATUL

Publicat

in

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat, de 70 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism, pe raza localității Albeștii de Argeș, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend